Dzisiaj jest 06 lip 2025, 19:17

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 126  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman

fisban pisze:
To miejsc w KK brakuje???
Tak, lista jest dawno zamknięta - taką odpowiedz dostałem od Ani w okolicy pazdziernika. :P

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Mi chodzi o miejsc do siedzenia , a najlepiej kibicowania. I nie chce mi się wierzyć , że wasza grupa nie zmieści się w KK. "Beton" chyba nie jest za twardy aby go nie rozbić :lol:

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Większość z kibiców balkonowych ma miejscówki w sektorze KK. Oni wolą coś udowodnić?Fisban zgadzam się z Tobą.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Teraz ja pisze:
Większość z kibiców balkonowych ma miejscówki w sektorze KK.
To źle świadczy o KK skoro odchodzą. Pokusisz się może o analizę, dlaczego, zamiast ich negować? Od Was odeszło tylu ludzi, że już nie sposób tego policzyć i nie możesz winić za to Nas, bo My grzecznie cały obecny sezon wspólnie (równo) z Wami dopingowaliśmy drużynie.
Teraz ja pisze:
Fisban zgadzam się z Tobą.
udowodnij : Kogo lub co uznajesz za beton? Dlaczego spada jakość dopingu w waszych szeregach? :smt058 tylko bez idiotyzmów że to wina braku dworca PKP. :D

Ostatnio zmieniony 15 mar 2012, 15:22 przez Dr. Dre, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

Zgadzam się co do jednego, że w KK jest dużo komformistów, ale jeśli tylko byłoby sporo młodych i silnych ludzi dałoby się pchnąć cały ten beton i zrobić doping na miarę Zgorzelca. Póki co będą dwie grupy wypierające doping z hali. Jestem za wspólnym uczestniczeniem w kibicowaniu. Rok i tak już chyba do pupki więc go nie pogarszajmy.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Verkland pisze:
... ale jeśli tylko byłoby sporo młodych i silnych ludzi dałoby się pchnąć cały ten beton i zrobić doping na miarę Zgorzelca.

Problem w tym, że oni nie chcą mieć z tym KK nic do czynienia.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

KeMoT^^ pisze:
Problem w tym, że oni nie chcą mieć z tym KK nic do czynienia.

Więc po co im karnety,bluzy,wyjazdy wspólne z KK?Klemot ty poprostu nie odzywaj się ponieważ sam nigdy tak naprawdę nie chciałeś działać.To że jesteś bębniarzem przylepcem wiesz komu dziękować.Jeszcze jedno gdzie byli balkonikarze wcześniej?
Dr. Dre pisze:
Dlaczego spada jakość dopingu w waszych szeregach?

Po tym co zrobił pitu nikt tak naprawdę nie chce działać.Nie szukaj przyczyny to jego chore ego doprowadziło do tego co dzisiaj mamy.

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Znowu jęczenie..... zamiast tego proponuje "Balkonom" pójść do KK, przecież was nie wywalą i narzucić własny doping :smt026 Jak jesteście taką siłą jak mówicie to "Beton" dostosuje się do was. Przecież nie będziecie obcinać im wąsów :D Natomiast "Beton" będzie mógł mówić że poziom dopingu wzrasta.... A jak się nie podoba zarząd KK, proponuje się zapisać do Klubu Kibica (lub odkurzyć członkostwo) i rozpier.....ić go od środka jako pełnoprawni członkowie KK a potem przejąć władzę ]:-> . Mam nadzieje, że przy następnym meczu nie dacie plamy jak ostatnio wam to wychodzi..... A tak poza tym co będę się odzywać przecież Piknik w kapciach jestem...... :smt030

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Teraz ja pisze:
Po tym co zrobił pitu nikt tak naprawdę nie chce działać.

a Wy co zrobiliscie zeby to poprawic?

