Dzisiaj jest 11 maja 2025, 23:45

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1473 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 99  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Cytuj:
Ktoś wie jaki wynik wczorajszego sparingu ?

Z tego co pisze na Facebooku to mecz sparingowy ze Śląskiem będzie dzisiaj o 18 a piątkowy został odwołany.

Tytuł:
pismak
pismak

O dzisiejszym meczu ze Śląskiem Wrocław
http://www.slask.polskikosz.pl/index.ph ... ewsID=1844

Tytuł:
obserwator
obserwator

WKS- Turow 48:87

Tytuł:
rekrut
rekrut

Michael Kuebler prawdopodobnie w Arce Gdynia.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Wracając do problemu związanego ze zwolnieniem Arki Gdynia z I rundy rozgrywek pozwoliłem sobie na zacytowanie wpisu pochodzącego z bloga Łukasza Ceglińskiego, który pokazuje że w PLK są równi i "równiejsi" i co do tego nie ma żadnych wątpliwości:

Prokom do czwartej ligi!

Euroliga, VTB, Tauron Basket Liga od drugiej fazy... To może za rok nowe doświadczenie Asseco Prokomu Gdynia i występy w czwartej - dosłownie czwartej - lidze?

Paragraf 75, ustęp ósmy Regulaminu Współzawodnictwa Sportowego PZKosz z 2011 roku:

Nie uczestniczenie przez drużynę z jakichkolwiek powodów od początku rozgrywek mistrzowskich powoduje automatyczne przesunięcie tej drużyny od nowego sezonu do rozgrywek szczebla wojewódzkiego.

Regulamin reguluje zasady organizacji, prowadzenia oraz uczestnictwa we współzawodnictwie koszykarskim organizowanym w Polsce przez PZKosz oraz podmioty powołane w celu zarządzania ligą zawodową.

No, ale w tej sprawie mamy zapewne do czynienia z sytuacją ekstra, czyli najnowszym wynalazkiem prezesury Grzegorza Bachańskiego.

SKANDAL!!!

Ostatnio zmieniony 04 wrz 2011, 16:37 przez grengo, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
pismak
pismak

grengo pisze:
Wracając do problemu związanego ze zwolnieniem Arki Gdynia z I rundy rozgrywek pozwoliłem sobie na zacytowanie wpisu pochodzącego z bloga Szczepana Radzkiego, który pokazuje że w PLK są równi i "równiejsi" i co do tego nie ma żadnych wątpliwości:

pisał o tym Ceglinski:
http://lukaszceglinski.blox.pl/2011/09/ ... -ligi.html

oraz Freeman na salonie24:
http://zezem.salon24.pl/

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Tak, tak - już poprawiłem.

[ Dodano: Nie Wrz 04, 2011 5:39 pm ]
Do przerwy Polska 39 - Turki 35. Oby dociągnęli tak do końca, bo ładnie grają i szkoda by było. Tfu co ja gadam. Muszą wygrać :)

[ Dodano: Nie Wrz 04, 2011 6:38 pm ]
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest Turki na kolanach :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026 :smt026

Tytuł:
pismak
pismak

Turów rozegrał już 3 sparingi a na stronie ani słowa a miało iść na lepsze !?Nawet TV Turów powstaje tylko pytam czy będzie tak aktualna jak strona internetowa.O składzie drużyny nie wspomnę.
Wracając do afery z PLK i PZKosz to kolejny ciekawy artykuł
http://zezem.salon24.pl/

rekrut
rekrut

Pan Szczepan Radzki powiedział w wywiadzie dl radia Wrocław, że Polska nie ma absolutnie żadnych szans z Turcją ... ale mi to specjalista od koszykówki, w podobnym tonie wyrażał sie o naszym trenerze:) Na jego miejsce szukał bym, innego działu, np. ogłoszenia ... tam nie trzeba ruszać za bardzo makówką !!! ]:->

