Dzisiaj jest 10 maja 2025, 21:46

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Nius roku ! ! !
obserwator
obserwator

www.zgorzelec.info pisze:
Jak się dowiedzieliśmy kilkanaście minut temu, jest zgoda na to, aby zgorzeleccy policjanci nadal używali swojej maskotki – Polmisia. Policyjny misiek pojawiać się będzie obok swojego pluszowego kolegi Komisarza Lwa

Jak ujrzałem tą informacje dziś na stronie głównej to się ubawiłem.
Niesamowity nius warty uwagi, czy w tym portalu już nie ma o czym pisać?
Z dnia na dzień poziom spada i leci na łeb.

Czy nie uważacie że to przesada aby publikować takie bzdury. Ja wiem że ZINFO nie ma o czym pisać ale już lepiej nic nie pisać niż takie pierdoły i "zapchajdziury"

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ap możliwe że serwerowi zinfo zależy bardziej na ilości a nie jakości :cry: :cry:

Tytuł:
VIP
VIP

to ja wytłumaczę, chodziło o to, że w chwili kiedy informacja pojawiła się na stronie skontaktowała się z nami Pani Rzecznik z KPP Zgorzelec i poinformowała, że zgoda jest i prosi o zamieszczenie ifnroamcji z uwagi na to że ta obecnie zamieszczona na stronie nie jest juz aktualna :D

teraz jasne ? :D

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Alex "ktoś" kiedyś na tym forum powiedzał " opcja edytuj istnieje na forum" na str. głównej chyba też :lol: :lol: :lol:

nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

ap pisze:
Czy nie uważacie że to przesada aby publikować takie bzdury. Ja wiem że ZINFO nie ma o czym pisać ale już lepiej nic nie pisać niż takie pierdoły i "zapchajdziury"

Ja nie uważam. W końcu to niewielki, lokalny portalik. Na małych, lokalnych portalikach pisze się właśnie o takich pierdołkach - normalka.

Chcesz wybitnego dziennikarstwa? Czytaj "Politykę" :)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ale chyba Zinfo nie ma zamiaru robić czegoś takiego jak "fakt" tylko profesjonalną robote. Jeśli mają tam być informacje typu " poczta polska wysłała dziś o 3 listy więcej niż wczoraj " to ja chyba będe wchodził tylko na forum

Tytuł:
obserwator
obserwator

aleksander pisze:
to ja wytłumaczę, chodziło o to, że w chwili kiedy informacja pojawiła się na stronie skontaktowała się z nami Pani Rzecznik z KPP Zgorzelec i poinformowała, że zgoda jest i prosi o zamieszczenie ifnroamcji z uwagi na to że ta obecnie zamieszczona na stronie nie jest juz aktualna :D

teraz jasne ? :D

Nie chodzi mi o to która z tych informacji jest aktualna tylko o to że to są nie warte uwagi pierdoły o których nie ma sensu pisać. Zarówno ta pierwsza jak i druga informacja jest po prostu śmiechu warta.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Renegat pisze:
Ale chyba Zinfo nie ma zamiaru robić czegoś takiego jak "fakt" tylko profesjonalną robote.

Za profesjonalną robotę należy się odpowiednie wynagrodzenie. Chętnie usłyszę, ile można zarobić w zgorzelec.info, ale nie sądzę żeby to była pensja profesjonalisty.

Renegat pisze:
Jeśli mają tam być informacje typu " poczta polska wysłała dziś o 3 listy więcej niż wczoraj " to ja chyba będe wchodził tylko na forum

I bardzo słusznie. Ja wchodzę tylko na forum. Na głównej jestem od wielkiego święta.

Tytuł:
VIP
VIP

Cytuj:
jestem od wielkiego święta
tak, coś w tym jest :?

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

mrbyte pisze:
Za profesjonalną robotę należy się odpowiednie wynagrodzenie. Chętnie usłyszę, ile można zarobić w zgorzelec.info, ale nie sądzę żeby to była pensja profesjonalisty.

Czy za wszystko trzeba odrazu dostawać $$$ - jeżeli ktoś prowadzi strone to powinien przynajmniej starać się robić to jak najlepiej - bo jeśli na stronie będą prosejonalne informacje to więcej osób będzie wchodziło co potem zaowocuje $$$$

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Renegat pisze:
Czy za wszystko trzeba odrazu dostawać $$$ - jeżeli ktoś prowadzi strone to powinien przynajmniej starać się robić to jak najlepiej - bo jeśli na stronie będą prosejonalne informacje to więcej osób będzie wchodziło co potem zaowocuje $$$$

Oj, Renegat, Renegat. Poczekaj aż rodzinę założysz, to Ci się optyka o 180 stopni odwróci :)

Tytuł:
VIP
VIP

Cytuj:
Jak się dowiedzieliśmy kilkanaście minut temu, jest zgoda na to, aby zgorzeleccy policjanci nadal używali swojej maskotki – Polmisia. Policyjny misiek pojawiać się będzie obok swojego pluszowego kolegi Komisarza Lwa
nie śledzę na bieżąco spraw policyjnych, więc się zapytam: czy to tylko symboliczna maskotka, czy też każdy policjany będzie ją miał prztwierdzoną do paska, pałki, czy może do breloczka z kajdankami :?:
Ma ona, jak rozumiem utwierdzać nas w przekonaniu o przyjaznym wizerunku Policji :D
a maskotka Lwa będzie wyłączną domeną Głównego Komisarza :D

Pomijając już groteskowość takich informacji i ich dementi, to znak NOWYCH CZASÓW :?

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Tez się zasmialem czytając tą wiadomość.
Nie chodzi o to,żeby pisac dla samego pisania.
Ale pisanie o losach kadrowych ,pluszowego misiaczka naszych dzielnych stróżów prawa to chyba przesada.
Co to jest?Lezy kostium w magazynie,raz na jakiś czas
któryś krawężnik wciągnie go na grzbiet i poci się przez jakiś festyn w tym uniformie.
Maskotka odwołana,musi zniknąć raz na zawsze,rozkaz z województwa.
Groteska.
A pomysł z noszeniem pluszaków na pasach czy wpiętych w klape mundury ,moim zdaniem znakomity i adekwatyny do całej sytuacji.

Misiczekgate.
A jutro,przeczytamy wiadomość o tresci"a niebo jest nadal niebieskie"
To bedzie dopiero news.
Panie Pitura,trzymaj poziom owocu swojej pracy ,jakim jest ten portal.Bo dzieci do lat 7 raczej nie czytają informacji w portalu.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Co do tego newsa nie miał bym zastrzeżeń do Alexa ale Maćka Kuntzan (właśnie popatrzyłem kto to pisał )

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Renegat pisze:
Co do tego newsa nie miał bym zastrzeżeń do Alexa ale Maćka Kuntzan (właśnie popatrzyłem kto to pisał )

No, małe przeoczenie z mojej strony.Ale nasz Admin jako "chief"mógł zablokowac ten news.
Ale spoko coś tam trzeba wklepywac.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.