Dzisiaj jest 15 maja 2025, 0:08

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 107  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
VIP
VIP

hmm... znowu coś... Justyna, nie wiesz jak wyglądały przygotowania i jak wiele pracy włożyły dziewczyny i Kuba i osoby w całość zamieszane w zabawę, zeby wyszło jak wyszło. Chcesz kogoś uderzyć to znajdziesz kija i tu robisz to samo. Z tego co widzę, to wg Ciebie gdyby wygrała Olga to impreza by była super zorganizowana i rzucałabyś same superlatywy. Więc teraz strasznie się bulwersujesz.

Do rzeczy: Kasia to moja koleżanka. Tak samo jak Olga, Magda, Ania i Klaudia. Czy coś w tym złego ? Wg Ciebie gdyby zwyciężyła twoja faworytka to pewnie nie. Głosy liczyliśmy z Pawłem Muchą i z Kubą. Ponieważ Paweł był fundatorem nagrody wymagał od nas żeby wszystko było przeprowadzone jak należy. Po zakończeniu liczenia głosów katrkę dostał Kuba co mu posłużyło do ogłoszenia wyników

Czy ty byś zapamiętała 5 liczb jeżeli by były potrzebne tylko na ogłoszenie wyników ? Pewnie tak, bo byś się spodziewała, że ktoś będzie się ciebie pytał o jeden z nich. No ale widać wszędzie węszysz podstęp.

Podczas liczenia głosów znajdowaliśmy takie, które były zaznaczane kilkanaście (!!!!) razy w dokładnie ten sam sposób. Więc takie głosy odpadały, bo uznaliśmy, że zaznaczenie przez jedną osobę głosów za cały rząd jest mało prawdopodobne i uznaliśmy to za próbę oszustwa.

Co do lubienia kogoś ze znajomych. Twoja teoria jest ciekawa, ale nie zapominaj, że każdy ma inny gust, a my, faceci zwłaszcza w gestii kobiet mamy różne upodobania. W to nie wnikam, ale fakt jest taki, że głosy z nikąd się nie wzięły.

Napisałaś: "Słyszałam że głosy liczyła JEJ przyjaciółka , również koleżanka Alexa, czy takie zawody nie powinny być bardziej neutralne?"

Jak już napisałem, głosy liczyliśmy w trzech. Tylko my. Na co dowodem są wszystkie dziewczyny, które brały udział w zabawie i organizatorzy będący wówczas na zapleczu. Zatem jeżeli Twoja informacja o koleżance ma takie samo źródło jak poprzednie argumenty, to nie mamy o czym dyskutować.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Potwierdzam koleżanka Kasi nie była przy liczeniu głosów.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

sie porobiło... jednak plotki mają w sobie coś z prawdy..?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Moim skromnym zdaniem nawet gdyby Kasia nie była koleżanką Alexa i tak by wygrała- była po prostu najładniejsza. I kropka. każda mogła wziąść udział w konkursie . Jak jakaś niechciała - trudno. Aleks ma wiele koleżanek więc ciężkobyłoby znaleźć taką co go nie zna . Nie wiem jak było na żywo - nie było mnie w amfiteatrze ale założę się , że w organizacje włożono sporo pracy. Może zamiast się czepiać trzeba się było ruszyć i włączyć w to.

Pozdrawiam . Buziaki

Tytuł: Re: bu
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Justyna pisze:
organizacyjnie było na maxa potocznie mówiąc "na odwal się" , warto było zaprosić jakiegoś choreografa , i pożyczyć z Domu Kultury coś ładniejszego niż fotel dla miss z zaplecza amfitertru, zero oryginalności i polotu! każde wyjście takie samo . Muzyke też mogliście lepszą dobrać i nadać każdemu wyjściu jakiś klimat.
Podobał mi się motyw z koszulami! Ale takich mogło być więcej.
Gratulacje dla Pań które szykowały dziewczyny. Naprawdę wyglądały świetnie ! Podwyższały wizualny poziom tej imprezy.

o i tutaj musze poprzec Justyne... wiadomo, ze przy takich rzeczach nie pracuje sie w 3 osoby, chociaz kandydatek tez bylo malo... wiem ze Aleks moglby sie bardziej przylozyc... moze za rok... tylko wlasnie moze niech to beda jednak wybory dziewczyny ze Zgorzelca, niech lokalne media sie skonsoliduja, a na pewno znajdzie sie kasa moze nawet na jakas wycieczke zagraniczna

