Dzisiaj jest 14 maja 2025, 16:43

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
pismak
pismak

Zobaczyłem na pierwszej stronie artykuł pt. „Przedwyborczy żart opozycji?”
http://www.zgorzelec.info/index.php?k_d ... g&t=news2b
oraz link to reklamówki z nim związanej

http://en.tackfilm.se/?id=1273064256734RA80

Jak wspominałem wcześniej. R.Gronicz nie jest moim wrogiem a jedynie osobą, która zasiadła w nieodpowiednim miejscu i powinna je opuścić możliwie jak najszybciej.
Zagotowałem się jednak do granic temperatury topnienia czytając najpierw a potem oglądając reklamówkę, lub zmontowaną reklamówkę.

Po pierwsze.
Nie sądzę, ze osoba, która jest na tej reklamówce, to R.Gronicz
Być może jest to osoba obca bardzo podobna do niego. W związku z tym – koniec tematu.

Po drugie.
Jeśli jednak jest to R.Gronicz, to wg mnie jego wizerunek jest tam zmanipulowany programem graficznym i wmontowany w reklamówkę szwedzką, jak piszecie, co nie jest aż takie bardzo trudne. Jeśli tak, to jest problem.
R.Gronicz wygląda inaczej.
Tutaj natomiast … w tej reklamówce …
przedstawiono osobę aktualnie siedzącą na stanowisku burmistrza, jako osobę dotkniętą zespołem Dauna, jest uwłaczające godności ludzkiej.
Jeszcze raz podkreślam, że jeśli jest to zdjęcie R.Gronicza to jego wizerunek został zmanipulowany aby kojarzył się z osobą dotkniętą tą straszną chorobą.
Uważam, że osoba przedstawiona w tej reklamówce jest właśnie tak przedstawiona.
Oczywiście moje przemyślenia dotyczą przypadku, kiedy rzeczywiście to jest zdjęcie R.Gronicza.

Może reaguje impulsywnie ale jakakolwiek insynuacja osób odpowiedzialnych za walkę wyborczą idąca w kierunku pogorszenia wizerunku rzeczywistego człowieka sprawia, że tracę całkowicie zaufanie do osób, które sięgają po takie tanie i poniżające drugą osobę chwyty.
Jeśli opozycja nie potrafi inaczej wygrać, jak tylko zniekształcając wizerunek osoby, to ja odcinam się od takiej opozycji.
Sądziłem, że epokę „dziadka z Wermachtu” mamy już za sobą.

Rozumiem, że można być przeciwnikiem rządów R.Gronicza ale można to okazywać w sposób humanitarny, bez szkody dla wizerunku przeciwnika.
Jestem przekonany, że R.Gronicz przegra wybory na burmistrza ale sięganie po takie chwyty sprawi, że autorów tego „żartu” będę postrzegał bardzo negatywnie.

Jeśli to jest żart opozycji, to nie chcę znać takiej opozycji. Uważam, że R.Gronicz ma przegrane ale sięganie po takie chwyty spowoduje odcięcie się moje od opozycji.
Zastanawiam się jednak której opozycji.
Przeciwnikiem R.Gronicza są:
Osoby fizyczne,
Podmioty gospodarcze,
Grupy ludzi o poglądach przeciwnych,
Partie polityczne
Chciałbym wiedzieć, kto wpadł na taki pomysł.

Aleksander .. Czy jest możliwe sprawdzić, czy jest to oryginał, czy montaż?
Może znajdziecie, wy znacie języki świata, oryginał reklamówki, i wtedy będzie wiadomo, czy była manipulacja.

Aleksander napisałeś to ze znakiem zapytania.
Ja drążyłbym temat do końca. Do czasu aby napiętnować sprawców tego „żartu”.

Chuck Norris czy o tym chciałeś mi powiedzieć, nie mówiąc o tym?

P
G
A za 192 dni …..

