jaragandi pisze:
widać że hejterów nie brakuje

no ale to Polska a nie elagancja Francja
na każdy argument jest kontrargument
takie prawo wolności wypowiedzi
To hejtujemy czy mamy rożne zdania? Bo skoro piszesz prawie do wypowiedzi to sadze, ze nie rozumiesz sam co napisałeś, albo
wolność wypowiedzi rozumiesz tak, ze każdy musi mieć takie samo zdanie jak Ty.
jaragandi pisze:
nie logowałem się tu ale po przeczytaniu tych pierdów i wypocin stwierdziłem że i Ja może coś napisze ;D
w tej chwili w pierdach masz pierwsze miejsce...
jaragandi pisze:
duże "K" jak Pani z lasu ??
dziwne masz doswiadczenia z kobietami, ale nie o tym temat
jaragandi pisze:
Niemcy na Ciebie pluja a Ty mowisz ze deszcz pada ??
albo jesteś idiota albo jednym z tych mechanikow, który
xionc pisze:
jest słaby to robi w ASO
Widać gówno w życiu widziałeś, ale pewnie szef kazał to się udzielasz... miałem okazje być obsługiwany w BMW, VW, a ostatnio w Mazdzie i to jest do Ultimy (zresztą nie tylko) przepaść.
jaragandi pisze:
porównywałem ceny z katalogów tzw. Etka SKODA a VW. ceny prawie identyczne różnią sie stawkami Vat Polska 23% DE19%
Sorry, ale po wycenie turbiny i stosunku 5500zl do 800€ to nie wiem czy Ultima nie ma jakiegoś swojego podatku... a z tego co pamiętam wtedy chyba była jeszcze stawka 22%
jaragandi pisze:
jest internet i poratle aukcyjne na których sa atrakcyjne ceny ALE CO Z GWARANCJĄ. w salonie masz pełną na usługe i towar. a w internecie przepychanki o zwrot pieniędzy. a czas poswiecony na przepychanki lepiej zmienić na

Z tym się mogę zgodzić, ze tak teoretycznie jest... zawsze wiadomo gdzie pójść z pretensja, tylko tu nie mówimy o tym akurat