Dzisiaj jest 14 maja 2025, 23:52

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 107  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

umówmy się na środę, ok? będę akurat w Zgorzelcu..

Tytuł:
VIP
VIP

Olga Marchel, Katarzyna Szczepaniak, Klaudia Kopaczyńska, Anna Janik i Magda Molenda - to dziewczyny, które już w niedzielę podczas Dni Zgorzelca wezmą udział w edycji specjalnej konkursu na MISS zgorzelec.info Zapraszamy do działu kandydatki - edycja specjalna.

Nagrodą główną będzie kwota 1000 zł, ponadto wszystkie dziewzyny otrzymają 3 komplety odzieży dziewczęcej, młodzieżowej i eleganckiej. Na tym nie koniec. Szczegóły już niebawem.

Tytuł:
VIP
VIP

turbinka napisała:
Cytuj:
Klaudia i Olga dwa pierwsze miejsca, trzecie dla blondyneczki z róża. Pozdrawiam i bedę kibicować.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

No całkiem sympatyczna ta koleżanka z Bolesławca!
Szkoda tylko, że w przypadku gdyby to ona wygrała, to tytuł miss wyjedzie do Bolesławca, wszak jest to konkurs miss zinfo - naszego zgorzeleckiego portalu. Bolesławiec jest na tyle dużym miastem, że może sobie własny konkurs zorganizować i nie musi podbierać nam tytułów prawda???

Wygląda mi to trochę na chwytanie brzytwy przez tonącego...
Brakło chętnych na miejscu, to trzeba ściągnąć z innego miasta :oops: :? :oops:

Tytuł:
VIP
VIP

Konkurs to miss zgorzelec.info a nie miss zgorzelca :) Dlatego osoby z innych miejscowości mogły brać udział tak jak Agnieszka bury z Jeleniej Góry, która była wcześniej kandydatką w edycji normalnej.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

To chyba przeoczyłem jej pochodzenie, bo już bym wcześniej to samo napisał w każdym razie :P . Zauważ jednak Adminie, że nie czepiam się Zawidowa, Bogatyni, Węglińca czy Pieńska jeśli z tamtąd kandydatki by pochodziły, jednak uważam, że miasta większe od naszego, to troszeczkę jest przesada. Co taka miss z Jeleniej Góry czy Bolesławca powie u siebie, że została miss w Zgorzelcu, to tak, jakby dziewczyna w Zgorzelcu pochwaliła się, że została miss Jerzmanek lub Łękocina o ile Wiecie, gdzie znajduje się taka wieś pod Zgorzelcem :wink: Nie umniejszając oczywiście żadnej z wymienionych tu miejscowości czy wiosek!
Uważam poprostu, że jak tytuł zdobędzie kandydatka z większego miasta to zwyczajnie tytuł ten wyjedzie i zostanie zapomniany, zaginie w gąszczu większej dżungli miejskiej.
To tak jakby miss Polski pochodziła ze Stanów załóżmy, zdobyłaby tytuł i co..? i pojedzie w cholerę i zaraz o nim zapomni!
To takie moje wrażenia osobiste, wywodzące się trochę chyba z patriotyzmu miejskiego, a może zwyczajnie ulegam wpływom upałów :wink:

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

turek zgadzam się z tobą, moim zdaniem do konkursu powinny przystąpić tylko dziewczyny ze Zgorzelca i ewentualnie okolic, bo to jest w końcu Zgorzeleckie forum. Pozdrawiam :D

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

po pierwsze: też niestety przyznaję rację. Zgorezlec.info to portal społeczności miasta Zgorzelec i powiatu. No ale z braku laku... :P i wszyscy wiedzą o co chodzi.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

a po drugie, specjalnie się wysiliłam i znalazłam:

aleksander pisze:
-> dotychczasowe miss nie mogą brać udziału w edycji specjalnej

w takim razie nie rozumiem kandydatury Olgi, skoro była ona miss sierpnia. I wcale nie zrozumiem tego, jeśli ktoś mi tu zaraz napisze, że Olga jest poszkodowana i biedna, bo nie miała sesji, bo nie miała fryzury ze szmatkami na głowie i tak dalej... bo sesje można zrobić, a ja też mogę narzekać, że nie miałam kuponu na kosmetyki, a miss lutego, że nie miała ciuchów tak jak ja... BEZ SENSU.