Ostatnio zmieniony 06 maja 2010, 8:37 przez Grzegorz, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Grzegorzu mam dla Ciebie dobry dowcip, apropos Twojego politycznego spinania sie.

Rozmowa kwalifikacyjna na kierunek: nauki polityczne. Profesor rozmawia
z kandydatka.
- Co pani wiadomo na temat programu ekonomicznego dla Polski,
realizowanego przez minister Gilowska?
Dziewczyna milczy.
- No to co pani wie o polityce spolecznej rzadu Jaroslawa Kaczynskiego?
Dziewczyna milczy.
A wie pani chociaz, kto to jest Kaczynski? Slyszala pani, ze ma brata
blizniaka? Dziewczyna milczy....
- A skad pani pochodzi?
- Z Bieszczad, panie profesorze.
Profesor podszedl do okna, wyglada na ulice, chwile sie zastanawia i
mówi do siebie:
- Kuśwa moze by tak wszystko pierdzielnąc i wyjechac w Bieszczady...?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Grzegorz pisze:
Aleksander .. Czy jest możliwe sprawdzić, czy jest to oryginał, czy montaż?

przyślij mi na priva swoje zdjęcie a za 10 minut dostaniesz link z identycznym filmem o Tobie. :P

Tytuł:
pismak
pismak

Dr. Dre pisze:
Grzegorzu mam dla Ciebie dobry dowcip, apropos Twojego politycznego spinania sie.

Szanowny Doktorku
Czy posiadasz tylko dowcipy z brodą?
Dowcip przedni .... ale jest on z początków tworzenia się węgla antracytowego.
Doktorku, jakbyś miał coś aktualnego a nie sięgał do czasów końca Komuny, to byłbym wdzięczny.
Tak apropos czasów …. Ty żyjesz Komuną?

tadam pisze:
a za 10 minut dostaniesz link

Szanowny Tadamie
Ja to napisałem już wcześniej, że nie będzie to wielkim problemem zrobienie takiego montażu.
Mnie chodziło o to, że wg mnie jest to naganne.
Wg mnie przedstawianie fałszywego wizerunku osoby w walce politycznej urąga podstawowym zasadom .... wszystkim zasadom.
Nie podoba mi się i tyle.

P
G
a za 192 dni ..

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Grzegorz pisze:
wg mnie jest to naganne
oj, bardzo, bardzo naganne to jest
powtórzę pytanie:
Grzesiu, kpisz, czy o drogę pytasz?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

co by forum nie umarło ;)

Grzegorz pisze:
Wg mnie przedstawianie fałszywego wizerunku osoby w walce politycznej urąga podstawowym zasadom .... wszystkim zasadom.

jakieś 15 tysięcy postów temu z ciekawością czytałem co masz do powiedzenia, potem elaboraty o długości "Nad Niemnem" nieco mnie zmęczyły 8) ale dzisiaj okropna deszczowa pogoda trochę mnie zniechęca do pracy zarobkowej, więc mogę pobumelować i z Tobą podyskutować o serwisie starym jak węgiel antracytowy, do którego wrzucasz zdjęcie a on zwraca link z w/w filmem. Następnie możemy przeanalizować czy godzi się korzystać z każdego śmieciowego serwisu w necie oraz czy jest to naganne lub moralne. I czy rzeczywiście godzi to we wszystkie zasady czy może są jakieś w które nie godzi.

Ostatnio zmieniony 06 maja 2010, 11:21 przez tadam, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Chuck Norris jr pisze:
Grzesiu, kpisz, czy o drogę pytasz?

Szanowny Chucku Norrisie jr
Nie kpię a drogę znam, więc moze kiedyś przestaniesz się dziwić.
tadam pisze:
nieco mnie zmęczyły

No tak
Was to męczy już wszystko.
Nawet napisać czego nie można, bo zaraz powiedzą, ze się nudzą.
ehhhhhhhhh

To ja Wam coś powiem.
Już za 192 dni ... wiecie co?

