Dzisiaj jest 13 maja 2025, 10:39

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Widze ze troche sie tutaj o mnie rozmawia. Wiec moze teraz ja napisze jak bylo naprawde... Na imprezie zjawilem sie razem ze swoimi przyjaciolmi i mielismy w planach dobrze sie bawic :D Jezeli chodzi o granie to niestety nie zostalem zaproszony do grona dobrych Dj-ów 8) ....a co do dobrej zabawy to tak tez bylo do czasu kiedy za konsole weszla gwiazda wieczoru "dj krzy", ktory to tak wspaniale rozbawil wszystkich, ze az nie mogli sie ze smiechu pozbierac :lol: po takim przedstawieniu doszlismy do wniosku ze nie bedziemy patrzec na to jak nasz "dobry kolega" sie kompromituje, i postanowilismy opuscic ta impreze i poszukac dobrych wrazen gdzie indziej czego teraz nie zaluje :twisted:

Mam wielka nadzieje ze kiedys jednak zostane zaproszony do tego scislego grona najleprzych dj-ów w Zgorzelcu i wspolnie z nimi zorganizujemy jakas wyczesana przytupajke :P

Pozdrawiam wszystkich serdecznie a szczegolnie moja kochana kuzynke Madzie :*

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

barto pisze:
Pozdrawiam wszystkich serdecznie a szczegolnie moja kochana kuzynke Madzie :*

O :!: :!: :!:

I to się ceni 8)

Baziak Słonko :**

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Witam wszystkich!

Może na początek jako organizator i pomysłodawca imprezy napiszę o kilku najistotniejszych sprawach.

cyt: "Wszystko fajnie dograne było tylko powinno być ograniczenie co do wieku. Bo zbyt dużo pijanych dzieci było, na co ciężko
było patrzeć. Tak od 16 lat powinni wpuszczać. Ale to takie moje prywatne przemyślenie."

Problem nie tkwił w ograniczeniu wieku, tylko w sprzedaży alkoholu nieletnim, niestety ja na to wpływu nie mam!
Zakaz wnoszenia alkoholu, który był z naszej strony jedyną rzeczą, jaką mogliśmy wprowadzić, aby ustrzec się tych najbardziej
przykrych przypadków :-) Chociaż wiem, że wielu osobom się to nie podobało, niestety takie mieliśmy warunki umowy na
zorganizowanie imprezy.

Sprawy techniczne:

Jak pewnie wszyscy zauważyli, mieliśmy spory problem z nagłośnieniem. Spowodowane to było dużym poborem prądu przez sprzęt
oraz oświetlenie, kabel zasilający "zalew" oraz zabezpieczenia prądowe nie wytrzymywały tej mocy, dlatego też zrezygnowaliśmy z części oświetlenia "parkietu", stolików oraz projektora wideo, nad czym bardzo ubolewam, do tego graliśmy tylko na "pół gwizdka", przyznaje się, że nie przewidziałem tego, ale w przyszłości zadbamy o to!

O ochronie nie będę wspominał, ponieważ chłopaki spisali się na medal. Cieszę się, że nie musieli ani razu interweniować!

Obeszło się również bez interwencji Ratowników z PCK którzy przybyli na imprezę i czuwali do końca imprezy nad imprezowiczami, za co jesteśmy im bardzo wdzięczni.

Teraz najważniejsza, przykra sprawa - czas trwania imprezy!
Czas trwania imprezy został ograniczony do godziny 3:00, wynikało to z umowy jaką zawarliśmy z właścicielem wyspy, oraz słownej umowy z mieszkańcami pobliskich ulic.

Za obsługe baru, oraz czystości obiektu, w tym wc odpowiedzialności nie ponosimy.

Zawsze znajdzie się coś, do czego będzie można się przyczepić, jednak z panującej tam atmosfery wywnioskować można, że pomimo drobnych niedociagnieć impreza się udała, o czym swiadczy frekwencja bawiących się! Dziękuje chłopakom Konie, oraz Krzy za zaangażowanie w organizacje oraz wszystkim za przybycie i dobrą zabawę!

