zubek pisze:
Dr. Dre pisze:
Tak szanowny moderatorze proszę o zmianę tematu tego wątku na: "wyraz głupoty moderatora"
czy taka wypowiedź jest zgodna z wartościami chrześcijańskimi? tylko pytam - nie oceniam
przyznasz, że podzielenie tego wątku jest... hmm... oględnie mówiąc niefortunne

zwłaszcza w miejscu, w którym zostało podzielone.
a co do wartości, mowy nienawiści, tolerancji, to:
gobo przyjaźnie pisze o PiSie i jego wyborcach:
gobo007 pisze:
Na PIS zagłosowałbym tylko w jednym przypadku: gdyby ktoś wcześniej pozbawił mnie obydwu półkul mózgowych. Lecz jeśli ktoś wykorzystuje do tego flagę, bredzi o patriotyzmie i mówi mi czy jestem prawdziwym Polakiem, czy nie - to takich ludzi uważam za największe gnidy
po czym w neutralny sposób moderator tonuje:
YELLO_35 pisze:
gobo007 pisze:
Na PIS zagłosowałbym tylko w jednym przypadku: gdyby ktoś wcześniej pozbawił mnie obydwu półkul mózgowych.
po czym gobo kontynuuje zgodnie ze swoją deklaracją, że: "Staram się żyć tak, by nie krzywdzić innych, by nie mieć wrogów. Jestem otwarty na inności i mnie one nie rażą. Staram się być tolerancyjny i uważam, że każdy powinien mieć swoje miejsce na tej planecie. "
gobo007 pisze:
zastanawia mnie jakim trzeba być fanatykiem, by udzielać się w takim zespole, no chyba że to na pokaz, by przypodobać się proboszczowi/biskupowi czy Rydzykowi, bo to też całkiem możliwe.
tu dodam, że fanatyków nam nie brakuje i w innych dziedzinach np w parlamentarnym zespole ds. wyścigów konnych i jeździectwa :O
Gero dorzuca treściwe i merytoryczne
gobo007 pisze:
...niebawem będziemy mieli obowiązek wiary w "pana buczka"
a
Dr. Dre jest w tym całym towarzystwie tym złym katolem-mocherem bo stwierdził, że moderator w durny sposób pociął dyskusje...
hmmm...
PS. YELLO, możesz połączyć ponownie oba wątki?