hakunamakata pisze:
Grengo dojdziesz w swojej fotografice do poziomu Ansela Adamsa, Maleszyka bądź Haksara to będziesz mógł krytykować bądź co bądź znawcę koszykówki.
Nie żebym zadzierał nosa, ale dzięki za porównanie do najlepszych. Oczywiście w tym co robię dla fotografii poza pasją jest dążenie do doskonałości, ale swoją opinię oparłem bądź co bądź o swoją własną ocenę sytuacji, a w zasadzie dziwnego komentarza, który jest dla mnie niezrozumiały, bo jako były koszykarz mam prawo sądzić, że do końca sprawa wyniku jest otwarta i stwierdzenia, że "na pewno" nie będzie 4:0 są conajmniej nadużyciem. Oczywiście nie chodzi mi o wiedzę tego pana, ale nie należy w ten sposób wyrażać się na publicznym forum jakim jest TV, bo rodzi to wiele- mam nadzieję niepotrzebnych - spekulacji, na które chociażby ja zwróciłem uwagę.
Oczywiście liczę na słodziutką zemstę Turowa, ale świadomy jestem, że może nie być tak łatwo, jak się wydaje przed finałem.
Co do reszty Twojej wypowiedzi oczywiście pełna zgodność i zaproszenie do wypełnienia blaszaka przy Maratońskiej. Więcej takiej okazji może nie być (przeprowadzka na Lubańską) dlatego pożegnajmy godnie blaszak pomagając naszej drużynie w zdobyciu pierwszego tytułu MP.