Dzisiaj jest 11 maja 2025, 0:15

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 220 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Witam ja widze celowo¶ powstania forum bêdzie ono integraln± czê¶ci± naszej strony internetowej. Bêd± poruszane na nim te¿ inne w±tki nie tylko te zwi±zane z renowacja anfiteatru. Doceniam dzienn± ilo¶æ wej¶æ na zgorzelec.info/forum dlatego wa¿ne sprawy dotycz±ce naszej dzia³alno¶ci bêd± wrzucane to dego tematu. Pozdrawiam i dzienkuje za pomoc :)

Tytuł:
VIP
VIP

Jaka tam pomoc :?: :? :)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Witamy

W związku z różnymi zawirowaniami powstałymi w tym temacie postanowiliśmy, że od teraz informacje na temat projektu będziemy przedstawiać tylko i wyłącznie jako jeden użytkownik. Jeden spójny głos JWR.

Pragniemy również zwrócić uwagę, że obraz sprawy wynikający z dotychczasowej dyskusji na tym forum jest obrazem zafałszowanym. W grupie nie ma żadnych kłótni czy podziałów, jesteśmy monolitem i z każdym dniem staramy się "pchać" projekt do przodu. Rezultaty ? Wczoraj, w amfitetrze na Grzybku z przedstawicielami grupy spotkał się radny Stanisław Głowacki. Gość poparł projekt i obiecał pomoc w nawiązaniu współpracy z władzami miasta. Jakie będą skutki tej wizyty okaże się już niebawem,a my postaramy się na bierząco informować o rozwoju projektu.

Pozdrawiamy i zapraszamy do dyskusji, a zainteresowanych prosimy o kontakt z nami.

Tytuł:
pismak
pismak

Czytałem o Waszych pomysłach i bardzi mi się podobają. Dajcie znać co Wam przeszkadza, jestem w stanie dużo pomóc. Gwarantuję, że władze miasta też chętnie Wam pomogą. Przejdźmy do konkretów, bo nie ma na co czekać. Ogladałem "Grzybek", widziałem Wasze dziąłnia z miotełką. Myślę ze razem można zrobić dużo. Bez strachu jeśli chodzi o starszych, oni też lubią dobrą muzykę i relaks.

Tytuł:
pismak
pismak

dla zainteresowanych przypominam adres:
http://forum.jwr.host7.pl/
hehe :lol:

Widze ze grupa JWR aby uchronic sie przed uzywaniem przez jej czlonkow niecenzuralnych slow i wyzywaniu innych forumowiczow stworzyla sobie nowego uzytkownika na ZINFO :P hehe :lol: dobry sposob, ale myslalem ze wszyscy wasi ludzie maja rowne prawa, a widze ze pozory myla...

Najlepszym sposobem jest izolacja - zamiast prowadzic otwarta rozmowe na glownym zgorzeleckim forum, zeby kazdy mial do niego wglad i nie musial biegac po innych stronkach to Wy robicie swoje forum... Zreszta z tego co zauwazylem to uzytkownikami tego forum jestescie jak narazie tylko Wy.... :P normalnie rzecz biorac same Vip'y hehe :P

pozdro....

Tytuł:
VIP
VIP

Cytuj:
będziemy przedstawiać tylko i wyłącznie jako jeden użytkownik. Jeden spójny głos JWR

chwalebne, ale to moim skromnym zdaniem, popadanie z jednej skrajności w drugą :?

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Marko pisze:
Czytałem o Waszych pomysłach i bardzo mi się podobają. Dajcie znać, co Wam przeszkadza, jestem w stanie dużo pomóc. Gwarantuję, że władze miasta też chętnie Wam pomogą. Przejdźmy do konkretów, bo nie ma, na co czekać. Oglądałem "Grzybek", widziałem Wasze działania z miotełką. Myślę ze razem można zrobić dużo. Bez strachu, jeśli chodzi o starszych, oni też lubią dobrą muzykę i relaks.

Dziękujemy za zainteresowanie i przede wszystkim chęć pomocy, napewno postaramy się skontaktować.

alien_zgc pisze:
Widze ze grupa JWR aby uchronic sie przed uzywaniem przez jej czlonkow niecenzuralnych slow i wyzywaniu innych forumowiczow stworzyla sobie nowego uzytkownika na ZINFO Razz hehe Laughing dobry sposob, ale myslalem ze wszyscy wasi ludzie maja rowne prawa, a widze ze pozory myla...

