Przyglądałem się tej sytuacji z boku już od dłuższego czasu. Jestem już duuużo lat kibicem Turowa, uczęszczam na każdy mecz, dodatkowo, za dawnych czasów byłem obecny na większości wyjazdach, niestety teraz finansów i czasu nie starczy. Moim zdaniem Kobe24 bez urazy, ale to moje zdanie, które mam prawo udzielić tutaj na forum, próbuje się bawić w jakiś pseudo kibiców, przez internet pisząc o innych klubach same złe rzeczy, nie umiejąc docenić, że ktoś się stara i szuka tylko zaczepek. Dobrze ktoś na Facebooku skomentował go, czy Turów może wśród kibiców lubić się z innym klubem? Niestety nie, bo każdy jest skreślany od razu.
Co do całej grupy, pełny szacunek, robicie super robotę, staracie się o dobry doping, mimo, że nie ma często na to warunków, ale co najważniejsze staracie się, i naprawdę fajnie to wygląda, ale jak zawsze, niestety nie wszyscy zasługują na te wielkie brawa, nie mówię, że cała grupa na to zasługuje, ale pojedyncze jednostki. Tak jak z tymi wlepkami w Szpitalu, to równie dobrze, mogę wziąć sobie plakat Justina i zawiesić go sobie na drzwiach do lekarza, albo co lepsze, nie wiem komu tam kibicujesz w Piłce Nożnej, ale tam panuje trochę większa nienawiść niż w koszykówce między klubami. I np. kibicujesz tam Legi czy komuś innemu, i nagle idziesz do szpitala i widzisz wlepkę jego największego wroga, i co ? Patrzysz się na nią ? Cieszysz się ? Tłumaczysz to tym, że to z podatków ? Niee, pewnie to zdzierasz, a jak sam napisałeś wlepki wyglądają fajnie, gdy są naklejone, i nikt je nie zrywa, ale nie jesteś sam w tym mieście, musisz pamiętać, że u nas jest wiele klubów sportowych nie tylko Turów przykładowo kibice Nysy w większości nie przepadają za naszym klubem i wiadomo, czy prędzej czy później zerwą tą wlepke, to jest zero uszanowania czyiś poglądów, tylko nie tłumacz to jakoś politycznymi przykładami bo to sensu nie ma. Wchodząc do Biedronki koło szkoły Śniadeckich zauważyłem wlepkę na napisie Biedronka przy ruchomych schodach, to również za twoje pieniądze została ona wybudowana?
Mam do was szacunek za to co robicie, ale niestety twoja osoba przesadza często nie umiejąc przyznać racji, gdy Klub Kibica odłożył bębny, zamiast być wdzięcznym, że się dogadaliście, zaraz pojawił się post, prowokujący, że w końcu to się stało. Takie moje zdanie, wiem, że pewnie zaraz pojawi się 1000 argumentów, że nie mam racji, ale co zrobić.
Ps.
Po prostu wyluzuj w niektórych kwestiach i tyle, pisało Ci to już wielu kibiców starszych od Ciebie pewnie z 20-25 lat, no ale...
Pozdrawiam
Ps2.
Na Zastal pełna mobilizacja