Dzisiaj jest 13 maja 2025, 14:47

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1892 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 127  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Jeżeli uda nam się ograć anwil w ćwierćfinałach, a myślę że jest na to szansa, to w półfinale będziemy mieli do wyrównania rachunki za ten sezon z treflem, który będzie chciał się zrewanżować się za zeszłoroczny półfinał i oczywiście podtrzymać passę zwycięstw z nami w tym sezonie. Byłaby to wyniszczająca walka. O awans trefla jestem pewny - zjedzą śląsk - tylko aby nasi dali radę z anwilem 8)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Hmm co do trefla to nie byłbym taki pewien :) Bo przecież ile można wygrywać grając pięcioma zawodnikami średnio po 30 minut ?? Nie ma opcji kiedyś musi ich dopaść zmęczenie, i mam nadzieje że będzie to w meczach ze śląskiem :) Mogą nie wytrzymać tyle meczów pod rząd ;)

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Zgadzam się i wystrczy popatrzeć na nasz pucharowy przypadek, gdzie jakby nie patrzeć graliśmy szerokim składem.

Nie od dziś wiadomo, że PO rządzą się swoimi prawami -> moze trefl dopadnie zmęczene, może nasi odrodzą się, jak feniks z popiołu :P

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Śmieszy mnie trochę wasze pozytywne nastawienie. Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię, to oczywiste. Tylko powiedźcie mi dlaczego teraz w play-off ma być lepiej niż w 6tkach? Mimo szerokiej ławki gramy kompletną padake. Mimo walki i zaangażowania co nie których graczy brak nam pomysłu na grę, a za to odpowiedzialny jest Winnicki, który widocznie nie daje rady.

Uważam że kończymy sezon już z Anwilem przegrywając w serii 3-1. Alee.... OBYM SIĘ MYLIŁ!

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

W ostatnim meczu były nowe zagrywki, to jest raz, a dwa trochę świeżości w grze: wejście pod kosz wzdłuż linii, czy łamanie schematu zagrywek przez podanie do kogoś na lepszej pozycji. Do tego wszystkiego trzeba dodać, że piła ładnie krążyła po obwodzie i potrafili rozrzucić anwilowców. Była duża wola walki, można powiedzieć, że gryźli parkiet: przechwyty, żadna piłka nie była stracona - generalnie mówiąc grali zespołowo + Gustas, tak jak powinien grać cały sezon. Mecz na styku. Obie drużyny walczyły. O Ile anwilowi zależało na zwycięstwie, ponieważ chcieli utrzymać 3 miejsce, to my w zasadzie graliśmy o "pietruszkę", ale i tak walczyliśmy chcąc podtrzymać passę zwycięstw z anwilem. Obie drużyny zasłużyły na zwycięstwo, z tym że anwil miał więcej szczęścia. Mam nadzieje, że spięcie Gabińskiego z madafaka czarne rajtuzy z anwilu na stałe pobudzi nasz zespół. To wszystko pozwala mi sądzić, że nie wszystko stracone w PO :D

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Skoro wszystkie elementy, które wymieniłeś funkcjonowały to dlaczego przegraliśmy na własnej hali z Anwilem, który w ostatnich latach praktycznie zawsze od nas dostaje, do tego grając z jednym rozgrywającym praktycznie przez cały mecz. ? To po pierwsze.

Po drugie. Dlaczego nieangażujący się w grę Wysocki jest w meczowej 12stce gra aż 0 minut, kosztem grającego z sercem Jankowskiego?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Hakunamakatek pisze:
Po drugie. Dlaczego nieangażujący się w grę Wysocki jest w meczowej 12stce gra aż 0 minut, kosztem grającego z sercem Jankowskiego?

I to mnie najbardziej ciekawi. Do tego KW10 pelza sobie za lawka z usmiechem nr 5 udajac, ze sie rozgrzewa - pewnie bedac pewnym, ze wogole nie zagra :smt084

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

A ja dziękuję chłopakom za grę. Porażka po takim meczu po prostu nie boli, bo wygrał lepszy - albo inaczej - wygrał ten, który miał więcej szczęścia. Co do przyszłości, czyli PLAY OFF mam nadzieję, że od jakiegoś czasu w naszym zespole kalkulowano aby trafić na teoretycznie najsłabszy w stawce Anwil. Tak się stało i teraz należy mieć nadzieję, że mamy asa w rękawie, którego wyciągniemy w najważniejszej części rozgrywek. Jeżeli tak właśnie będzie, to czapki z głów za umiejętne udawanie totalnej niemocy, ale jeśli się mylę, to półfinał będzie maximum, jakie nasza drużyna może osiągnąć - choć wolę się mylić. Życzę wszystkim malkontentom wielkiego rozczarowania na koniec sezonu, a wierzącym w drużynę spełnienia marzeń!

Ostatnio zmieniony 16 kwie 2012, 16:39 przez grengo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Witam

Grengo piszesz , że być może w PO jakiś as z rękawa , a zarazem o układance na słabszego przeciwnika ok.
Moim skromnym zdaniem nie ma żadnego asa , bo jeżeli faktycznie była układanka to tylko dlatego , że mamy słaby team i w zarządzie dobrze wiedzą iż tylko tym sposobem jakoś dotrą do półfinałów choć nie będzie lekko , z drugiej strony jeżeli tak będą bronić jak w ostatnim meczu to może się udać.
Wiem jednak jedno , zarówno Ty jak i ja będziemy mocno trzymać kciuki za naszych.

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Hakunamakatek,

Jak pisałem wcześniej:

Mecz na styku. Obie drużyny walczyły i zasłużyły na zwycięstwo, z tym że anwil miał więcej szczęścia.

Dlaczego nie grał KW10??? Z tym pytaniem do trenera, a nie do mnie :D

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Nowe warianty obronne na serię play off... Loriza vs. Corsley ;-)

http://www.viddy.com/video/dd98e169-401 ... t=true#_=_

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Ciekawe statystyki:

http://www.polskikosz.pl/..._statystyc.html

Najbardziej martwi zmiana średniej punktów traconych na 100 posiadań zespołu między rundą zasadniczą a drugą fazą - wypadamy najgorzej i to z jakim wynikiem !!!

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Jakie oblicze pokażą Tury?
http://www.2takty.com/wyniki/jaki-turow ... -w-playoff

Szubarga: Turów lepszy niż Energa
http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... wilu-wlocl

Murek: Ostatnia porażka nic nie zmienia
http://www.sportowefakty.pl/koszykowka/ ... ie-zmienia

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Jeżeli wyrwą jedno zwycięstwo rumunom będziemy mogli być pozytywnej myśli odnośnie awansu do półfinału - mają dwa podejścia :D

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

JEdno jest pewne, musza zagrac tak jak na poczatku sezonu... Uwazam ze bedzie 3:0.... ale dla kogo nie wiem. Dla nas jesli ostatnie miesiace to byla "sciema" na PO (oby tak bylo czego sobie, Wam i zawodnikom zycze)... 3:0 dla Anwilu jesli nasi beda grali to do czego w 2012 nas przyzwyczaili.

Ostatnio zmieniony 20 kwie 2012, 10:48 przez ostry2k, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1892 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 127  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.