Dzisiaj jest 10 maja 2025, 22:37

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: wypadek cz2
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

typowe ! Jestescie za publikowaniem takich zdiec! Glosny okrzyk wszyscy razem ! Jestescie ale za publikowaniem cudzych.... !
Ciekawa jestem co pisali byscie gdyby chodzilo o kogos z waszej bliskiej rodziny! Tez krzyczeli byscie : Wsadzcie rozwalona glowe mojego syna na Zinfo prosze bo moze inni sie czegos naucza! ?
Takie zdiecia podzialaja na gora godzine , a co dalej?
Czy w Tv nie jest wystarczajaco duzo filmow na ten temat?
Czy ktos po obejrzeniu drogowki, ( a tam przeciez potobne sceny sie rozgrywaja) zdial chociaz raz noge z gazu? watpie!

I powtarzam dla mnie to brak szacunku dla zmarlego , jego rodziny, i kierowcy nad ktorym tak strasznie sie pastwicie a jego los i tak wystarczajaco pokara/³
I totypowe dla Alexa , chec zwiekszenia ogladalnosci strony.
Poszukiwaczom wra¿eñ polecam rotten.com

Ostatnio zmieniony 12 sie 2006, 10:55 przez Justyna, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł: ...
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

nie chcialam nowego tematu dodawac cos mi sie nie tak kliklo.
Przepraszam.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Moment, przecież na tych zdjęciach właściwie nic nie widać... Na jednym fragment głowy pasażera - o to tyle krzyku? Sam krytykowałem Aleksa za drastyczne opisy wypadku w szpitalu, ale w tym przypadku nie widzę problemu. Tu nie chodzi nawet o to, żeby dawać świadectwo, przestrzegać itepe. Tu chodzi o wolność prasy - w moim rozumieniu nie została przekroczona.

Dramatyzujesz i tyle.

Tytuł: wypadek cz2
rekrut
rekrut

czy rzeczywiscie byl to wypadek - wypadek to nagle niespodziewane zdazenie, jesli pijak prowadzi to mozna sie spodziewac zdaznia drogowego, zgdzam sie z gobo007 - jesli choc jedna osoba dzieki tym lub podobnym fotkom nie wsiadzie z pijakiem lub sciagnie noge z gazu to warto to robic. w statystykach policyjnych widac ile pijanych wsiada za kierownice - jest na to przyzwolenie spoleczne - raz tylko bylem na imprezie gdzie wszyscy oddali kluczyki od samochodow wlascicielowi domu(zeby nikomu nie zachcialo sie jezdzic po pijaku), czesto schemat jest taki - "co jednego nie wipijesz? nie wyglupiaj sie, daleko do domu nie masz." i kierowca daje sie namowic, efekt jest taki jaki jest

Tytuł:
obserwator
obserwator

widac Justynka nie miała okazji poruszać się prowadząc samochód pośród takich lub innych "nietypowych" kierowców.lub może za mało jeździ ?mam trochę inny punkt widzenia w tym temacie z racji wykonywanej pracy.więc pozdrawiam tych, którzy nie rozumieją tego typu przestrog.zresztą i takie fotografie na nikogo nie działają.na stronie Policji w Zgorzelcu można znaleźć podobną galerię zdjęć.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Mnie ten pijak o mało nie wyrzucił z drogi kilka minut wcześniej. Żałuję że to Roger nie żyje.
Jak kiedys dorwę tego pijaka...
O mało nie zabił mnie i mojej rodziny która jechała ze mną !!!
Justyna rusz głową zamiast takie bzdury pisać.
Powinien zgnić w kryminale i tyle!!!

W/g mnie powinni opublikować wyraźny wizerunek jego twarzy. Na tych zdjęciach niewiele widać.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Racja :!: :!: Justyna dramatyzujesz bez potrzeby :!: :!: Fotki w wiekszosci przedstawiaja auto,a raczej to co po nim zostalo,nikt nie pokazal twarzy kierowcy i Rogera.

viper126pzgc pisze:
Mnie ten pijak o mało nie wyrzucił z drogi kilka minut wcześniej. Żałuję że to Roger nie żyje.
Jak kiedys dorwę tego pijaka...
O mało nie zabił mnie i mojej rodziny która jechała ze mną !!!

Rozumiem Twoje rozgoryczenie,ale Viper smierci nie zyczy sie nikomu... Jak juz bylo wspomniane we wczesniejszym temacie..Roger wiedzial z kim siada do auta.

viper126pzgc pisze:
W/g mnie powinni opublikować wyraźny wizerunek jego twarzy. Na tych zdjęciach niewiele widać.

Z tym rowniez sie zgdzam, o ile pamietam to dosc niedawno byla opublikowana twarz czlowieka,ktory "zabil" jadac po pijaku ... tak mi sie wydaje...

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

o wlasnie, tak samo ine powinno sie cenzurowac twarzy :)
pokazywac mordercow, gwalcicieli itepe, wkoncu musimy wiedziec kogo mamy sie bac :>
ofiary tez pownno sie pokazywac bez cenzury ;]

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Obaj byli pijani wina leży i po stronie jednego i drugiego. Głupotą jest dla mnie jeździć po pijaku. Dlatego zawsze będąc na jakiejś imprezie i widząc kogoś pijanego kto przyjechał autem zabieram kluczyki choć nie zawsze kończy się to dla mnie miło.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 9 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz.