Dzisiaj jest 15 maja 2025, 0:52

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 286 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Marko, solenne zapewnienia Fiedki o wygranej w I turze, mizerotkę w obu radach jak nazwiesz w takim razie??? :?: :idea: :P Jeśli to nie porażka, to co... :?: 8)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

krytyczny:
Cytuj:
Chciałbym zwrócić uwagę na mały fakt.... marko został radnym a Ty nie

Wiem o tym, nie wiem natomiast, że się tak wyrażę, "co ma piernik do wiatraka"??? :lol: :lol: :lol:

Cytuj:
więc niby co ma stracić ?

Przecież napisałem wyraźnie, że nie ma już nic do stracenia!!!
Godzina jest późna, ale postaraj się czytać ze zrozumieniem!!!
Za nieudolną klakę nagrody nie spodziewaj się!!!

Poza tym, jak pewnie zauważyłeś, nie prowadziłem tutaj swojej kampanii w przeciwieństwie do m.in. Marko. Wolałem, żeby to zostało, przynajmniej tutaj, niezauważone. Po raz kolejny nieładnie wykorzystujesz info które dotyczy mnie. :twisted: Skoro brakuje Ci argumentów, nie sięgaj po takie "tanie" chwyty Piotruś :idea: :!:

Tytuł:
obserwator
obserwator

Marko jestem Twojego zdania , że nie można wywalić pół urzędu dlatego że myślą i są za swoim szefem bo dobrze prowadzi ten wózek. Ciekawe jakich konkretnie urzędników i za co chce usunąć R.G lub jego poplecznicy- przecież te ISO coś znaczy , że są to kompetentni ludzie , powiedzcie mi kto z was był w ostatnim czasie źle obsłużony w UM. A do tego ISO kto ich doprowadził - Burmistrz , pewnie co niektórzy narzekali , ale efekt jest widoczny.Mam tylko nadzieję że takie wasze procentowe dzielenie kto ma więcej nie doprowadzą do tego że ta nowa Rada nie dogada się tak jak u góry , nie twierdzę że R.G jest zły tylko niedoświadczony a czas jego nauki w tym temacie będzie czasem straconym dla wszystkich .

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
krytyczny:
Cytuj:
Chciałbym zwrócić uwagę na mały fakt.... marko został radnym a Ty nie

Wiem o tym, nie wiem natomiast, że się tak wyrażę, "co ma piernik do wiatraka"??? :lol: :lol: :lol:

Cytuj:
więc niby co ma stracić ?

Przecież napisałem wyraźnie, że nie ma już nic do stracenia!!!
Godzina jest późna, ale postaraj się czytać ze zrozumieniem!!!
Za nieudolną klakę nagrody nie spodziewaj się!!!

Poza tym, jak pewnie zauważyłeś, nie prowadziłem tutaj swojej kampanii w przeciwieństwie do m.in. Marko. Wolałem, żeby to zostało, przynajmniej tutaj, niezauważone. Po raz kolejny nieładnie wykorzystujesz info które dotyczy mnie. :twisted: Skoro brakuje Ci argumentów, nie sięgaj po takie "tanie" chwyty Piotruś :idea: :!:

Klakę ? Coś ci się poprzestawiało...i to zdrowo. Te 500 ponad postów to w jeden dzień napisałem pewnie.... Mogę zrozumieć Twoje rozgoryczenie ale nie zapędzaj się niepotrzebnie w osobiste wycieczki. Jeśli moje posty uważasz za klakę (zresztą coś to popularne się zrobiło) to piszesz także o sobie w tym momencie... Bo ja uważam że dyskutujemy tu na równym poziomie.

Ty też wykorzystywałeś wiedzę o mnie. Po za tym nie dostało się do rady jakiś z 300 setki chętnych...Kampanie prowadziło wiele osób jawnie i nikt nie narzekał. Ty wybrałeś inną metodę więc proszę nie rób z siebie świętego...

Tytuł:
pismak
pismak

Ma

Ostatnio zmieniony 29 sty 2012, 18:28 przez mieszczuch, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

m.

Ostatnio zmieniony 29 sty 2012, 18:28 przez mieszczuch, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

mieszczuch pisze:
neandertalski pisze:
Gronicz i radni sami swoi w zasadzie już nie musi robić nic a władza szybciej się demoralizuje gdy czegoś nie musi...

LITOŚCI!!! - Gronicz jeszcze nie wydał pierwszego polecenia i już go zdemoralizowałeś a Fiedii po ośmiu latach burmistrzowania przyszyłeś dziewiczą błonkę.

nikomu niczego nie przyszyłem, rozważam myślę tu akurat dosyć bezstronnie zestawienie układu w którym prawica ma burmistrza, radę miasta i powiat z układem w którym prawica ma radę miasta i starostwo ale kumuchy mają burmistrza i moim zdaniem druga sytuacja jest po prostu bardziej twórcza.
ale jak widzę każdy post w którym nie domaga się wieszania pułkownika na gałęzi z góry jest skazany na konfrontację z zoologiczną nienawiścią do czerwonych, szkoda

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

gojac pisze:
Ale jak widać 60% głosujących ma już dość. Rutyna zabija wszelki rozwój. A kto się nie rozwija zostaje w tyle. Trzeba przewietrzyć zatęchłą atmosferę UM. Udało się z Radą Miasta, uda się i z burmistrzem. :P

z całym szacunkiem Twoja argumentacja jest bezsensowna bo idąc nią w drugim zdaniu powinieneś napisać, że na Gronicza głosować się nie powinno, bo aż 75% głosujących go nie poparło a chyba nie o to Ci chodziło.
z kolei co do wietrzenia rady miasta to zdaje się wywietrzenie wiązało się z wywianiem nie tylko kumuchów ale i kilku osobników z Porozumienia Prawicy o którym zdaje się musiałeś coś słyszeć?