Tytuł: Re: bu
pismak
pismak

szamo pisze:
o i tutaj musze poprzec Justyne... wiadomo, ze przy takich rzeczach nie pracuje sie w 3 osoby, chociaz kandydatek tez bylo malo... wiem ze Aleks moglby sie bardziej przylozyc... moze za rok... tylko wlasnie moze niech to beda jednak wybory dziewczyny ze Zgorzelca, niech lokalne media sie skonsoliduja, a na pewno znajdzie sie kasa moze nawet na jakas wycieczke zagraniczna

Tak,ale....
:)
Zawsze jest jakieś ALE... nie? :)
Ale..... nie od razu Kraków zbudowali!
Po pierwsze,primo:
to był PIERWSZY raz!
po drugie primo:
wiele było głosów,"a, to sie nie da, to sie nie uda..."
wygląda na to,że może sie i uda DRUGIM razem...
No, a drugim razem z pewnościa będzie lepiej niż razem pierwszym, bo będzie więcej czasu na organizację
( i ........... zgłoszenia też _i_ malkontentek) :)

Tak więc, OPTYMISTYCZNIE! i do przodu!
To pisząc, otwieram kolejną puszkę :)

Tytuł:
VIP
VIP

Cytuj:
wiele pracy włożyły dziewczyny i Kuba i osoby w całość zamieszane w zabawę

czy to nasz forumowy Kuba, który odszedł obrażony :?: :roll:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Słyszałam podobne plotki jak te które Justyna tutaj przedstawiła. Ale moim zdaniem wygrała najpiękniejsza kandydatka choć fakt faktem szkoda że nie ze Zgorzelca :( Mam też pytanie do Alexa. Miała zostać również wybrana mis maja i czerwca o ile się nie mylę czy to miało miejsce??
POZDRAWIAM

Tytuł:
VIP
VIP

Nie, nia miało miejsca gdyż zdecydowaliśmy, że wtedy nikt nie będzie rozumiał o co chodzi i niesprawiedliwe by było gdyby miss maja miała dostać 500 zł a miss czerwca 1000.

Tytuł: miss
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Czy wszyscy w tym kraju muszą dopatrywać się podstępu?? :shock:
Wybory przebiegły w przyjaznej atmosferzei tak powinno być dalej!! :lol:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

A czy w takim razie konkurs będzie trwał nadal i toczył się jak poprzednio?? Czy miss maja i czerwca zostaną wybrane w najbliższym czasie czy to już bedzie koniec??

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

ale będą w ogóle dalsze jakies potyczki? :D w sensie nowych edycji bla bla? bo niby to miał być koniec, ale może organizatorzy przewidują jakieś suprajsy?

co do konkursu. plotki zawsze były, są i będą :) między innymi dzięki nim cały konkurs trzyma sie kupy ("nie ważne co, ważne żeby mówili"). Nie było mnie tak i nie mnie osądzać, czy konkurs był sprawiedliwy i tak dalej... wierzę w uczciwość Alexa. (ale się podlizałam :P)

Tytuł: miss
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Nie tylko uczciwość Alexa wchodzi w rachubę. Ja też byłem cały czas przy wyborach i nie było żadnych szwindli.[/b]

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cytuj:
(ale się podlizałam Razz)

No becia nie podlizuj się hehe :lol: [/quote]

Tytuł: Re: miss
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Qba pisze:
Nie tylko uczciwość Alexa wchodzi w rachubę. Ja też byłem cały czas przy wyborach i nie było żadnych szwindli.[/b]

przykro mi, ale nie wiem, km jesteś. odkąd udzielam się na forum, nie miałam przyjemności poznać - Becia jestem :D

ale wierzę na słowo.. chociaż z tego co ktoś tam wyżej pisał... nie trudno było jednej osobie wypełnić więcej karteczek z głosami... gdyby nagrodą były tipsy to pół biedy... ale 1000zł to juz jest jakas poważniejsza nagroda i uważam, że głosowanie - jeśli odbywało się przez widownię - powinno być jakoś inaczej zorganizowane.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1594 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 107  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.