Najmocniej przepraszam ale nie miałem możliwości wcześniej sprawdzić maila. Niżej podsyłam rozmiarówkę. Na maila dostałem zapytanie o wersję junior, niestety takiej możliwości nie ma, chyba że udałoby się zebrać 10 sztuk takich koszulek to bardzo chętnie zamówię również i taką. Koszulki są zamawiane przeze mnie u producenta a wykonane będą poliestru wysokiej jakości z myślą o tym żeby zwyczajnie w naszym blaszaku się nie zapocić, zresztą chyba jako grupa kibicująca dosyć aktywnie nie zamawialibyśmy czegoś w czym byśmy się topili

Kwestia płatności i odbioru, ze względu na to że zapłacić muszę wysyłając zamówienia konieczna będzie płatność z góry a pieniadze przewiduje zbierać do 25 listopada, tak żeby koszulki dotarły przed świętami. Odbiór przewiduje raczej na meczach, w holu bądź na sektorze C jednak równie dobrze można się spokojnie ze mną umówić gdzieś na mieście, problemu mi to nie zrobi
yARO_81, myślę że listę mogę spokojnie udostępnić więc znajdziecie ją pod rozmiarówką

EDIT : Czas realizacji zamówienia to max 14 dni, więc koszulki przy złożeniu zamówienia 25 listopada tak jak mam to w planach to ich debiut przypadłby na pojedynek ze Stelmetem

Czyż nie kusząca opcja ?

S - 67 długość, 52 szerokość
M - 68 długość, 56 szerokość
L - 69 długość , 59 szerokość
XL - 73 długość, 61 szerokość
XXL - 75 długość, 62 szerokość
XXXL - 78 długość, 65 szerokość