Tytuł:
obserwator
obserwator

Kemot nie wypowiadaj się za wszystkich młodych. Nie dałem ci uprawnień byś był moim głosem. Jestem młody i jestem za stworzeniem wspólnego odfoszonego dopingu.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Kiedyś zrobiliśmy wspólny doping za balkonem :) Siedliśmy dzień przed meczem na piwku dogadaliśmy się co do sprzętu pamiętam daliśmy megafon i jeden bęben. I efekt moim zdaniem był pozytywny. Warunek był taki że prowadzący doping w KK też miał megafon i wszystko było słychać po drugiej stronie.
Proponuje tak jak ostatnio na spokojnie. Może dacie radę się przekonać chociaż na jeden mecz żebyście przyszli na sektor KK i żebyśmy wspólnie dopingowali. Miejsca jest dużo.
Jest to mecz z popkornami, dlatego zepnijmy się WSZYSCY. Pokażmy gdyniakom jak wygląda prawdziwy doping, żeby zapamiętali że przyjechali do Zgorzelca a nie do Goerlitz!! :D :D
Tym bardziej obciachem dla nas (nie mówi tu tylko o KK tylko o wszystkich kibicach) będzie jak zagłuszy nas taki weekendowy klub kibica jak oni!

Pozdrawiam i licze na pozytywne skutki mojego wywodu :P:P :D :D :D

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

szamo pisze:

Widzisz różnica jest taka my robimy ty tylko krytykujesz(czasami agresywnie nie będąc na miejscu).Ty czego się tkniesz spiep.... (przykład np.serpentyny).
NAJGORSI SĄ CI KTÓRZY ODESZLI LUB WYWALONO ICH I MAJĄ COŚ DO POWIEDZENIA.
BR3MEK pisze:
skutki mojego wywodu

bez komentarza

Kibice nie mogą się dzielić.Ktoś doprowadził do tego.Doradców jest cała masa a działających mniej.Jak to zmienić????????

Ostatnio zmieniony 16 mar 2012, 11:01 przez Teraz ja, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Teraz ja pisze:
Ktoś doprowadził do tego
Dokładnie między innymi TY
Dość tej agresji ze strony takich personów. Bremek jak nie dacie wielkiego i siarczystego "kopa" takim nienawidzącym wszystkich i wszystko ludzi to nic nie osiągniesz. Zrozum ze w to bagno nikt rozsądny nie wejdzie. Popieram Twój apel ale .... Większość ma tej Waszej wojny dość i nikt już tego nie ogarnia.
Robię swoje i mam tylko nadzieje, że pod dyktando KK, - jeśli stanie na wysokości zadania oczywiście. Jak nie to Was przekrzyczymy i h. Może konkurencja zmobilizuje, tak jak na ostatnim meczu. Przynajmniej ręce mieliście w górze i równo klaskaliście. To już coś. ]:->

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Wydaje mi się, że na początek dobrze byłoby jakbyścię się dogadali i razem śpiewali to samo. Dałoby to świetny efekt - doping na całej hali - mogłoby to zarazić i obudzić ludzi do kibicowania z większym zangażowaniem na trybunach. Jeżeli KK "wypożyczy" sprzęt chłopakom z balkonu, to już zupełnie będzie dobrze - może uda się choć trochę zagłuszyć ten kure..ski tam tam piknikowców, z którym zawsze przyjeżdżają, przy którym bębny KK wygladają jak jakieś pierdziawki 8)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Teraz ja pisze:
szamo pisze:

Widzisz różnica jest taka my robimy ty tylko krytykujesz(czasami agresywnie nie będąc na miejscu).Ty czego się tkniesz spiep.... (przykład np.serpentyny).
NAJGORSI SĄ CI KTÓRZY ODESZLI LUB WYWALONO ICH I MAJĄ COŚ DO POWIEDZENIA.

widzisz kochaniutki ani nikogo nie skrytykowalem, a to Ty agresywnie sie do mnie czepiasz (cyt. spiep...). Pytam sie po raz kolejny, bo nie potyrafiles mi odpowiedziec, co zrobiliscie dla poprawy wizerunku KK czego nie zrobil poprzedni zarzad i zarzad przed Tomkiem i spolka?

aha i tak ad vocem przykro mi ale nikt mnie z KK nie wyrzucil :smt050

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1881 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 126  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.