aleksander pisze:
Grzegorzu, skoro taj wolisz.
Wielce Szanowny Aleksandrze
Chyba nie zrozumiałeś Co do Ciebie pisałem w sprawie mojego nicka.
Napiszę jeszcze raz prosto i wyraźnie.
Nie ma innej opcji Szanowny Aleksandrze.
Nie było przyzwolenia na inną opcję.
Musisz to sobie zapamiętać i stosować na przyszłość, kiedy mnie tu już nie będzie.
aleksander pisze:
Pierwsza część Twojej wypowiedzi jest po raz kolejny jakąś socjotechniką
Uważam, że Ty stosujesz socjotechniki. Nieudolnie zresztą, co postaram się chociażby w ostatniej Twojej wypowiedzi przedstawić.
Wmawianie mi czegokolwiek bez udowodnienia też jest socjotechniką.
aleksander pisze:
w związku z tym przestrzegam przed pisaniem postów długich
Twoje form i masz prawo przestrzegać wszystkich.
Masz prawo przestrzegać nawet św. Mikołaja przez datą 6 grudnia.
aleksander pisze:
w gruncie rzeczy... o niczym
Po jakiego czorta mnie czytasz?
Nie czepiałem się Ciebie i zawartości Twoich wypowiedzi. Podchodze do nich z szacunkiem, jak do wypowiedzi każdego uczestnika formu, pomimo tego, że jesteś Adminem.
Ty przyczepiłeś się do mnie i straszysz.
aleksander pisze:
Nie wiem na kogo "pracujesz"
Ty nie wiesz dla kogo pracuję.
aleksander pisze:
choć pewnie większość się domyśla
Ty nie wiesz dla kogo pracuję a większość wie.
Aleksandrze może daj sobie dzisiaj spokój z pisaniem. Masz słaby dzień.
No dobra Aleksandrze. Pracuję dla Ciebie. Wystarczy czy mam rozwinąć zagadnienie?
aleksander pisze:
ale jeżeli nie skończysz tego durnego odliczania
Szanowny Aleksandrze chciałbym nieśmiało poinformować, że to, jak raczyłeś nazwać, "durne odliczanie" mieści się w ramach kulturowych naszego społeczeństwa oraz tego forum i Ty dałeś nam do tego prawo, umożliwiając stosowanie podpisu.
Ja to stosuję, więc jeśli stosuję coś, co jest zgodne z prawem i jest niewłaściwe, wg Admina to chyba coś nie "halo" z kimś lub jego postrzeganiem świata lub poczuciem sprawiedliwości.
No tak ale na samym początku ustaliliśmy, że sprawiedliwością na tym formuj jesteś Ty i z tym się zgadzam, więc cokolwiek ustalisz lub uczynisz uznam za słuszne.
aleksander pisze:
ciągłego powtarzania tekstów w stylu
Zapomniałeś dodać królika wyciąganego z kapelusza i wielu innych.
Które to stwierdzenia powtarzam niezmiennie ku przestrodze.
aleksander pisze:
... to się pożegnamy... jak admin z trolem
Szanowny Aleksandrze pozwolę sobie zadać Tobie jedno pytanie związane z tematem.
Czy Ty umiesz się żegnać, bo ja już chyba nie.
Nawiązując do tematy, którego więcej rozwinąć nie mogę, to nie odpowiedziałeś mi na żadne pytanie. Co prawda nie oczekiwałem tego ale zawsze ...
Aleksandrze, jeśli mnie zbanujesz, to chyba postawię Ci jeszcze coś.
Musisz wiedzieć, że pracy mam masę i moje uczestnictwo w forum obecnie zostało wymuszone głównie tym idiotycznym pomysłem dyskredytującym R.Gronicza.
Nie mogłem przejść spokojnie obok takiego wymiaru … jak to nazwać aby całkowicie określić …. no nie wiem … i się rozpisałem.
Oczywiście nie żałuję ani jednego słowa napisanego w obronie R.Gronicza w tym momencie.
Jeśli wiec lepiej Ci się zrobi na ciele, to mnie banuj, blokuj i postaraj się uniemożliwić mi wejście na to forum pod tym Nickiem.
Musisz wiedzieć, ze pod innym Nickiem nie wejdę. Takie mam zasady.
Ja daję szansę i nie narzucam się.
A jak mnie już nie będzie, to pamiętajcie o odliczaniu, ja nie zapomnę, w końcu to czas, kiedy przyjdzie inne, nowe i z pewnością lepsze.
[ Dodano: Czw Maj 06, 2010 8:37 pm ]Marcopollo pisze:
Już Aleksander napisał, że to naturalne zdjęcie
Tak pokazał oryginał zdjęcia, co jest zastanawiające, że wiedział od razu, gdzie jest.
Sądzę, że ma po prostu doskonałe rozeznanie w archiwum.
Wykorzystano natomiast do ramki tylko część zdjęcia, przedstawiając w ten sposób negatywny wizerunek R.Gronicza.
Wręcz uwłaczający mu.
Przyjrzyj się dobrze, jeśli nie dostrzeżesz tego o co mi chodzi, jeśli będę na tym forum, to postaram Ci się do na zdjęciach pokazać cała grę wizerunkową.
Marcopollo pisze:
To jeśli ja Grzegorzu cię znam
To okazuje się, że wszyscy mnie znają a ja nikogo.
I niech tak pozostanie.
Z całym szacunkiem ale ja nie zabiegam o znajomości.
Mam Was na forum to wystarczy.
Marcopollo pisze:
Muszę regulamin przestudiować dokładniej bo mnie coś ominęło.
Regulamin oraz kilka ustaw.
Jakbyś chciał więcej wiedzieć, napisz pomogę i podam źródła.
Marcopollo pisze:
I to oznacza, że nie można tego upubliczniać?
Oznacza to, że wykorzystując jedynie fragment zdjęcia i przedstawiając sam fragment twarzy, przedstawia się kandydata na burmistrza w negatywnym świetle z podtekstami.
Marcopollo pisze:
A czy słyszałeś na jakimś pogrzebie aby ktoś źle mówił o zmarłym?
Na pogrzebie rzadko ale po pogrzebie ... wsłuchaj się.
Może nie obserwujesz telewizji pod kątem przygotowania informacji a dla samej informacji, więc może nie zwróciłeś na to uwagi ale mnie się to rzuciło na oczy. Cała gra telewizji w zakresie przygotowywania informacji została uwidoczniona w jaskrawy sposób. Można było wiele się nauczyć.
Marcopollo pisze:
Przed ostatnimi wyborami, pewien kandydat tak się sam wybielił
Podobnie tutaj może być. Uważam, ze ton, kto zrobił ten idiotyczny żart jest .. hmm ... niepoważny.
Marcopollo pisze:
W tym roku zdjęcia na plakatach chyba bezpośrednio po kawie zrobi
Nie mam pojęcia.
Marcopollo pisze:
Grzegorzu mam dla ciebie rade, zacznij się człowieku uśmiechać choć troszkę
Dobra ... ale tylko troszeczkę się pouśmiecham ...i zacznę od 17 maja .. bo wcześniej nie będę miał czasu.
Marcopollo pisze:
bo ty ze swoim poczuciem humoru to tylko na grabarza się nadajesz
Na grabarza z pewnością ale chyba jeszcze na kogoś.
Daj szansę. Kim byś mnie jeszcze widział Marcopollo?
P
G
a za 192 dni .....