Dzisiaj jest 15 maja 2025, 6:59

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
rekrut
rekrut

ale jaja....dobry z niego kubuś :lol: :lol: :lol: konkurencję się wsypało a milion został..... :lol: :lol: :lol: bohater filmu ''KONSUL'' to mały pikuś.....przy naszym zgorzeleckim żeglarzu.... :lol: :lol: :lol:

Ostatnio zmieniony 15 kwie 2007, 13:46 przez ORTIZ, łącznie zmieniany 1 raz

rekrut
rekrut

......

Ostatnio zmieniony 13 kwie 2007, 14:21 przez putin, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

komentuję to co przeczytałam w wolnych mediach.... :lol: :lol: :lol: PS uderz w stół a nozyce sie odezwą.....

Tytuł:
rekrut
rekrut

.......

Ostatnio zmieniony 13 kwie 2007, 14:21 przez putin, łącznie zmieniany 1 raz

obserwator
obserwator

putin pisze:
... Nie wiecie nic na temat tej sprawy jak i pitura a zaraz beda glupie gadki ...

putin pisze:
... wogole sadze ze nikt tu nic nie wie na temat tego a beda zaraz fantazje i dowcipne wypowiedzi ...

czy mozna by prosic w takim razie o komentarz jakiegos wiedzacego?
..czy moze faktycznie tu nikt nic nie wie

--------------------------
zacytuje tu przy okazji jednego z forumowiczow:
Cytuj:
Choć temat ciąży , nikt nie odpowiada, Ty się nie poddawaj- to dobra zasada

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Ale chyba ktos zapomniał napisac " artykuł sponsorowany"

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

bog180 pisze:
Ale chyba ktos zapomniał napisac " artykuł sponsorowany"

Sponsorowany przez kogo?

pismak
pismak
Awatar użytkownika

ORTIZ pisze:
ale jaja....dobry z niego kubuś :lol: :lol: :lol: konkurencję się wsypało a milion został..... :lol: :lol: :lol: bohater filmu ''KONSUL'' to mały pikuś.....przy naszym zgorzeleckim żeglarzu.... :lol: :lol: :lol:

Najpierw kubuś potem żeglarz - oj!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Najpierw kubuś potem żeglarz - oj!

Ale ci pojechali,co? :lol:

Tytuł:
rekrut
rekrut

O co chodzi?
Pan Pitula właściciel www.zgo**elec.info ma temu gostkowi za złe, że ten uruchomił portal www.zinfo.pl, raczej nie on tylko jego siostra :)
W związku z tym, że Pan Pitula lubi robić zamieszanie wokół innych, to postanowił napisać właśnie ten artykuł w celu zniszczenia (jak on sam to nazwał) "nieuczciwej konkurencji". Taki sam artykuł znajduje się na www.e-bog**ynia.pl więc wnioskuje, że jest to artykuł sponsorowany - ciekawe jakie pieniądze tutaj poszły? 100zł ?? :roll:

A dla tych którzy nie wiedzą:
Pan Pitula, właściciel www.zgo**elec.info przegrał już kilka spraw zwalczając "nieuczciwą konkurencję" w postaci portalu www.zgorzelec-info.pl (teraz należącego do www.zinfo.pl). W pozwach wypisywał jakieś głupoty, że taka sama kolorystyka strony jest, itp. Najciekawsze jest to, że strony wyglądały inaczej...
Kiedyś w rozmowie z Panem Pitulą właścicielem portalu www.zgo**elec.info usłyszałem słowa: "ja już sobie postanowiłem, że zniszczę www.zgorzelec-info.pl. Teraz wnoszę apelację do sądu najwyższego. Będzie mnie to kosztować kilka tysięcy złotych ale jak wygram to zarobie 50 000zł." 8)
Czyli portal www.zgo**elec.info zarabia na siebie niszcząc każdą inną firmę działającą w sieci i tym samym blokując rozwój miasta. No niestety, ale wszystko się zapętla...

To właśnie nazywa się biznes... AŻ SIĘ RZYGAĆ CHCE!!! :sick:

A co u konkurencji?
Dla porównania stwierdzam, że konkurencyjny portal dla www.zgo**elec.info ma się bardzo dobrze i cały czas się rozwija :) Ostatnio została uruchomiona bezpłatna bramka SMS na cały świat :) Wystarczy się tylko zarejestrować i za free wysyłać SMSy :)

A co z klientami?
Uważam, że portal www.zgo**elec.info wciska swoim klientom ciemnotę... te ich śmieszne subdomeny są niczym innym jak perfidną reklamą portalu www.zgo**elec.info, za którą płacą niewtajemniczeni klienci. Wykorzystują naiwność ludzi, którzy kupują reklamę u nich na portalu. Chyba kupując subdomenę to każdy chce aby adres był kojarzony z jego firmą. W rzeczywistości jest odwrotnie, kupiona reklama kojarzona jest nie z firmą ale z portalem www.zgo**elec.info - czyli po prostu: "Kup Pan subdomenę, zapłać i reklamuj www.zgo**elec.info!! :smt023
W związku z tym procederem powstało kolejne lokalne coś co jest zamieszczone pod adresem www.zgol.pl

Podsumowując:
Wszystko zmierza do tego, że jeżeli nijaki Pitula nie zluzuje pośladów to najzwyczajniej w świecie konkurencja zwycięży a on zostanie z niczym... Zresztą na konkurencyjnym portalu nie zauważyłem żadnych artykułów na temat Pituly, więc nasuwa się jeden jedyny wniosek:
"TONĄCY BRZYTWY SIĘ CHWYTA" :lol:

