móha f cóksze pisze:
Jeśli ktoś wyraża swoje zdanie na forum, liczy na to, że ktoś to uszanuje mimo odmiennego zdania.
Racja. Czy ja napisałem że ktoś, komu się to podoba, jest głupi z definicji i się nie zna? Nie napisałem. Fortunato jednak uznała za stosowne stwierdzić, że moje zdanie nie może być umotywowane wartością artystyczną przedsięwzięcia, tylko musi mieć jakieś podłoże. Najchętniej mania prześladowcza.
To kto tu nie jest tolerancyjny?
móha f cóksze pisze:
Nie chodzi na forum przecież o to by dowieść własnej racji... lecz by posłuchać również co inni mają na ten temat do powiedzenia.
Więc się wypowiedziałem. Mam zasadę, która głosi że mówię i piszę szczerze, nie gnę się w ukłonach i nie stwierdzam "uniżenie prosze o wybaczenia, ale mnie się to nie podoba, postaram się poprawić". Jeżeli komuś się podoba - jego sprawa, nie będę mu tego wytykał. Mnie to wytknięto.
móha f cóksze pisze:
ps. A jak Jean Michelle Jarre grał na swoim koncercie utwór poświęcony JP II to nikt pretensji nie miał... Więc skąd ta niechęć do Rubika???
Wychodzisz z błędnego założenia, że przysłuchuję się wszystkiemu, co w tym kraju ktokolwiek i kiedykolwiek zagra. Jesteś w błędzie - nie przysłuchuję się. Nie słyszałem Jarre'a, pewnie dlatego że mam go za nudziarza, za co oczywiście przepraszam.