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Cytuj:
posiada wiedzę do prowadzenia miasta i doświadczenie
to ja sie pytam grzecznie: dlaczego z tej wiedzy i doswiadczenia dotad nie skorzystal ? i jaka gwarancja ze zechce z nij skorzystać w nastepnej kadencji?
żadna

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

dokładnie!!!! popieram neandertalskiego!! gojac pisząc ze 60% miasta nie chce Mirka jako burmistrza zapomniałes chyba o tym ze 75% nie chce burmistrza Gronicza!!! zreszta, są ludzie co niegłosowali, wiec zapewniam Cie ze juz nie bedzie 60% ;)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

e tam nie przesadzajmy z popieraniem - taka argumentacja nie dowodzi po prostu niczego, rozszerzając ją na wszystkich uprawnionych do głosowania można dowodzić, ze 82% uprawnionych do glosowania nie poparło Fiedorowicza ale pamiętać trzeba też, ze w tym układzie 89% mieszkańców nie poparło Gronicza i co z tego wynika?
nic

Tytuł:
obserwator
obserwator

gregor-85
Napisałem 60% głosujących.

neandertalski
Słyszałem o ISOPP. Nie zapieram się. Startowałem w tych wyborach z tej listy. Teraz wiem więcej niż przedtem i wcale mi z ta wiedzą nie jest lepiej. Niestety tych, których powinno wywiać w pierwszym rzędzie nie wywiało. :(

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

gojac pisze:
gregor-85
Napisałem 60% głosujących.

neandertalski
Słyszałem o ISOPP. Nie zapieram się. Startowałem w tych wyborach z tej listy. Teraz wiem więcej niż przedtem i wcale mi z ta wiedzą nie jest lepiej. Niestety tych, których powinno wywiać w pierwszym rzędzie nie wywiało. :(

niczego Ci nie zarzucam, o złą wolę Cię nigdy nie podejrzewałem, jednak to że wylądowałeś nie do końca tam gdzie myślałeś nie znaczy chyba, ze tym bardziej masz mieć pretensje do przeciwników politycznych, nie obraź się ale trąca to szukaniem kozła ofiarnego, zreszta nie wiem, nie znam się...

Tytuł:
obserwator
obserwator

Nie mam pretensji do przeciwników politycznych, bo i o cóż miałbym mieć. Twierdzę tylko, że bardzo dobrze się stało, że nastąpiły takie zmiany w Radzie Miasta. Twierdzę też, że zmiana burmistrza jest również pożądana.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Krytyczny: na tym Forum obublikowano wywiad z MF, przecież czytałeś to:
http://zgorzelec.info/forum/viewtopic.p ... 6&start=30
warto poczytać, wiele znakomitych "perełek"
Czepiłem się wojska, ale to przeciez jedyne doświadczenie MF przed samorządem, tyś się czepił pracy RG w banku.
Co do możliwości: w Wykrotach Specjalna Strefa 3000 zatrudnonych, Lubań strefa Specjalna, Bolesławiec inwestycje japońskie, Zgorzelec nic - tylko nie mów i supermaketach.
czasami trudno z tobą dyskutować, wiesz swoje najlepiej i już, choć muszę przyznać,że czasami twoje argumenty mnie przekonują. Jednak zawsze chcesz być tym niezależnymi najlepszym, a jak to wychodzi to zobaczmy z twego blogu:
Cytuj:
Inną sprawą, jest że rozpoznawalność nazwisk na listach PO i PiS jest co najmniej problematyczna. To PP ma na swych listach ludzi o mimo wszystko znaczących w mieście nazwiskach. Ordynacja w swym obecnym kształcie zdecydowanie promuję zwycięzcę, więc jeśli ludzi pokierują się nazwiskami Porozumienie Prawicy zgarnie znaczną część mandatów. Nieroztropne decyzje PoPiS-u mogą doprowadzić do tego, iż cały ich wysiłek wyborczy (a szczególnie PO) zapracuje na sukces PP.

Kazdy skomentuje sobie sam.
Wybuchła prawdziwa histeria, że RG wyrzuci połowę urzęników jeśli zostanie burmistrzem, ciekawa kto to podsyca? nigdy nic takiego nie było mówione, oczywiście ludzie niekompetentni zostaną usunięci , ale takich to można policzyć na palcach jednej ręki(znakomita większość urzędników to fachowcy). Zwolennicy MF, nie
będę ich tu wymieniał, robią z RG istne mostrum, szaleńca wręcz nieobliczalnego, gdy on zostanie burmistrzem to budżet Miasta szlag trafi, bezrobocie podskoczy o 20% (urzednicy), w mieście totalny chaos, inwestycje zatrzymane, w kazdej dziedzinie nieprzemyslane eksperymenty, jednym słowem apokalipsa!
Czy wy macie dobrze w głowach, czy działacie w myśl przysłowia - tonący brzytwy się chwyta.[/b]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 286 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 20  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.