P
G
a za 192 dni ...

Tytuł:
VIP
VIP

Grzesiu, Arturze (niepotrzebne skreślić w zależności od tego czy wolisz tożsamość forumową, czy realną)

Grzegorz pisze:
Tutaj natomiast … w tej reklamówce …
przedstawiono osobę aktualnie siedzącą na stanowisku burmistrza, jako osobę dotkniętą zespołem Dauna, jest uwłaczające godności ludzkiej.

Poniżej zamieszczam oryginał zdjęcia, które opublikowano na zgorzelec.info (choć nie wiem gdzie). To wyciągnąłem z archiwum i zaręczam, że jest to oryginał. W związku z tym jeżeli niezmanipulowany programem graficznym wizerunek burmistrza uważasz za osobę dotkniętą zespołem Dauna... to na jego miejscu bym się przynajmniej obraził... Burmistrz tak się czasem uśmiecha...

Ostatnio zmieniony 06 maja 2010, 16:46 przez aleksander, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

...

Ostatnio zmieniony 21 lis 2012, 13:36 przez turek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

turek pisze:
Grzegorz,

Tak. To jest moje imię.

[/quote]
aleksander pisze:
Grzesiu, Arturze (niepotrzebne skreślić w zależności od tego czy wolisz tożsamość forumową, czy realną)

Wielce Szanowny Aleksandrze
Jak napisałem na wstępie tego wątku, nie zgadzam się z R.Groniczem i jestem przekonany, że przegra wybory.
To kwestia 192 dni.
Uważam, że R.Gronicz już dawno przegrał. Martwi mnie tylko to, aby On i jego „ludzie” więcej pieniędzy samorządowych nie zmarnotrawili.
Cały czas podkreślam, że może sobie żyć ale na własny rachunek, na burmistrza się nie nadaje.
Jestem jednak człowiekiem z jakimiś tam zasadami i nie dopuszczam do siebie myśli, że można walczyć z kimś metodami „dziada z Wermachtu” czy czymś podobnym.
Jestem oczywiście w stanie dostosować się do każdych warunków życia, lecz na dzień dzisiejszy takich potrzeb nie widzę by uderzać poniżej pasa.

Nie wiem co spowodowało, że zaczynasz doszukiwać się moich danych i starasz się upubliczniać lub dawać do tego przyzwolenie.
Nie wiem, czy jest to wynik tego, że skrytykowałem autora idiotycznego, kretyńskiego pomysłu, który przedstawił w sposób karykaturalny R.Gronicza?
Nie wiem, czy Ciebie osobiście dotknąłem swoją wypowiedzią na temat autora idiotycznego pomysłu, i starasz się ukarać mnie starając się publikować lub przyzwalając do upubliczniania moich danych.
Nigdy nie prosiłem Cię o przedstawianie moich danych na forum i nie dawałem nikomu takiego przyzwolenia.
Jak to się nazywa to chyba wiesz.

Sądzę, że Twoje zachowanie spowodowane jest czymś zupełnie innym a mianowicie, znasz autora tej tego idiotycznego działania.

To, że przed Tobą nie kryłem się kim jestem, to że Mieszczuch "odkrył moją osobę, nie zaprzeczałem temu.
Mieszczuch pokazał klasę, zadał pytanie otrzymał odpowiedź i podziękował.
Ty postawiłeś sobie za cel upublicznić moje dane.
Dlaczego?
Jakim prawem?
Kto dał Ci takie prawo?
Ja nie.

