Dzisiaj jest 13 maja 2025, 0:28

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1892 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 127  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Lepiej bym nie zagrał, ale mam tylko 1.80 wzrostu i z 10 kilo nadwagi i 36 lat. Więc nie mam pretensji. Jestem tylko kibicem.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Następny sezon to ja widzę zajebistego rozgrywającego i nie oszczędzać na nim, bo jak oglądam tych naszych ogórków to żal patrzeć jak się męczą kozłowaniem piłki. Po sezonie Winnickiemu podziękować i za niego jakiegoś jugola.

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Cytuj:
w jednej pończoszce

90 sek Dardana w 3q nas pozamiataly.....

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

ostry2k pisze:
Cytuj:
w jednej pończoszce

90 sek Dardana w 3q nas pozamiataly.....

Pozamiatal to nas Slimak juz dawno temu ,gosciu gubi sie w swoich ustawieniach, bezmyslne dachy w kluczowych momentach meczow. Ktory to juz twoj samobuj panie zajebisty trenerze? :smt096

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

oglądając dzisiejszy mecz było widać kilka plusów które cieszą ;) ale to jest niestety play-off i tu tylko liczą sie zwycięstwa wydaje mi się że wygranie 1 spotkania w tej seri to jest max co ten zespół jest stać.

Na pochwały zasłógują Kulig,Jackson,Gustas,Kickert i Wysocki. I tą piątka bym ruszył w środowe spotkanie do boju ;) widać że im sie chciało. Natomiast Moor kolejny fatalny mecz co by ten chłopak już nie zagrał jest definitywnie za słaby by ciągnąc taki zespół jak Turów. Skolei Gustas zaskoczył mnie kreowaniem, wejsciami i wymuszaniem fauli jest doświadczony w niepamięć idzie sezon zasadniczy i wg mnie to on powinien dostawać już bardzo dużo minut w kreowaniu zespołu a uzupełnieniem jego powinien być Lee bo Moore powinien siasc na końcu ławki rezerwowej w dresiku a w jego miejsce w składzie powinien być Jankowski.

Mr Winnicki z całym szacunkiem do Pana i moją sympatią jest Pan przeciętnym trenerem na rynku Polskim. Jakiego wyniku nie osiągnie Turów w tym sezonie podziękował bym temu Panu vice mistrzostwo zapamiętamy Panu(chodz bardziej TT) i tyle tu po Winnicki. Ten zespół już na papierze nei wygląda na zespół który chce walczyć o MP. Trzech rozgrywających a w pewnym chwilach piłke rozgrywa typowa dwójka(czytaj Jackson) paranoja!!! Mamy jednego typowego centra który po za blokiem i cm kompletnie nie nadaje się na tą pozycje...

Wydaje mi się że dzisiejszy mecz to jest max co mogli osiągnąc w Rumuni w środe dostana +10 i do Zgorzeleca przyjadą wyszarpać jedno zwycięstwo(Boże jak to brzmi że Turów musi u siebie wyszarpywać zwycięstwo :cry: ) i skonczy się seria na 3:0 lub 3:1. Nie ma ten zespół perspektyw a jeśli nawet ma to nie z tym trenerem.

Na nastpeny sezon widział bym tylko Kuliga i Jankowskiego(bo Kickert wiadomo :lol: ) reszcie podziękować i budować skład od podstaw z nowym trenerem.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

jak sklad ma byc budowany tak jak np. za czasow Obradovica to ja sie pisze:) wyjde 3 razy rzuce za 3 nie wazne czy celnie ale zawsze cos i wezme za to 10 tys...niestety taka prawda przyklad...Jarmarkowicz;/

Zamiast np. Gustaa i Lee mogli rok temu dac Toreyowi wiecej kasy i bylo by napewno troszke lepiej, nie bal sie wziasc ciezaru gry na siebie, nie jeden zaciety mecz wygral dla zgorzelca...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman

Lojek9013 pisze:
Zamiast np. Gustaa i Lee mogli rok temu dac Toreyowi wiecej kasy i bylo by napewno troszke lepiej, nie bal sie wziasc ciezaru gry na siebie, nie jeden zaciety mecz wygral dla zgorzelca...
Św. prawda! No ale zakupiliśmy urodzonego LIDERA z "bardzo silnej ligi" słowackiej. :D

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Nasi dali ciała, ponieważ pozwolili odpalić kilka trójek Dardanowi i to był kluczowy moment naszej porażki + 2 głupie straty przed pierwsza 3 Dardana. To wszystko spowodowało, że z wyrównanego już później meczu ( początek fatalny - IQ jak w cały II etapie do du.py ) zrobiło się dla nas nerwowe spotkanie + technik dla ślimaka i byliśmy pozamiatani. Są w stanie wygrać w rumunii w PO, tak jak w sezonie zasadniczym, tylko muszą spiąć poślady, grać konsekwętnie i przede wszystkim IQ musi być przynajmniej wyrównana, żeby póżniej nie gonić ... Reasumując: nie było źle, trochę zabrakło i kolejna szansa jutro, aby uryźć anwilowskie psy ]:->

Tytuł:
rekrut
rekrut

Witam

Ze swojej strony chciałem podziękować Jackowi Winnickiemu za wczorajszą porażkę , mecz przegraliśmy w dużej mierze od momentu 3 razy za 3 rodowitego Polaka z Albanii .
Dlaczego tak się stało ano dlatego , że do krycia szybkiego młodego został wystawiony starszy wolniejszy zamiast Lee powinien zagrać od razu Mielczarek.
Co do Artura Zosi samosi Lee PORAŻKA ani z niego rozgrywający a na pewno już nie obrońca. Nie wiem jak to się skończy bo na dobrą sprawę nikt nie wie oczywiście chcielibyśmy wygranej ale jakoś się nie zanosi , mam nadzieję jak kolega wcześniej piszący , że w przyszłym sezonie nie braknie kasy na dobry mózg drużyny bo widzimy jak nie ma pomysłu to mimo wysokiej wygranej deski nic nie wskóramy.
Z nadzieją na jutrzejszą wygraną Pozdrawiam

Tytuł:
rekrut
rekrut

Apel do wszystkich kibiców Turowa !!! . Pomimo uwag jakie zostały podjęte w komentarzach proszę , przygotujmy się na prawdziwie solidne kibicowanie w sobotę . Bądźmy i na dobre i na złe z druzyną a jeśli nie gra naszych zawodników to niech kibicowanie w CRS będzie na najwyższym europejskim poziomie (jak za czasów S. Filipowskiego) . A może jeszcze nic straconego !

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

chatatomala71, zgadzam się z Tobą - ale ile takich apeli już było, czy tam akcji "na zielono" i sorry, ale jedno wielkie G z tego wyszło -> ludziom się nie chce, ponieważ większość u nas to piknikowcy lub lanserzy, a prawdziwych kibiców jest jak na lekarstwo - ot i cała prawda ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut

Mimo wszystko liczę , że właśnie teraz jest ta chwila aby stać się tym 6-tym graczem na boisku bo może teraz przy braku chęci gry dla trenera J.W zawodnicy potrzebują nas a nie krytyki aby pobudzić tą machinę .

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Moim skromnym zdaniem jest juz po zawodach (obym sie mylil) z drugiej strony moze warto bylo by aby ten sezon skonczyl sie juz na Anwilu kiedys byl taki sezon i pojawil sie Saso moze i teraz jest potrzebny taki restart na miejsce winnickiego zatrudnic klasowego ternera i budowac wszystko od nowa...

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Szykujac sie do ogladania dogrywki na plk.pl zobaczylem taki komunikat... ech...

Cytuj:
connection failed: WWW

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

He he he, no i jak optymiści ??? 3 : 0 będzie dla Anwilu, no może 3:1 :P
Nie oszukujmy się !!! Nie ma jaj w tym teamie !!! ZERO !!!
I nie piszcie, że zaskoczą, że to , z tamto...
Wszystko zawaliło się juz na samym początku sezonu... Niech to sie juz skończy... wstyd na całą Polskę...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1892 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 127  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.