A wiec, mam pytanie jak zabezwpieczyc moj Router, poniewaz ktos mi sie pod niego podpina, i sciaga z niego moj internet. Model Routera to: WRT54GL , jestem Zielony w tych sprawach, ale czytalem wiele poradnikow na ten temat, i to co sie z nich dowiedzialem, wchodze w Centrum Sieci i udostepnien, potem daje wyswietl stan, potem daje wlasciowosci sieci bezprzewodowej, i daje zabezpiecznienia, i tam ma, Brak uwierzetylnienia (otwarte), Udostepnienia, WPA2- Personal, WPA- Personal, WPA2- Enterprise, WPA- Enterprise, oraz 802.1x, wszedzie pisze aby dac WPA2, ale ja tu mam WPA2- Personal, nie wiem czy to to samo, i potem wszedzie pisze abym dal TKIP, wpisuje moj klucz zabezpieczen sieciowych, ktory przed chwila sobie wymyslilem, daje OK, i w tedy trace polaczenia z internetem i pokazuje mi sie informacja w polacz z siecia " Ustawienia dla sieci zapisane na tym komputerze nie sa zgodne z wymaganiami sieci" i w tedy musze od nowa wchodzic w konfiguracje sieci i dac Brak Uwierzetylnien aby znowu mogl sie polaczyc z internetem a hasla dalej nie mam.
|