CICHY pisze:
Grecja się budzi.Nadchodzą "CZARNI PUŁKOWNICY".
Mam nadzieję że historia kołem się tocząc znalazła się w latach 20-30 poprzedniego stulecia.
Cichy poczytaj trochę książek historycznych i wtedy dowiesz się kiedy byli "czarni pułkownicy" w Grecji...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Junta_czar ... nik%C3%B3wpoczytaj trochę książek, a nie "bibuły" NOP........
CICHY pisze:
Strzeżcie się wszelkiej maści lewacy i struże wszelkich obozów ludzkiej szczęśliwości.
Nadchodzi rewolucja byle nie bolszewicka i DYKTATURA oby nie proletariatu.
na pewno "struże" tej rewolucji sięgną po tak wspaniałego agitatora jak Cichy ...... bo liczą się kadry
Dr. Dre pisze:
Fisbanie – zresztą powinna być liczba mnoga

, oczywistym jest iż zależy Tobie/Wam na status quo tego socjalizmu urzędniczego. Rozumiem. Ale nawet z Twojego punktu widzenia to ma bardzo krótkie nogi, a pudrowanie czyli modernizowanie tego „trupa” wyłącznie oddala katastrofę społeczną o kilka lat. Najlepszy model socjalizmu Szwecja proponuje swoim obywatelom pracę do 75 roku życia ha ha ha ha ha „ARBEIT MACHT FREI” ???
"Tobie/Wam" następny z rozdwojeniem jaźni????
![]:->](./images/smilies/077.gif)
Poczekajmy z tym rozpadem UE co ją nie dobije to wzmocni

.Czy mi się zdaje czy przeczysz sam sobie ......
Dr. Dre pisze:
Chcesz zmieniać przyzwyczajenia, mentalność, styl życia wszystkich Europejczyków? Już widzę komentarze konserwatywnych Brytyjczyków...

Fisbanie jeśli Włoch, Grek, Hiszpan chce utrzymać sjestę i pracować mniej od Niemców to ich spraw
......a Szwecja jest wolnym krajem i robi co chce.....

niektórzy mają wyłożone na długi (patrz Grecja), a niektórzy lubią pracować (patrz Szwecja)