Dzisiaj jest 13 maja 2025, 0:02

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1892 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 127  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

Entor pisze:
Mielczarek jest traktowany jako 12 zawodnik, wole takiego niż dwóch bezużytecznych graczy jak to bywało w innych sezonach.

racja 8) moze dallas i edwards sie rozegraja

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Ronald Moore jest skarbem Turowa - słowa wypowiedziane przez p. Noculaka.
W pełni z nim się zgadzam. Moore - to nasz KAPELMISTRZ. Mamy świetnego trenera i wspaniałą drużynę. Oby tak dalej . :smt026 :smt026 :smt026

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

No i Trefl traci punkty.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Brawo polscy komentatorzy : "Po pierwszej połowie Zastal na razie lepszy od Anwilu Zielona Góra" dobre dobre:)

Tytuł:
obserwator
obserwator

i Anwil też w plecy , jak tak oglądam inne drużyny to jakoś mam wrażenie że Turów może być bardzo długo niepokonany w TBL w tym sezonie i oby to się sprawdziło

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

No i Anwil też przegrał, fajna niedziela.

Tytuł:
gaduła
gaduła

I Anwil też przegrał,czołówka traci punkty a my budujemy przewagę.Teraz trzeba wygrać z Anwilem i powiększyć jeszcze tą przewagę

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Faktycznie - dzisiaj liga zagrała dla nas ale nie popadajmy w hurraoptymizm. Już wiele razy boisko weryfikowało zadowolenie kibiców. Chcę być spokojny o wynik środowej potyczki z Anwilem ale wiadomo, że Anwil tanio skóry nie sprzeda a -jak mówi przysłowie- nic dwa razy się nie zdarza, więc nasi będą musieli zagrać od początku do końca na pełnej koncentracji. Ja w nich wierzę :smt026 :smt026 :smt026

I taki mały OT:
Dzisiaj siedziałem w sektorze H1.... ale był to mecz Zagłębia Lubin ze Śląskiem Wrocław w kopanej, tzw. "DERBY". ZAGŁąBIE poległo 5:1 :cry:

Ostatnio zmieniony 06 lis 2011, 21:36 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

świetnie że Zastal wygrał
teraz tylko czarni mają jedną porażkę

a co do twojego OT to skoro jesteś ze Zgorzelca to "powinieneś" cieszyć się z takiego wyniku :P

Tytuł:
obserwator
obserwator

grengo pisze:
Faktycznie - dzisiaj liga zagrała dla nas ale nie popadajmy w hurraoptymizm.

To nie jakiś hurraoptymizm , fakt teraz mecze z Anwilem , Sopotem i Czarnymi i po nich może być jakaś porażka . Stwierdziłem tylko że jak do tą Turów prezentuje się najlepiej czyli potrafi wykorzystać swoje największe atuty , gra drużynowo w obronie , każdy brak jest w miarę ukrywany , nie mamy problemu z koncentracją , gramy szeroką ławką . Natomiast i w Treflu i w Anwilu jest więcej do poprawy jeśli chodzi o grę zespołu i w obronie i w ataku a i Czarni swoimi wygranymi nie zawsze przekonywali że są tak mocni jak ich bilans W-L . Jednak to że Turów zostawił kilku kluczowych zawodników i bardzo dobrze dobrał resztę ekipy tak aby się uzupełniała przyniosło pozytywny efekt i to raczej inne drużyny muszą gonić nasz poziom .

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Niedzielne wyniki bardzo cieszą :lol: nie moge się doczekać środy ]:-> ]:-> ]:-> narazie najlepszy mecz szykuje się ]:-> (derby ze Śląskie to juz nie to samo a Asseco nie gra narazie) i wydaje się być bardzo kluczowym i prestizowym meczem:)

Narazie transfery Moore, Gustas, Jankowski i Cel są świetnie trafione :P Dallas ok ale na ławke a Chylu mam nadzieje się rozegra i pokaze jeszcze! Mielcarek jak ktoś wcześniej wspomniał typowy 12 gracz. Nie licząc Edwardsa mamy naprawde mocny skład śmiem twierdzić że nie ustępują sezonowi Filipowskiego z Loganem. Ale zobaczymy na koniec jak to się skończy i jak w EuroCup :D

A co do środy naszym atutem w tym spotkaniu moze byc nasza dluuuuuga ławka rezerwowa :D Edwards niech sobie walnie te 25 pkt bo i tak kluczem będzie zatrzymanie reszty nie ma co sie skupiać na Edwardsie co wg mnie jest najlepszym centrem w naszej rodzimej mocnej lidze :D
:D :D :D

Jedziemy na nasz ligowy rekord:D! który jest chyba 10? Jak sie nie myle za czasów jeszcze SASO!

Tytuł:
rekrut
rekrut

w srode kluczowe moze byc powstrzymanie Berishy i Allena ew. Hajric. Jesli chodzi o naszych i mecz z ŁKS to mysle ze zagrali koncertowo. Moore jest swietny, takie asysty mozna ogladac non stop. Co do Dallasa , to ja bym go tak szybko nie zwalnial, momentami naprawde gra przyzwoicie w obronie, a i o zbiorke powalczy. Jesli poprawi rzuty wolne i urozmaici sobie ofensywe to bedziemy mieli z niego pozytek.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Pitu ty i twoje wywody.Dalej twierdzisz że do meczów nasza drużyna podchodzi lekceważąco?Hurraoptymizm jak to słuszni ktoś zauważył spójrz na tabelę to jest fakt!!! Napewno nie przypadek.

Co do ot:
żalisz się czy chwalisz???

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Nareszcie zagrali ze słabszą drużyną jak przystało na wicemistrza - Dallas zagrał na plus, ale zobaczymy co dalej pokaże. Edwards niestety mizernota - nawet w ustawionym już meczu bez obciązenia psychicznego nie potrafił się przełamać. Wydaje mi się, że nawet te indywidualne treningi nie pomogą mu - wydaje mi się, że im szybciej go wymienimy tym lepiej dla nas 8)

Ostatnio zmieniony 07 lis 2011, 7:25 przez manzir, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

zgc_qwerty pisze:
a co do twojego OT to skoro jesteś ze Zgorzelca to "powinieneś" cieszyć się z takiego wyniku :P

a po co? Wynik mi jest tak samo obojętny jak cała "kopana" ale atmosfera na trybunach zajefajna.

MrDax99, trudno się z Tobą nie zgodzić ale dopiero teraz od meczu z Anwilem rozpocznie się prawdziwy sprawdzian dla Turowa i stąd moje zdanie o hurraoptymiźmie.

TROLLOM MÓWIMY ZDECYDOWANE NIE!!! :smt021

Ostatnio zmieniony 07 lis 2011, 8:53 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1892 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 127  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.