Dzisiaj jest 13 maja 2025, 14:35

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1892 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 127  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

A może na najbliższym meczu niech klub kibica opusci swoje miejsce niech będzie pusta trybuna albo niech kibice odwrócą się plecami do boiska moze to da do zrozumienia tym pseudogwiazdeczkom i nie pisac o tym ze kibice powinni byc z zespołem na dobre i na złe bo to co ci pseudosportowcy wyprawiaja to jest jakis zart fochy itp rzeczy niech zostawią w szatni na boisku musza z.......c a nie symulowac grę

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Niech Łuczak już zagaduje do Filipovskiego, bo następnego sezonu z Winnickim to nie przeżyje.

Ostatnio zmieniony 11 kwie 2012, 18:17 przez Entor, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Już komentarzy nie mogę słuchać. :-? Biją nas już wszyscy. :-?

Tytuł:
obserwator
obserwator

manzir pisze:
Hakunamakatek napisał/a:
WINNICKI OUT !!!!

Spokojnie - może w PO wszytsko się ułoży

ja już nie mam wątpliwości , po sezonie chociaż chciałem wierzyć w odrodzenie naszych

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Dr. Dre pisze:
Biją nas już wszyscy. :-?

Ale to prawda :/

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Tego meczu już nie wygramy - mam nadzieję, że damy radę z anwilem w sobotę.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

manzir pisze:
Spokojnie - może w PO wszytsko się ułoży :|

WAKE UP! Na prawdę nie widzisz co tu się dzieje ? Winnicki ma nas w pupie, chce jak najszybciej skończyć sezon i na dobre zająć się kobietami (co i tak teraz robi, angażując w to więcej pracy niż w Turów). Opuszcza treningi, nie przykłada się do tego co robi , dlatego ta gra wygląda tak nie inaczej. Przecież w tej drużynie kompletnie nie ma chęci do gry, wszyscy mają dosyć i chcą po prostu dograć ten sezon do końca, nie patrząc na końcowy rezultat. Obudźmy się z tego już nic nie będzie.

Ja osobiście ten mecz wyłączyłem po pierwszej połowie. Nie bawi mnie oglądanie nieudolnej, indywidualnej gry naszych i patrzyć na tego sfrustrowanego fi...ta Winnickiego.

Tytuł:
obserwator
obserwator

w ataku nie gramy akcji pod zawodników , jakim cudem Kulig grając akcję na półdystansie tyłem do kosza jedzie nas a grając u nas nie gra nic ? Gdyby LeBron James grał u nas to też pewnie mógł by grać tylko rzucając z 8 metrów i nic więcej bo inne rzeczy wychodzą mu lepiej . Normalnie masakra zero pick&roll , zero wyjść po zasłonach i za 3 , zero grania tyłem 1 na 1 podkoszowych . Łuczak out Winnicki out ten asystent który nie wiem po co siedzi na ławce out Moore i Gustas out Lauderdale skoro i tak nic nie gra out Lee out Jankowski i wszystkim którym się nie chce czyli Kickert itp out . Jednym słowem po sezonie rewolucja

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

jakis gnoj ponitka robi co chce?! WTF?!

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

MrDax99 pisze:
Jednym słowem po sezonie rewolucja

Mam nadzieje, że taka będzie - przecież hale nam będą budować , to i drużyna musi być odpowiednia ]:->

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

To było pośmiewisko. Jednak Michał Gabiński wierzy , że drużyna poprawi grę w play-offach
i zdobędzie medal. Gratuluję optymizmu.

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Ja po cichu też liczę na to :D

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

MrDax99 pisze:
Łuczak out Winnicki out ten asystent który nie wiem po co siedzi na ławce out Moore i Gustas out Lauderdale skoro i tak nic nie gra out Lee out Jankowski i wszystkim którym się nie chce czyli Kickert itp out .

To moze wogole zamkniemy hale na klodke, ustawimy rolnikow z widlami i ch..j po koszykowce w Zgorzelcu..?

Wez Ty sie zastanow zanim cos napiszesz..

Sytuacja jaka jest kazdy widzi. Mi tez sie to nie podoba, ale to nie koniec swiata - zagraja w playoff tak czy inaczej. Juz to pisalem wczesniej i chetnie powtorze, jak sie nie podoba to wypad z hali i czekac na cuda w nowym sezonie. A bojkotowac to se mozecie swoja stara w domu..

To ciagle jest TUROW i bede za nimi do ostatniej kwarty tego sezonu!

Pozdro

Ostatnio zmieniony 11 kwie 2012, 20:05 przez zawis, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

włączam kompa i :roll: telefon do przyjaciela i :smt084 -sięgam do lodówy i :smt030 ,na jakiś czas lekko ochłonąłem-wchodzi G.Gustas- :smt030 już nie pomaga-staję sie nerwowy-wchodzą nastepni(jak tak dalej pójdzie to zaleję się w trupa i wolne na telefon).W połowie 4 kwarty nie wytrzymuje biorę browca w kieszeń i wychodzę z domu klnąc na czym świat stoi.Ńie ma zespołu w Zgorzelcu i już w tym sezonie nie będzie.Sztuką było tak spie.....ić sezon imć Winnicki.A fe GAMONIU! :smt068 :smt021

Tytuł:
obserwator
obserwator

zawis pisze:
MrDax99 napisał/a:
Łuczak out Winnicki out ten asystent który nie wiem po co siedzi na ławce out Moore i Gustas out Lauderdale skoro i tak nic nie gra out Lee out Jankowski i wszystkim którym się nie chce czyli Kickert itp out .

To moze wogole zamkniemy hale na klodke, ustawimy rolnikow z widlami i ch..j po koszykowce w Zgorzelcu..?

Wez Ty sie zastanow zanim cos napiszesz..

Sytuacja jaka jest kazdy widzi. Mi tez sie to nie podoba, ale to nie koniec swiata - zagraja w playoff tak czy inaczej. Juz to pisalem wczesniej i chetnie powtorze, jak sie nie podoba to wypad z hali i czekac na cuda w nowym sezonie. A bojkotowac to se mozecie swoja stara w domu..

To ciagle jest TUROW i bede za nimi do ostatniej kwarty tego sezonu!

Pozdro

Też chciałem mieć takie nastawienie ale przecież na grę naszych się patrzeć nie da , no chciałem szukać czegoś pozytywnego ale niestety nie udało mi się . Nie ma drużyny ani w obronie ani w ataku , a bardziej od Turowa kocham koszykówkę a to jest jej przeciwieństwo i naprawdę nie da się tego oglądać chociaż bym chciał .

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1892 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 127  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.