Mam pieska ale calowac sie z nim nie zamierzam... Fakt ze piesek bedzie wierny

Ale nie zastapi ciepla drugiej osoby...
Gorzej tylko ja ktos nigdy nie trafi na ta druga osobe lub ta druga osoba nie bedzie chciala sprobowac...
Jestem w szoku
jak stereotypy lub opinie o facetach moga wplywac na postepowanie dziewczyn a tym samym na stosunek dziewczyny do chlopaka o ktorym sie nasluchala od zazdrosnych kolezanek...
To jest conajmniej glupie...
nie rozumiem jak mozna miec swoje zdanie temat kogos opierajac sie tylko na relacjach swoich kolezanek badz kolegow to jasne ze Ci ludzie maja w tym jakis cel...
a dziewczyny to chyba takie sa, ze jak przyjaciolka im naopowiada glupot to w to wierza nie mowie o wszystkich dziewczynach, ale tak jest...
dziewczyny miejcie swoje zdanie i swoja opinie to co Wam mowia kolezanki, nalezy oczywiscie sprawdzic ale nie od razu
wydawac sad i przekreslac starania faceta
Wiele razy sie z tym spotkalem i nie tylko w swoich sprawach... to jest straszne co sie dzieje... czasami przestaje wierzyc w swoje idealy
Wyobrazcie sobie prosta sytuacje... facet sie stara o dziewczyne a ona mu mowi, ze jest wspanialym gosciem, przystojnym i w ogole, ale nie podoba jej sie jaki ma stosunek do pewnych rzeczy...i mimo tego, ze wie to tylko z opowiesci przyjaciolek to sama sie nie przekona...
[/b]