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

dobra, fajnie ze Polska wygrala, ale tez uczciwie trzeba przyznac, ze nikt za specjalnie nie wierzyl w ta wygrana jeszcze na minute przed rozpoczeciem meczu. I ze to byl chyba najslabszy mecz Turkow na tych mistrzostwach. I przy okazji nasz najlepszy. I Berisha mial wybitny dzien konia. I w ogole duzo szczesliwych gwizdkow mielismy, bo tylu "dachow" w jednym meczu to ja jeszcze nie widzialem. No, ale nie zmienia to faktu ze sie udalo i jutro gramy o awans. Nawet jak sie nie uda, to i tak kompromitacji nie bedzie, bo juz w tej chwili Polacy ugrali wiecej niz od nich oczekiwano. Szkoda tylko ze i tak nie przelozy sie to na ogladalnosc koszykowki ligowej, a co za tym idzie brak sponsorow, a co za tym idzie dalej bycie skazanym na laske Krauzego i pozwalanie Prokomowi na wszystko na co tylko maja ochote.

pismak
pismak
Awatar użytkownika

rasheed pisze:
Pan Szczepan Radzki powiedział w wywiadzie dl radia Wrocław, że Polska nie ma absolutnie żadnych szans z Turcją ... ale mi to specjalista od koszykówki, w podobnym tonie wyrażał sie o naszym trenerze:) Na jego miejsce szukał bym, innego działu, np. ogłoszenia ... tam nie trzeba ruszać za bardzo makówką !!! ]:->

rasheed, nie chce tym bronić Szczepana jako kolega, ale...

po pierwsze jaki to ma zwiazek z tematem (Ogorki 2011/2012)

po drugie kim Ty jestes zeby oceniac czyjas wiedze lub niewiedze

po trzecie i ostatnie w Turowie powinnien w tym roku byc zatrudniony Lukasz Koszarek, niestety wielu z Was narzekalo, ze nie nadaje sie na pierwszego rozgrywajacego... w/g myslenia kolegi rasheed'a GÓWNO sie znacie :smt026

gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

rasheed pisze:

Gdyby sie nie znal na koszykowce to nikt na antenie radia by go o to nie pytal. Poprostu Polacy zaskoczyli.

Ostatnio zmieniony 05 wrz 2011, 7:06 przez ostry2k, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Widać że Michalski dostał stołek i nawet się nie wychyli...

http://zgorzelec.info/index.php?k_d=27& ... g&t=news2b

Wracając do meczu ze Śląskiem.

PGE Turów: Cel 15, Wysocki 12, Leszczyński 9, Edwards 8, Lauderdale 8, Moskal 8, Gustas 8, Gabiński 7, Mielczarek 6, Jackson 6, Moore 0, Mróz 0.

Wreszcie zagrał Cel i jak widać z dobrym skutkiem. Ciekawe co z Chylem, czy czekają z Mrozem na wypadek out Michała?

Ostatnio zmieniony 05 wrz 2011, 11:40 przez Entor, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł: poprostu
rekrut
rekrut

Rzeczywiście z tematem ogórki 2011/2012 mój post nie ma za dużo wspólnego, za co przepraszam.

Ale jak słuchałem tego wywiadu to poprostu krew mnie zalała, wiem że trzeba liczyć siły na zamiary, ale jesteśmy Polakami, a Pan Szczepan poprostu wyszydził nasze szanse i to mnie bardz zabolało.

Po zwyciestwie emocje wzieły górę i nastąpiło zjawisko zwane "ząb za ząb", on naszych ja jego :)

Dzisiaj emocje opadły do meczu z Anglią, do boju Polska.

A Pan Szamo, niech lepiej uważa do kogo pisze "... kim Ty jesteś ", bo z drugiej strony może znajdować się ktoś o niedobrym dotyku :)

Pozdrawiam tych którzy zawsze wierzą w SWOJĄ drużynę.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Niech nasz trener i prezes podpisują jak najszybciej Pamułę, bo niedługo będzie z niego solidny zawodnik.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1473 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 99  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.