Marko pisze:
Czytałem o Waszych pomysłach i bardzo mi się podobają. Dajcie znać, co Wam przeszkadza, jestem w stanie dużo pomóc. Gwarantuję, że władze miasta też chętnie Wam pomogą. Przejdźmy do konkretów, bo nie ma, na co czekać. Oglądałem "Grzybek", widziałem Wasze działania z miotełką. Myślę ze razem można zrobić dużo. Bez strachu, jeśli chodzi o starszych, oni też lubią dobrą muzykę i relaks.
Dziękujemy za zainteresowanie i przede wszystkim chęć pomocy, napewno postaramy się skontaktować.
alien_zgc pisze:
Widze ze grupa JWR aby uchronic sie przed uzywaniem przez jej czlonkow niecenzuralnych slow i wyzywaniu innych forumowiczow stworzyla sobie nowego uzytkownika na ZINFO Razz hehe Laughing dobry sposob, ale myslalem ze wszyscy wasi ludzie maja rowne prawa, a widze ze pozory myla...
W poprzednim poście zostało wyjaśnione, dlaczego akurat tak, a nie inaczej. Po czym wnosisz, że nasi ludzie nie mają równych praw? Wszyscy zadecydowaliśmy, że najlepszym rozwiązaniem, tak dla czytelników, jak i dla nas, będzie nasza obecność na forum jako jednego użytkownika. Wypowiedzi i informacje prezentowane przez nas w tym miejscu są konsultowane z całą grupą, to jest jej głos. Zapobiega to sytuacjom, jakie miały tu miejsce jakiś czas temu, kiedy to np.: Ty drogi Alienie chciałeś uczyć nas kultury itp., co podniosło poziom adrenaliny u niektórych z nas. Jesteśmy wdzięczni za akcję z podpisami, ale dobrze zastanów się najpierw, kim Ty jesteś i co sobą reprezentujesz, a dopiero później zabieraj się do krytykowania postawy innych. To tyle od nas.
alien_zgc pisze:
Najlepszym sposobem jest izolacja - zamiast prowadzic otwarta rozmowe na glownym zgorzeleckim forum, zeby kazdy mial do niego wglad i nie musial biegac po innych stronkach to Wy robicie swoje forum... Zreszta z tego co zauwazylem to uzytkownikami tego forum jestescie jak narazie tylko Wy....
No cóż, zadziwia nas Twój sposób rozumowania, ale postaramy się wyjaśnić Ci, dlaczego powstało tamto forum. Otóż, własne forum JWR powstało po to, by ułatwić nam komunikację i koordynowanie działań. Nie chcemy zaśmiecać tego forum postami o tym, kto ma się, czym zająć itp. sprawami natury technicznej. Tutaj powinna toczyć się dyskusja na temat ogółu projektu. Aha i jakbyś nie zauważył, to do naszego forum również wgląd ma każdy.
Serdecznie pozdrawiamy.