Zakładam nowy temat, bo tamten napsuł krwi wielu forumowiczom. Na wstępie proszę, żeby osoby hejtujące nie wnoszące nic do sprawy, ani nie chcące włączyć się do projektu, nie zabierały tu głosu i nie zaśmiecały tematu.
Chciałbym reaktywować temat koszulek bo zwyczajnie chciałbym mieć taka dla siebie i dla synka. Cały proces od projektu, rozmowy z firmą będę oraz finał mam zamiar umieścić tutaj. Zdecydowałem się na zamówienie koszulek w firmie
http://www.lanista.plOto rozmowa jaką przeprowadziłem z osobą od nich:
Witam.
Nawiązując do naszej rozmowy telefonicznej sprzed dwóch tygodni, piszę tego maila w celu pozyskania pewnych informacji. W załączniku przesyłam elementy z których prosiłbym o ew zrobienie projektu jak przyszła koszulka miałaby wyglądać. Herb z grafiki koszulki musi zostać zastąpiony herbem dołączonym w osobnym załączniku. Fajnie tez by było gdyby na koszulce znalazł się herb miasta. jak już wspominałem jesteśmy jako kibice sparzeni przez jedną firmę, która przez 3 miesiące przetrzymała pieniądze nie wywiązując się z umowy, stąd pewnie ilość pytań może być spora. Proszę o wyrozumiałość.
1. Jaka jest minimalna wartość zamówienia (wcześniejsze zamówienie miało liczyć 90 sztuk ale na chwilę obecną nie umiem powiedzieć czy ta liczba pozostanie czy się zmieni)
2. Jak długo czeka się na koszulki od momentu gdy pieniądze zjawia się na koncie i projekt zostanie zatwierdzony.
3. Jaki jest cennik za koszulki przy zamówieniu w przedziale 50-90szt ceny brutto czy netto?
4. Proszę o podanie rozmiarów by kibice mogli zmierzyć swoje bary

i jeśli są to rozmiary dziecięce. Kilka osób od nas posiada pociechy
5. Jaki materiał zostanie użyty do produkcji i czy jest to dobra jakość?
6. Czy w razie problemów wynikających z realizacją zamówienia i ew opóźnień zostaniemy o tym niezwłocznie poinformowani?
7. Czy naszą korespondencję mailową mogę ujawnić na naszym forum w celu jawności mojego załatwiania sprawy z wasza firmą by ludzie mieli poczucie bezpiecznego i uczciwego załatwiania sprawy?
Pozdrawiam serdecznie
Odpowiedź:
Serwus!
1) koszulki możemy zrobić od 1szt tu zależy tylko od Ciebie ilość a co za tym idzie cena.
2)czas oczekiwania 10-14 dni
3)50szt -39zł
90szt 36zł
są to ceny netto
4)
5) materiał to poliester łezka gramatura 180g jakościowo wyższa półka.
6) tak
7) tak

Pozdrawiam!
JA: Proszę mi tylko jeszcze wysłać rozmiarówkę i co z dziecięcymi rozmiarami?
ONI: rozmiary jutro podeśle bo mam na komputerze w pracy, dziecięce bez problemu tu należy podać wzrost dziecka taka sama rozmiarówka jak w sklepach.
Z tego co zostało napisane można zrobić od 1szt więc nie mam parcia by zgromadzić kolosalną ilość zamówień. Każdy kto będzie chciał może do mnie napisać na priv, bądź skontaktować się pod numerem telefonu w celu dogadania tematu. Każdą osobę, która się sparzyła przy poprzedniej próbie zamawiania koszulek doskonale rozumiem i nie zmuszam nikogo do ponownego składania zamówienia.
Wciąż czekam na rozmiary, a jutro mam zamiar poprosić o projekt graficzny koszulki. Mój zrobiony na szybko wyglada tak:

Jeśli ktoś ma jakieś sugestie skłaniam do dyskusji i obgadania tematu.