fisban pisze:
Fakt niepodważalny!!!!!!!!!!!!! komentatorzy nie potrafią się powstrzymać przed radością kiedy Turów coś skrewi na boisku..... a to strasznie wkurwi....a jeszcze bardziej cieszą się jak coś wyjdzie przeciwnikowi, albo go usprawiedliwiają głupimi opiniami "expertów".... Szkoda bo myślałem, że chodzi o piękno koszykówki...A tak poza tym czy nie pracowali panowie komentatorzy kiedyś w Sopocie albo w Gdyni???? Bo jakoś tak mocno lubią Trójmiasto

Jęk zawodu na końcu meczu bezcenny. Sobczyński to raczej od dawna pracuje w TVP, Alojzy był dyrektorem w chyba jeszcze Prokomie Treflu Sopot.
Może trzeba napisać jakiś list do dyrektora TVP by ta para nie komentowała meczów Turowa, oni tak zanudzają że czasem mam ochotę przełączyć bo zasypiam.
Obecnie najlepszym polskim komentatorem jest Marek Rudziński, jest to niedawny transfer do TVP z Eurosportu. Ma on komentować IO w Londynie i sporty zimowe. Mimo że komentował dopiero 4 mecze to już nie mogę się doczekać kiedy go usłyszę komentującego mecz Turowa, on wprowadza do spotkania bardzo dużo energii.
W środę musimy wygrać i już w sobotę świętować wygraną serię!
Do tego mam nadzieję że zastal wyrówna rywalizację i utrze nosa APG.
Let's go TURÓW!