Mam nadzieje, że uda się zorganizować podobną imprez do końca lata, bo wiadomo, że w naszym mieście póki, co nie ma się gdzie rozerwać.

Tytuł:
pismak
pismak

barto pisze:
....a co do dobrej zabawy to tak tez bylo do czasu kiedy za konsole weszla gwiazda wieczoru "dj krzy", ktory to tak wspaniale rozbawil wszystkich, ze az nie mogli sie ze smiechu pozbierac :lol: po takim przedstawieniu doszlismy do wniosku ze nie bedziemy patrzec na to jak nasz "dobry kolega" sie kompromituje, i postanowilismy opuscic ta impreze i poszukac dobrych wrazen gdzie indziej czego teraz nie zaluje :twisted:

...mnie tam nie było, ale że mieszkam niedaleko to niestety musiałem słuchać tego wszystkiego :( Te piękne max. 15 sekundowe przejścia :lol: :twisted: następnym razem ustawcie glośniki w drugą stronę żebym nie musiał tego słuchać 8) :twisted: :!:

PS. Pozdro dla komercha rulezzz :lol: :lol: :lol:

Ostatnio zmieniony 20 sie 2006, 20:36 przez alien_zgc, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

oj dj krzy chyba jeszcze musisz sie duzo nauczyc zanim przed "krzy" wstawisz "dj" :?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Albo było aż tak źle albo Alien jest zabardzo wyczulony na ludzkie błędy :D :D

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Renegat pisze:
Albo było aż tak źle albo Alien jest zabardzo wyczulony na ludzkie błędy :D :D

To czy było źle czy nie to nie mi oceniać,bo mnie nie bylo,ale może Alien nie tyle co jest za bardzo wyczulony,tylko po prostu wie co mowi. Ma pojecie o tym co mowi. Sama nie wiem ale tak mi sie wydaje...

Tytuł:
pismak
pismak

Ale fakt faktem muzyka tam grana była zwykłym komercyjnym ******... nie kręcą mnie takie zabawy :? Jeżeli mam iść na imprezę to chciałbym usłyczeć coś czego jeszcze nie slyszałem, a nie kawałki a'la sanrajzzz :lol: albo inne hity ze skladanki bravo hits :lol: :lol: :lol: ...co kraj to obyczaj.....

/alien uważaj na słowa / admin

Tytuł:
gaduła
gaduła

madzia_zgc pisze:
oj dj krzy chyba jeszcze musisz sie duzo nauczyc zanim przed "krzy" wstawisz "dj" :?
- ponoć nauka czyni mistrza...

alien_zgc pisze:
Te piękne max. 15 sekundowe przejścia :lol: :twisted:

Nawet moja siostra, która niezbyt interesuje się taką muzyką, uznała ten fakt za żałosny...

Nie mam więcej pytań :lol:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

trance-master pisze:
madzia_zgc pisze:
- ponoć nauka czyni mistrza...

Dlatego nikt nie wstawia sobie mgr przed nazwiskiem dopóki nie obroni pracy...

Tytuł:
gaduła
gaduła

madzia_zgc pisze:
Dlatego nikt nie wstawia sobie mgr przed nazwiskiem dopóki nie obroni pracy...

Exactly :)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Narazie nie mi to oceniać - na następnej imprezie będe i się wypowiem :> Chyba że dostane wcześniej mp3 i okaże sie że Alien miał w 100 % racje to nawet nie pomyśle o przejażdzce na zalew

Tytuł:
gaduła
gaduła

krzy zapowiedział, że pojawią się sety z tej imprezy - czekamy z niecierpliwością.
Pomysł imprezy jest bardzo dobry, warto jednak baczniej zadbać o szczegóły.

Tytuł:
pismak
pismak

Kumpel zna nijakiego Dj'a Krzy, i kiedys chcial od niego jego demko, no wiec Dj Krzy zarzucił na serwerek swojego kumpla secika... tylko jak zaczelismy pobierac, to plik zniknal bezpowrotnie... hehe :lol: nic dodac nic ujac :P

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Na stronie http://www.djabdul.pl/sets/ znajdują się sety jednego z Dj'ów któzy grali na ostatniej imprezie

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.