Wracamy do tematu.
aleksander pisze:
W związku z tym jeżeli niezmanipulowany programem graficznym wizerunek burmistrza uważasz za osobę dotkniętą zespołem Dauna

To mnie właśnie zbulwersowało

Wycięto w pewnych fragmentach samą twarz z tym skrzywieniem na twarzy, co kojarzy się jednoznacznie.
Aleksandrze jeśli chcesz dowodów na to, jak wygląda twarz dotknięta zespołem Dauna, to mogę Ci na forum dać takie przykłady.
Każdy człowiek, który będzie odpowiednio długo filmowany może mieć w pewnym momencie taką twarz. Wykorzystanie jego grymasów twarzy jest właśnie tym, co przedstawiano przed katastrofą z Lechem Kaczyńskim, co później zmieniano, ocieplając jego wizerunek.
Dałem wyraz takim zabawom poprzez wypowiedzenie swojego zdania.
Aleksandrze może Ty tego nie widzisz, ale wycinając samą twarz i wstawiając ją w ramki otrzymujemy zamierzony efekt chorobowy.
To mnie zbulwersowało.
Ja chciałbym w miarę uczciwej kampanii wyborczej.
Podobny efekt otrzymujemy fotografując lub filmując twarz z dołu.
Tutaj przykładem mogą być filmy z Mussolinim oraz Krzaklewskim.
Tak właśnie ich w telewizji przedstawiano i poparcie spadło do zera. Lodzie nie lubią dyktatorów a to jest właśnie styl dyktatora..

aleksander pisze:
to na jego miejscu bym się przynajmniej obraził...

Na miejscu R.Gronicza obraziłbym się na tego, co zamieścił na głównej stronie taki artykuł opatrując go odpowiednim tekstem trącającym opozycję i linkiem do filmu.
Mnie opozycja mało interesuje. Mnie interesuje cel, jakim jest zmiana na stanowisku burmistrza.
Jest jeszcze jedną możliwość.
Możesz Aleksandrze napisać, ze chciałeś rozruszać forum, znajdując w Internecie ten film i licząc na kontrowersyjne wypowiedzi.
Jeśli tak, to udało Ci się.
Jednak szkoda R.Gronicza, który jest tu dla Ciebie ofiarą.
Aleksandrze a moze znasz autora tego idiotycznego pomysłu?

aleksander pisze:
Burmistrz tak się czasem uśmiecha

Może i tak się uśmiecha, choć ja widziałem go śmiejącego się inaczej.
Aleksandrze a może Ty znasz autora tego idiotycznego pomysłu z R.Groniczem?
Sądzę, że na część pytań mi odpowiesz, pamiętając o ustawie o ochronie danych osobowych.
Mam Ci może przytoczyć odpowiedni artykuł ?

Chciałbym abyś zrozumiał, że cały czas liczę się z tym, że ktoś na fali frustracji może wpaść na pomysł dyskredytowania mojej osoby ze względu na zdanie, jakie posiadam.
Do czasu, kiedy mieści się to w ramach prawnych nie mam nic przeciwko temu, kiedy jednak wykracza to poza te ramy zaczyna być poważnie.
Wiem, że internet nie jest anonimowy, więc piszę zawsze ze świadomością odpowiedzialności za słowa.
Świadomie i celowo podałem Tobie swoje dane, jako człowiekowi publicznego zaufania.
No cóż.
Widzę jednak, że Ciebie poniosło dzisiaj i nie panujesz nad czynami.

To taka moja drobna sugestia.

P
G
a za 192 dni ….

Ostatnio zmieniony 06 maja 2010, 18:16 przez Grzegorz, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
VIP
VIP

Grzegorzu, skoro taj wolisz. Pierwsza część Twojej wypowiedzi jest po raz kolejny jakąś socjotechniką, którą próbujesz tu uskuteczniać, w związku z tym przestrzegam przed pisaniem postów długich i w gruncie rzeczy... o niczym. Nie wiem na kogo "pracujesz" choć pewnie większość się domyśla, ale jeżeli nie skończysz tego durnego odliczania i ciągłego powtarzania tekstów w stylu:

"
Cytuj:
Jak napisałem na wstępie tego wątku, nie zgadzam się z R.Groniczem i jestem przekonany, że przegra wybory.
To kwestia 192 dni.
Uważam, że R.Gronicz już dawno przegrał. Martwi mnie tylko to, aby On i jego „ludzie” więcej pieniędzy samorządowych nie zmarnotrawili.
Cały czas podkreślam, że może sobie żyć ale na własny rachunek, na burmistrza się nie nadaje.
Jestem jednak człowiekiem z jakimiś tam zasadami i nie dopuszczam do siebie myśli, że można walczyć z kimś metodami „dziada z Wermachtu” czy czymś podobnym.
Jestem oczywiście w stanie dostosować się do każdych warunków życia, lecz na dzień dzisiejszy takich potrzeb nie widzę by uderzać poniżej pasa.

... to się pożegnamy... jak admin z trolem

Tyle w kwestii moich działań mających na celu "rozruszanie" forum. :smt111

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

aleksander pisze:
wizerunek burmistrza uważasz za osobę dotkniętą zespołem Dauna...

:smt082 :smt082
Grzegorz pisze:
w sposób karykaturalny R.Gronicza

Już Aleksander napisał, że to naturalne zdjęcie :lol:
Grzegorz pisze:
Nigdy nie prosiłem Cię o przedstawianie moich danych na forum i nie dawałem nikomu takiego przyzwolenia

To jeśli ja Grzegorzu cię znam, to muszę prosić o przyzwolenie na napisanie twojego imienia?? :roll: Muszę regulamin przestudiować dokładniej bo mnie coś ominęło.
Grzegorz pisze:
Każdy człowiek, który będzie odpowiednio długo filmowany może mieć w pewnym momencie taką twarz

I to oznacza, że nie można tego upubliczniać?
Grzegorz pisze:
co przedstawiano przed katastrofą z Lechem Kaczyńskim, co później zmieniano, ocieplając jego wizerunek

A czy słyszałeś na jakimś pogrzebie aby ktoś źle mówił o zmarłym?
Grzegorz pisze:
Ja chciałbym w miarę uczciwej kampanii wyborczej

Przed ostatnimi wyborami, pewien kandydat tak się sam wybielił, że ludzie palcami go wytykali. Chyba nie zarzucałeś mu jakiejś nieuczciwej kampanii :lol: W tym roku zdjęcia na plakatach chyba bezpośrednio po kawie zrobi :smt082
Grzegorzu mam dla ciebie rade, zacznij się człowieku uśmiechać choć troszkę, a zobaczysz jak się świat zmienia na dobre, bo ty ze swoim poczuciem humoru to tylko na grabarza się nadajesz.

Tytuł:
pismak
pismak

aleksander pisze:
Grzegorzu, skoro taj wolisz.

Chyba nie zrozumiałeś Co do Ciebie pisałem w sprawie mojego nicka.
Napiszę jeszcze raz prosto i wyraźnie.
Nie ma innej opcji Szanowny Aleksandrze.
Nie było przyzwolenia na inną opcję.
Musisz to sobie zapamiętać i stosować na przyszłość, kiedy mnie tu już nie będzie.

aleksander pisze:
Pierwsza część Twojej wypowiedzi jest po raz kolejny jakąś socjotechniką

Uważam, że Ty stosujesz socjotechniki. Nieudolnie zresztą, co postaram się chociażby w ostatniej Twojej wypowiedzi przedstawić.
Wmawianie mi czegokolwiek bez udowodnienia też jest socjotechniką.

aleksander pisze:
w związku z tym przestrzegam przed pisaniem postów długich

Twoje form i masz prawo przestrzegać wszystkich.
Masz prawo przestrzegać nawet św. Mikołaja przez datą 6 grudnia.
aleksander pisze:
w gruncie rzeczy... o niczym

Po jakiego czorta mnie czytasz?
Nie czepiałem się Ciebie i zawartości Twoich wypowiedzi. Podchodze do nich z szacunkiem, jak do wypowiedzi każdego uczestnika formu, pomimo tego, że jesteś Adminem.
Ty przyczepiłeś się do mnie i straszysz.

aleksander pisze:
Nie wiem na kogo "pracujesz"

Ty nie wiesz dla kogo pracuję.
aleksander pisze:
choć pewnie większość się domyśla

Ty nie wiesz dla kogo pracuję a większość wie.
Aleksandrze może daj sobie dzisiaj spokój z pisaniem. Masz słaby dzień.
No dobra Aleksandrze. Pracuję dla Ciebie. Wystarczy czy mam rozwinąć zagadnienie?

aleksander pisze:
ale jeżeli nie skończysz tego durnego odliczania

Szanowny Aleksandrze chciałbym nieśmiało poinformować, że to, jak raczyłeś nazwać, "durne odliczanie" mieści się w ramach kulturowych naszego społeczeństwa oraz tego forum i Ty dałeś nam do tego prawo, umożliwiając stosowanie podpisu.
Ja to stosuję, więc jeśli stosuję coś, co jest zgodne z prawem i jest niewłaściwe, wg Admina to chyba coś nie "halo" z kimś lub jego postrzeganiem świata lub poczuciem sprawiedliwości.
No tak ale na samym początku ustaliliśmy, że sprawiedliwością na tym formuj jesteś Ty i z tym się zgadzam, więc cokolwiek ustalisz lub uczynisz uznam za słuszne.

aleksander pisze:
ciągłego powtarzania tekstów w stylu

Zapomniałeś dodać królika wyciąganego z kapelusza i wielu innych.
Które to stwierdzenia powtarzam niezmiennie ku przestrodze.

aleksander pisze:
... to się pożegnamy... jak admin z trolem

Szanowny Aleksandrze pozwolę sobie zadać Tobie jedno pytanie związane z tematem.
Czy Ty umiesz się żegnać, bo ja już chyba nie.

Nawiązując do tematy, którego więcej rozwinąć nie mogę, to nie odpowiedziałeś mi na żadne pytanie. Co prawda nie oczekiwałem tego ale zawsze ...

Aleksandrze, jeśli mnie zbanujesz, to chyba postawię Ci jeszcze coś.
Musisz wiedzieć, że pracy mam masę i moje uczestnictwo w forum obecnie zostało wymuszone głównie tym idiotycznym pomysłem dyskredytującym R.Gronicza.
Nie mogłem przejść spokojnie obok takiego wymiaru … jak to nazwać aby całkowicie określić …. no nie wiem … i się rozpisałem.
Oczywiście nie żałuję ani jednego słowa napisanego w obronie R.Gronicza w tym momencie.
Jeśli wiec lepiej Ci się zrobi na ciele, to mnie banuj, blokuj i postaraj się uniemożliwić mi wejście na to forum pod tym Nickiem.
Musisz wiedzieć, ze pod innym Nickiem nie wejdę. Takie mam zasady.
Ja daję szansę i nie narzucam się.
A jak mnie już nie będzie, to pamiętajcie o odliczaniu, ja nie zapomnę, w końcu to czas, kiedy przyjdzie inne, nowe i z pewnością lepsze.

[ Dodano: Czw Maj 06, 2010 8:37 pm ]
Marcopollo pisze:
Już Aleksander napisał, że to naturalne zdjęcie

Tak pokazał oryginał zdjęcia, co jest zastanawiające, że wiedział od razu, gdzie jest.
Sądzę, że ma po prostu doskonałe rozeznanie w archiwum.
Wykorzystano natomiast do ramki tylko część zdjęcia, przedstawiając w ten sposób negatywny wizerunek R.Gronicza.
Wręcz uwłaczający mu.
Przyjrzyj się dobrze, jeśli nie dostrzeżesz tego o co mi chodzi, jeśli będę na tym forum, to postaram Ci się do na zdjęciach pokazać cała grę wizerunkową.

