Dzisiaj jest 04 lip 2025, 18:28

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1714 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 115  Następna
Autor Wiadomość
pismak
pismak

Tak w ogóle to mogę się założyć jak będą zaczynali grać hymn to kibice przyjezdni będą darli się w najlepsze, oni chyba nawet nie wiedzą że grają hymn przed finałem

A tak w ogóle to mam nadzieje że do pięciu razy sztuka...

obserwator
obserwator

Mnie bardziej martwi,zeby "nasi" nie trabili jak losie podczas hymnu

pismak
pismak

Trąbili w czasie hymnu?
Chyba niedawno dołączyłeś do balkonu. Może przypomnij swoim ziomkom o tym hymnie, żeby faktycznie nie było wstydu

obserwator
obserwator

zgc_qwerty pisze:
Trąbili w czasie hymnu?
Chyba niedawno dołączyłeś do balkonu. Może przypomnij swoim ziomkom o tym hymnie, żeby faktycznie nie było wstydu

Nie mam z balkonem nic wspolnego, poza tym, ze popieram ich forme kibicowania.Mozna lubic lub nie druzyne stelmetu czy tez jej kibicow, ale wjezdzac na nich bez powodu nie ma sensu.Zacznijmy od swojego podworka, a nie oceniajmy z gory innych,jak Ty to robisz,bo poki co to ja sie musze wstydzic przyprowadzajac znajomych na mecz za wiecznych trabaczy.

obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

zgc_qwerty pisze:
Trąbili w czasie hymnu?

Na balkonie nie używamy trąbek w przeciwieństwie do trębaczy z KK.

VIP
VIP
Awatar użytkownika

halcia pisze:
Propozycja dla wszystkich kibiców będących w niedzielę na meczu.
Przyjdźmy wszyscy z szalikami naszego klubu. Po hymnie zaśpiewajmy "czarno-zielone... "
na stojąco z podniesionymi szalikami. Na pewno wzmocni to dreszczyk emocji.
Zielonogórzanie na swojej hali będą błyszczeć zielonymi "papierkami" a my SZALIKAMI .
Dobry pomysł ? Myślę, że nie trudny do wykonania.

Pmysł bardzo dobry, tylko tak samo, jak w przypadku akcji na zielono, musi to wyjść na zewntrz forum, ponieważ w innym wypadku nie odniesie ten pomysł sukcesu.

KK musi sobie uzmysłowić, że oni nie są tylko i wyłącznie od stania za koszem i śpiewania, czasami z bardzo marnym efektem, przyśpiewek.

Nie robię nagonki na KK, ponieważ sam z chęcią należałbym do KK, ale nie w takiej formie jak to wzglda teraz. KK musi pokazać, że ma jaja i potrafi animować całą publiczność.
Pierwszym krokiem do tego mogłoby być rozpropagowanie akcji na zielono i szalików. Teraz jest bardzo dobra sytuacja, aby poinformować kibiców przy sprzedaży biletów. Wystarczy się dogadać z klubem - przed wejściem do siedziby klubu ( a może również na wejściu do hali - słupy w mieście to chyba za wysopka półka :) ) nakleić na szybie informację o tych akcjach. Można byłoby się pokusić o wydrukowanie małych karteczek dołączanych do sprzedanych biletów, na których byłaby zawarta również taka informacja, tak więc jeżeli ktoś prężny z KK to czyta, to nie ma co się wstydzić, że ktoś podsuwa pomysł, tylko do dzieła !!! ;)

rekrut
rekrut

A ja mam taki pomysł. Może ktoś pomyśli o malowaniu twarzy w naszych barwach. Gdyby ktoś się na tym znał można by przed meczem ustawić taki punkt, gdzie można malować twarze. Chociażby jakieś paski na policzkach itp. Np. w Dublinie często takie stoiska są na różnego rodzaju festynach, gdzie ustawiają się długie kolejki. Przypuszczam, że ciszyło by się to bardzo dużym powodzeniem wśród naszych najmłodszych kibiców, choć sympatycznie by było gdyby i dorośli zdecydowaliby się na takie malunki. Na pewno są wśród nas tacy, którzy mają takie zdolności i jako wolontariusze mogliby się w to pobawić. Trzeba by tylko to wszystko wcześniej zorganizować. Przypuszczam, że jeżeli ktoś zdecyduje się na takie sympatyczne przyozdobienie twarzy, to i zmobilizuje go to do bardziej aktywnego dopingu w trakcie meczu. Co wy na to? Wiem, że jest już późno na takie przedsięwzięcia, ale można też to zrobić sobie indywidualnie przed meczem w domu. Nie ma się co wstydzić, wszystko co pobudzi nasz doping będzie mile odebrane przez zawodników. Przypuszczam, że może inni też o tym myśleli ale może się wstydzą, więc dobrze by było, żeby ktoś pierwszy to zainicjował. Ja niestety nie dam rady, bo przylatuję dopiero przed meczami w Zielonej.

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Miejscówki w sektorze K3 na meczyska w Winnym Grodzie wyczarowane... na drukach biletów Piotrek Stelmach jeszcze w trykocie Stelmetu pięknie składa się do tripli ;-)

Ktoś wie jak idzie sprzedaż do Naszego blaszaka przy M2...

obserwator
obserwator

DragisA pisze:
Miejscówki w sektorze K3 na meczyska w Winnym Grodzie wyczarowane... na drukach biletów Piotrek Stelmach jeszcze w trykocie Stelmetu pięknie składa się do tripli

Akurat po całym zamieszaniu z Piotrem byłem na meczu w Zielonej i dostałem też taki bilet z nim , super pamiątka . Widzę że K3 będzie też sektorem dla kibiców Turowa i dobrze wszyscy stoimy cały mecz i dajemy z siebie wszystko . Kto nie z nami niech idzie na inny sektor :)

obserwator
obserwator

p.s. ktoś już na forum się bawił w budowę składu na następny sezon więc dodam jedno nazwisko jako oczywiście marzenie (z jedynego słusznego BEO) Dusan Sakota .

rekrut
rekrut

MrDax99 pisze:
p.s. ktoś już na forum się bawił w budowę składu na następny sezon więc dodam jedno nazwisko jako oczywiście marzenie (z jedynego słusznego BEO) Dusan Sakota .

Myślę, że to jeszcze nie pora na takie tematy. W tej chwili najbardziej gorący temat, to FINAŁY i może tego się trzymajmy. A za tydzień, dwa na pewno zacznie się temat ogórkowy i myślę, że moderator pomyśli, aby taki założyć.

obserwator
obserwator

więc wracając do tematu finału , "A WY JESTEŚCIE GOTOWI NA FINAŁ?" :
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... Iwd2hyhmds

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Tak bez napinania to śpiewają lepiej niż niektórzy w kk i nie mają trąbek :)

VIP
VIP
Awatar użytkownika

No ciekawe jak KK i cała hala odpowie na taką zachętę do kibicowania 8)

obserwator
obserwator

Jestem z KK i staram sie kibicować jak umiem, nie mam wpływu na trąbki, choć juz raz poruszałem na zebraniu temat, nic nie zdziałałem. Co do szalików fajny pomysł, mogę podrukować karteczki z informacjami i można je rozłożyć na sektorach przy pomocy oczywiście kilku innych osób.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1714 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 115  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.