W poprzednim poście zostało wyjaśnione, dlaczego akurat tak, a nie inaczej. Po czym wnosisz, że nasi ludzie nie mają równych praw? Wszyscy zadecydowaliśmy, że najlepszym rozwiązaniem, tak dla czytelników, jak i dla nas, będzie nasza obecność na forum jako jednego użytkownika. Wypowiedzi i informacje prezentowane przez nas w tym miejscu są konsultowane z całą grupą, to jest jej głos. Zapobiega to sytuacjom, jakie miały tu miejsce jakiś czas temu, kiedy to np.: Ty drogi Alienie chciałeś uczyć nas kultury itp., co podniosło poziom adrenaliny u niektórych z nas. Jesteśmy wdzięczni za akcję z podpisami, ale dobrze zastanów się najpierw, kim Ty jesteś i co sobą reprezentujesz, a dopiero później zabieraj się do krytykowania postawy innych. To tyle od nas.

alien_zgc pisze:
Najlepszym sposobem jest izolacja - zamiast prowadzic otwarta rozmowe na glownym zgorzeleckim forum, zeby kazdy mial do niego wglad i nie musial biegac po innych stronkach to Wy robicie swoje forum... Zreszta z tego co zauwazylem to uzytkownikami tego forum jestescie jak narazie tylko Wy....

No cóż, zadziwia nas Twój sposób rozumowania, ale postaramy się wyjaśnić Ci, dlaczego powstało tamto forum. Otóż, własne forum JWR powstało po to, by ułatwić nam komunikację i koordynowanie działań. Nie chcemy zaśmiecać tego forum postami o tym, kto ma się, czym zająć itp. sprawami natury technicznej. Tutaj powinna toczyć się dyskusja na temat ogółu projektu. Aha i jakbyś nie zauważył, to do naszego forum również wgląd ma każdy.

Serdecznie pozdrawiamy.

Tytuł:
pismak
pismak

Cytuj:
Zapobiega to sytuacjom, jakie miały tu miejsce jakiś czas temu, kiedy to np.: Ty drogi Alienie chciałeś uczyć nas kultury itp., co podniosło poziom adrenaliny u niektórych z nas.

przepraszam, ze probowalem Was nauczyc kultury i za to ze niestety ja zostalem pojechany na forum i jakos adrenalina mi nie skoczyla, a szkoda... :P hehe :lol:

Cytuj:
Jesteśmy wdzięczni za akcję z podpisami, ale dobrze zastanów się najpierw, kim Ty jesteś i co sobą reprezentujesz, a dopiero później zabieraj się do krytykowania postawy innych.

co do podpisow to bardzo prosze :) gdzies za jakis tydzien zamkne stronke i wysle Wam wszystkie podpisy na maila - trzeba skonczyc to co sie zaczelo :) Co do krytykowania innych no to musze sie przyznac, ze skrytykowalem jednego z Was za co bardzo go przepraszam. A co do innych to krytykowalem glownie zbiorowy POMYSL ZROBIENIA GRAFFITI NA SCENIE - przedstawilem nawet argumenty, za co zostalem pojechany... Zreszta nie tylko ja zostalem pojechany... w sumie za nic....

Cytuj:
Nie chcemy zaśmiecać tego forum postami o tym, kto ma się, czym zająć itp. sprawami natury technicznej. Tutaj powinna toczyć się dyskusja na temat ogółu projektu. Aha i jakbyś nie zauważył, to do naszego forum również wgląd ma każdy.
zasmiecanie forum :? ja wiem czy zasmiecanie forum :?: wg mnie jest to dzialanie w sposob calkowicie otwarty.
Tak wiem ze na Wasze forum moze wejsc kazdy, ale babcia lat 60, ktora zakupila sobie neta predzej trafi na ZINFO niz na Wasze forum :) dlatego uwazam ze lepiej byloby gdyby wszelakie sprawy, nawet te natury technicznej byly przedstawiane z ZINFO :) ...chcialbym jeszcze nadmienic ze jezeli wszystkie sprawy bylyby przedstawiane tutaj to napewno zainteresowanie ludzi waszym projektem byloby wieksze. To co robicie zalezy tylko i wylacznie od Was....

Pozdrawiam.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Popieram aliena :)
W całej rozciągłości... ;)

Tytuł:
rekrut
rekrut

OJ , Gruda, Gruda , sorry Alien, Alien !

Tytuł:
pismak
pismak

Prosze na forum uzywac tylko i wylacznie oficjalnych nickow :P Panie Mazi ! :P :P :P hehe

Jak widzisz to ja i Kasia prezentujemy troszeczku inne podejscie do calej tej sprawy :)

Tytuł:
pismak
pismak

wiem, że spotkacie się z Burmistrzem w środę, szkoda, że w tym czasie jestem poza Zgorzelcem. Jestem przekonany, że sprawa ruszy mocno do przodu. Podczas rozmowy z Burmistrzem na temat "Grzybka" widać było duże zainteresowanie. Narazie tyle, obiecuję dalszą pomoc.

Tytuł:
rekrut
rekrut

http://www.urzad.zgorzelec.com/

To tyle jesli chodzi o spotkanie z burmistrzem :) :) :) :)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Ładnie :)

Tytuł:
pismak
pismak

szkoda ze tylko jedna fotka :P hehe

Moje gratulacje :!:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 220 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.