Marcopollo pisze:
To jeśli ja Grzegorzu cię znam

To okazuje się, że wszyscy mnie znają a ja nikogo.
I niech tak pozostanie.
Z całym szacunkiem ale ja nie zabiegam o znajomości.
Mam Was na forum to wystarczy.

Marcopollo pisze:
Muszę regulamin przestudiować dokładniej bo mnie coś ominęło.

Regulamin oraz kilka ustaw.
Jakbyś chciał więcej wiedzieć, napisz pomogę i podam źródła.

Marcopollo pisze:
I to oznacza, że nie można tego upubliczniać?

Oznacza to, że wykorzystując jedynie fragment zdjęcia i przedstawiając sam fragment twarzy, przedstawia się kandydata na burmistrza w negatywnym świetle z podtekstami.

Marcopollo pisze:
A czy słyszałeś na jakimś pogrzebie aby ktoś źle mówił o zmarłym?

Na pogrzebie rzadko ale po pogrzebie ... wsłuchaj się.
Może nie obserwujesz telewizji pod kątem przygotowania informacji a dla samej informacji, więc może nie zwróciłeś na to uwagi ale mnie się to rzuciło na oczy. Cała gra telewizji w zakresie przygotowywania informacji została uwidoczniona w jaskrawy sposób. Można było wiele się nauczyć.

Marcopollo pisze:
Przed ostatnimi wyborami, pewien kandydat tak się sam wybielił

Podobnie tutaj może być. Uważam, ze ton, kto zrobił ten idiotyczny żart jest .. hmm ... niepoważny.

Marcopollo pisze:
W tym roku zdjęcia na plakatach chyba bezpośrednio po kawie zrobi

Nie mam pojęcia.

Marcopollo pisze:
Grzegorzu mam dla ciebie rade, zacznij się człowieku uśmiechać choć troszkę

Dobra ... ale tylko troszeczkę się pouśmiecham ...i zacznę od 17 maja .. bo wcześniej nie będę miał czasu.

Marcopollo pisze:
bo ty ze swoim poczuciem humoru to tylko na grabarza się nadajesz

Na grabarza z pewnością ale chyba jeszcze na kogoś.
Daj szansę. Kim byś mnie jeszcze widział Marcopollo?

P
G
a za 192 dni .....

Ostatnio zmieniony 06 maja 2010, 19:41 przez Grzegorz, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Grzegorz pisze:
przedstawiając w ten sposób negatywny wizerunek R.Gronicza.
Wręcz uwłaczający mu

Tylko ty piszesz ciągle o tym, że na tym akurat zdjęciu wygląda jak daun, nikt inny tylko Ty.
Grzegorz pisze:
wszyscy mnie znają a ja nikogo.

Tak ci się tylko wydaje, że nikogo nie znasz.
Grzegorz pisze:
Regulamin oraz kilka ustaw

Podawanie imienia nie jest złamaniem żadnego regulaminu ani żadnej ustawy.
Grzegorz pisze:
przedstawia się kandydata na burmistrza w negatywnym świetle z podtekstami

Masz internet, przeglądnij ile osób publicznych jest wyśmiewanych, a że Burmistrz wyszedł jak wyszedł hmm to natura nas takimi tworzy ;) Może był bezpośrednio po jakims starciu bokserskim :lol:
Grzegorz pisze:
ale tylko troszeczkę się pouśmiecham

Naprawdę warto, ale uważaj jak się spodoba i będziesz chciał więcej?
Grzegorz pisze:
Kim byś mnie jeszcze widział Marcopollo

Burmistrzem, i sam osobiście wytykałbym ci wszystkie błędy jakie byś popełnił :)
Grzegorz pisze:
troszeczkę się pouśmiecham ...i zacznę od 17 maja .. bo wcześniej nie będę miał czasu
Na uśmiech nie trzeba poświęcać wiele czasu...

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Grzegorz pisze:
nie żałuję ani jednego słowa napisanego w obronie R.Gronicza
no comments

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.