Powstalo male zamieszanie. Nie chodzilo mi wcale o ceny. A viper126pzgc naprawde, zanim zaczniesz cos komentowac, to BIG prosba abys przeczytal i sprobowal chociaz zrozumiec co pisze ... Bo widzisz, ja te tusze kupilem, wlasnie przez internet. I widzisz monitory tez juz mam, i tez tanio kupilem, i nawet o tym napsialem juz na poczatku (wystarczylo przeczytac, no ale wiem chciales sobie pogderac i postow ponabijac

Zartuje

) nie oto sie rozbija....
Mam nadzieje ze uda mi sie wyrazic w miare krotko aby wszyscy zrozumieli. Po prostu chcialbym zwrocic uwage iz z wlasnych doswiadczen widze ze w Zgorzelcu jest problem. Mamy duzo sklepow komputerowych i to dobrze bo jest konkurencja. Problem w tym ze skley te okazuja sie slabe. Przynajmniej te prywatne bo w tym moim wypadku OPTIMUS okazal sie jedynym slusznym i mozliwym do zrealizowania od reki wyborem. I tu dwa sygnaly. Dla kupujacych, aby zwrocili uwage w pare miejsc, zanim cos kupia porownali ceny, i moze wiecej wymagali od sklepow. Aby przygotowali sie ze u nas nie koniecznie znajda dwa takie same monitory w 1 sklepie

I drugi sygal dla posiadaczy sklepow, aby bardziej zwracali uwage na zapotrzebowania klientow, i ich checi
Posluze sie tutaj takim przykladem. Kiedy wchodze do sklepud anej branzy... I widze ze tegoco mnie interesuje jest duzo.. To zostane w nim wybiore to co mi odpowiada i kupie. Nie bede chodizl po innych sklepach. Wizerunek takze ma duzy wplyw na zarobki sklepow, dlatego mysle ze warto oto zadbac