Dzisiaj jest 11 maja 2025, 9:02

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 136 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
obserwator
obserwator

kasiu145, czy takie kolorowe "linki" np takie czerwone co sa powiedzmy w b7 nazywasz neonami?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

marcin-kona napisał:
Cytuj:
czy takie kolorowe "linki" np takie czerwone co sa powiedzmy w b7 nazywasz neonami?

Niezupełnie o to mi chodzi. Zapraszam na stronę internetową Inferno, tam są zdjęcia, ja widziałam ich pokaz na żywo w Pieńsku, lecz nie potrafię dokładnie wytłumaczyć co to są te "neony", bo po prostu się na takim sprzęcie nie znam.

Cytuj:
pod plakatem jest napisane jak juz

Nie czepiaj się :P

Cytuj:
ile przewidujecie osob

Przewidujemy, że na imprezie będzie około 500 osób, lecz są to tylko nasze założenia - może być ich mniej, a może być ich więcej. Sala ma 500 miejsc, więc obstajemy właśnie przy tej liczbie.

Cytuj:
ile macie na to profesjonalnej ochrony? a ile nie profesjonalnej?

alien_zgc napisał:
Cytuj:
powiekszyla sie liczba osob ochraniajacych impreze - ok. 40

Nie muszę chyba nic dodawać? ;)

Tytuł:
obserwator
obserwator

chodzi o profesjonalna ochrone? - 40 osob?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Ochrona z Masady to ok. sześć osób, choć nie wiem czy mam aktualne dane. Do tego doliczmy ludzi z PCK oraz znajomych ochroniarzy, którzy będą na Progressive Night charytatywnie.

Ostatnio zmieniony 10 paź 2006, 17:33 przez kasia145, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

i wlasnie to chcialem uslyszec :) dzieki za info zycze powodzenia i udanej imprezy :) pzdr

Tytuł:
pismak
pismak

ochrona profesjonalna - narazie 6 osob ale... reszta to juz moja tajemnica, eliminacja kosztow tutaj wchodzi w gre 8) :wink:

Zasada jest prosta - im wiecej osob tym wiecej profesjonalnej ochrony, nie jest to moj wymysl ale nakaz policji do ktorego sie musielismy dostosowac :) ale zapewniam ze bedzie naprawde bezpiecznie - w samym budynku jak i poza nim :) :) :) :D 8)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Ja wiem ze imprezka wypali i to lepiej niz niektore dotychczas na ktorych zdarzylo mi sie marnowac czas...:?
Kto nie wierzy ten 3 listopada zmieni zdanie! :wink:
Wkoncu chodzi o wspolna dobra zabawe wiec po co u niektorych taka dysaprobata?

Imprezka bedzie TAKA!:!:

Tytuł:
pismak
pismak

Dziś ok. godz. 12.00 druken plakaten & ulotken :D
Co do tego że plakat jest niby mało czytelny to hmmm... wg mnie i wszystkich osob, ktore pomagaja mi przy realizacji tego projektu plakacik jest jak najbardziej spaśny :D 8) ...jak impreza wypali to nastepnym razem będziemy mieć plakaty od mistrza grafiki, ktory kleił plakaty dla Creamfields Polska, ale to tylko takie małe info - musiałem się pochwalić :D :D :D hehe

Ostatnimi dniami coraz częściej docierają do mnie niepokojące informacje, że komuś bardzo przeszkadza ta impreza i ktoś może zafundować mi/nam jakąś małą borutę :? Nie wiem o co komuś chodzi ale w związku z tym, z własnej wypłaty przeznaczam czterocyfrową sumkę aby zwiększyć liczbę ochroniaży i bezpieczeństwo na imprezie :!: :twisted: :twisted: :twisted: 8) Za dużo pracy w to włożyłem/włożyliśmy, żeby jakieś młotki to zepsuły :!: :twisted: :twisted: :twisted: ...co za miasto.....

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

alien_zgc pisze:
Ostatnimi dniami coraz częściej docierają do mnie niepokojące informacje, że komuś bardzo przeszkadza ta impreza i ktoś może zafundować mi/nam jakąś małą borutę :? Nie wiem o co komuś chodzi ale w związku z tym, z własnej wypłaty przeznaczam czterocyfrową sumkę aby zwiększyć liczbę ochroniaży i bezpieczeństwo na imprezie :!: :twisted: :twisted: :twisted: 8) Za dużo pracy w to włożyłem/włożyliśmy, żeby jakieś młotki to zepsuły :!: :twisted: :twisted: :twisted: ...co za miasto.....

Dobry ruch!! Na ochronie nie powinno sie oszczedzac :)
no to do zobaczenia 3 listopada :twisted:

Tytuł:
pismak
pismak

bedzie dobrze :)

Tytuł:
rekrut
rekrut

hehe, no zobaczymy, ja bym proponowala z 20 profesjonalnych ochroniarzy, bo Twoi "ludkowie z zoltymi koszulkami" beda sie chowali po katach jak bedzie jakas zadyma....

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

hiper.biedronka napisała:
Cytuj:
hehe, no zobaczymy, ja bym proponowala z 20 profesjonalnych ochroniarzy, bo Twoi "ludkowie z zoltymi koszulkami" beda sie chowali po katach jak bedzie jakas zadyma....

Skąd te pewność?
No i wiesz... Nie ustosunkowałaś się wcale do mojej odpowiedzi na Twój komentarz.

Tytuł:
pismak
pismak

phiii... co do ochrony, to szczegolowych informacji o zakresie obowiazkow, ilosci ochroniarzy, mozliwych sposobach interwencji oraz innych nurtujacych Cie pytaniach, możesz uzyskac dzwoniac pod numer telefonu: 075 77 568 50 :lol:

co do moich jak to nazwałaś... ""ludkowie z zoltymi koszulkami"" to hehe... nazwijmy ich sluzba porzadkowa :) to nie to samo co ochroniarz, ale zawsze jest już bezpieczniej :) i jestem bankowo pewien, ze nie beda uciekac 8)

wyciąg z regulaminu:
"7. Organizator zastrzega sobie prawo zakazu wstępu posiadacza biletu na teren imprezy, usunięcia go z niej, gdy znajduje się on w stanie nietrzeźwości, odurzenia lub posiada przedmioty niebezpieczne i w inny sposób stanowi zagrożenie dla uczestników imprezy."

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Tak se czytam i se pomyslałem, że kurde nie bylo jeszcze takiego tematu, czyli żeby impreza była tak intensywnie komentowana jeszcze przed tym jak sie odbyła 8) a tu już organizator na zadyme sie szykuje i dodatkową ochrone zatrudnia, heh sie dzieje :roll:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

jest tak komentowana bo organizują ją ludzie z forum :D :D

P.s -> Ogląda ktoś walke Grześka Proksy ( tvn) ? Jak nie to serdecznie polecam

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 136 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.