Tytuł:
rekrut
rekrut

Jedno mnie dziwi jesli ten artykul sie Panu nie spodobał to czemu wystawil Pan go na www.ebogatynia.pl chociaz to co Pan napisał jest prawda i zgadzam sie ktos nie umi zniesc konkurencji to probuje ja zniszczyc tyle zeby to zrobic trzeba wiedziec jak sie za to wziasc a Pitula niestety nie umie bo jest cie****** i jego pozwy sa smiechu warte a nawet dobrym kawalem ... Ogolnie slyszalem ze bardzo duzo osob nie lubi Pituli ... Chlopie ty sie uspokoj bo jak tak dalej bedziesz wojowal to bedziesz musial sie z niemiec wyprowadzic gdzies za atlantyk ... wojujesz wojujesz a pogodz sie z tym ze zinfo.pl jest tylko konkurencja rynek sie rozszerza tak jest i z konkurencja ...

Tytuł:
rekrut
rekrut

Zaszła malutka pomyłka:
www.eBogatynia.pl to jest moja nazwa wykupiona w celu nie tworzenia się nowych konkurencyjnych portali :) ja po prostu pomyślałem o tym, ale widocznie byłem pierwszą myślącą osobą... :) Więc wszystkie lokalne domeny, które były wolne są moją własnością :)
A www.e-bog**ynia.pl to inny portal ;] Tam pisze, że niby "niezależny" ale sprzedajny niczym dziewka z nowo budowanej obwodnicy... :lol:
Znając Pitulę to za niedługo właściciel www.e-bog**ynia.pl też będzie żałował tego, że wdaje się w nieczyste gierki Pituli...

Tak w ogóle czy ktoś widział żeby ktoś z www.zinfo.pl obrabiał Pituli tyłek tak jak on to innym robi?? Facet upadł naprawdę nisko :lol:

" No to sobie zagramy :) " (Pitula, ta Pitula) :lol:

P.S. To czy na eBogatynia.pl coś powstanie zależy tylko i wyłącznie od tego jak potoczy się "gra" Pituli... Po prostu my robimy swoje a www.e-bo**tynia.pl swoje, a Pitula wciąga kolejne niewtajemniczone osoby!! ]:-> Niech się chłop zajmie swoim polem a nie innymi!!! :smt084

Tytuł:
VIP
VIP

W ramach sprostowania: konkurencji nie niszczymy tylko wyprzedzamy a co więcej potrafimy z nimi żyć czego dowodem jest www.wzgorzelcu.pl, Portal zinfo.pl nie jest dla nas konkurencją.

Po drugie opublikowany przez nas artykuł jest zwykłym przedstawieniem faktów, które jak widać co niektórym się nie podobają. Takie ich prawo. Ja jestem dziennikarzem i opisuje rzeczywistość najlepiej jak potrafię. Nie można pisać o sprawach kontrowersyjnych i być lubianym przez wszystkich, ale ja nie jestem zupą pomidorową, żeby mnie ktoś lubił, lub nie. Wyznaję zasadę wypowiedzianą niegdyś przez Alberta Einsteina: Gdy chcesz opisać prawdę, elegancję pozostaw krawcom.

Jednocześnie dementuję plotkę o sponsoringu artykułu, gdyż takich artykułów nie piszemy poza newsami (reklamowymi) sponsorowanymi naszych klientów. Po publikacji skontaktowały się ze mną trzy osoby, które poprosiły o wykorzystanie treści artykułu i otrzymały zgodę. W tym także redaktor www.e-bogatynia.pl

Aleksander Pitura

Tytuł:
rekrut
rekrut

Pitula jestes poprostu leszczem i juz jesli twierdzisz ze www.zinfo.pl dla ciebie nie jest konkurencja to czemu poleciales z tym na policje czy do sadu a artykul ktory wydales wsypal innych moze powiesz mi znasz caly przebieg sprawy czy tylko to co ci kolezanka w sadzie powiedziala bo zdaje mi sie ze i twoja kolezanka nic nie wie (moderowano) wie a ty udajesz ze jestes dzienikarzem i dowiesz sie wszytkiego i wszedzie ... wiec zanim cos napiszesz to uczestniczaj w roznego rodzaju sprawach i wtedy je opisuj a czy ktos cie lubi to bym mogl poolemizowac gdyz jak narazie nie slyszalem o tobie dobrego slowa tylko to (moderowano pkt4 reg.) i kazdy chce cie lac ale to dobrze moze cie to czegos nauczy rada na przyszlosc zanim cos napiszesz upewnij sie czy przypadkiem piszesz prawde bo jesli nie to moze sie to dla ciebie zle skonczyc ...

[ Komentarz dodany przez: aleksander: Nie Kwi 15, 2007 3:13 pm ]
Ostrzeżenie: [shadow=red]naruszenie punktu 4 regulaminu forum[/shadow]

Ostatnio zmieniony 15 kwie 2007, 14:19 przez putin, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
VIP
VIP

putin, swoimi wypowiedziami zaniżasz poziom dyskusji, a dla Twojej informacji: prezes zgorzeleckiego Sądu Rejonowego Pan Remigiusz Kasperek umożliwił mi wgląd do akt sprawy. zgorzelec.info jest dziennikiem zarejestrowanym w rejestrze dzienników i czasopism więc mamy taką możliwość. Stąd moja wiedza.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 71 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.