ZASADY SĄ PO TO ŻEBY JE ŁAMAĆ?
TO MOŻE OLEJMY CAŁKIEM REGUŁY KONKURSU MISS EDYCJA SPECJALNA...

Tytuł:
VIP
VIP

Bolesławiec jest niedaleko i jeżeli ktoś ma ochotę wystartować, to dlaczego nie. Skoro Zgorzelec akcja była nagłaśniana, a jeżeli dziewczyny potrafią tylko klepać jęzorem, że to im się nie podoba albo tamto to nie będę zmuszał do niczego. Jak się okazuje znajdą się takie, co chcą się pokazać na amfiteatrze i nie widzą w tym problemu. W dodatku tylko za sam udział dostają rzeczy z pretty girl, house i eleganckie więc wydaje mi się że to niezła atrakcja. Cieszę się coraz bardziej, że podjąłem decyzję o dopuszczeniu Kasi do konkursu pomimo innej miejscowości.

Olga była pierwszą miss, która nie miała robionego makijażu, tipsów, sesji zdjęciowej w eleganckich rzeczach, a wszystkie pozostałe dziewczyny tak, dlatego taką podjąłem decyzję i jak widać jest wiążąca.

Te sprawy uważam za zamknięte bo decyzja już nie zostanie cofnięta i będziemy się wszyscy dobrze bawić :) A zrzędy niech sobie narzekają dalej.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Drogi Adminie!
Nikt nie każe zmieniać Ci decyzji, bo już jest na to za późno a i też całkiem możliwe, że będzie to świetna zabawa. Ale głos "ludu" ma też swoje racje i nie należy nas tu odrazu wymyślać :wink: od zrzęd. To, że co niektórzy poparli tu moje wywody jest niezłym świadectwem na to, że oprócz mnie mamy jeszcze kilku lokalnych patriotów, i nie koniecznie przemawia przez nich (przez nie :) ) zazdrość.
Teraz, jeżeli będzie tylko taka możliwość, to pozostaje nam głosować na kandydatki miejscowe, żeby tytuł pozostał w mieście!

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

skoro wyrażanie swojego zdania nazywa się zrzędzeniem, to w takim razie może lepiej być jak chorągiewka i lizać każdemu tyłek, każdemu przytakiwać. w takim razie jak jest sens forum, skoro każde wyrażenie własnej opinii jest nazywane zrzędzeniem?

przepraszam bardzo, że odważyłam się napisać to, co pomyślałam.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

becia i turek zgadzam się z wami w 100 %, po drugie, jeśli nie ma chętnych dziewczyn ze Zgorzelca do brania udziału w tej imrezie to może czas się zastanowić nad sensem tego przedsięwzięcia. Pozdrowienia dla " zrzęd"

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Zgadzam się z powyższymi wypowiedziami "zrzęd" :)

Tytuł:
VIP
VIP

Gdzieś dziś przeczytałem o konkursie miss Goerlitz: czy będzie to niezalezny konkurs od zgorzeleckiego (bo gdzie tu Europamiasto Goerlitz/Zgorzelec :?: )
Dobrze byłoby sie dogadać w końcu o zasięgu (czy ograniczeniu) ze względu na granice (powiatu, regionu), byłoby i ciekawiej i internacjonalniej (w koncu nie musimy się bać, biorąc pod uwagę urodę naszych dziewczyn :lol: ), co wy na to :?: : Alex, bierz sprawy w swoje ręce :!: :D

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 107  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.