Dzisiaj jest 11 maja 2025, 8:27

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
krytyczny:
Cytuj:
zważając na to, że PO roznosi po mieście plotki o tym że jakoby debata była "wkręceniem" przez Aleksa Gronicza to szanse są marne...

Ciekawe,..ja o takich plotkach nie słyszałem,..a powinienem chyba, jak myślisz??? :evil:
Sugeruję, że to Twoja kolejna nieudana próba ośmieszenia PO, nic ponadto. Zważywszy, że Twoje przewidywania co do kampanii okazały się funta kłaków warte, także i te "rewelacje" traktowałbym "z przymróżeniem oka".
Cóż, "psy szczekają a karawana idzie dalej"...
Miłego dnia życzę,... 8)

może się mylę ale powyżej Alex potwierdził słowa krytycznego
HAU HAU
:-)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cytuj:
HAU HAU

Czytaj ze zrozumieniem w końcu. Krytyczny stwierdził, że to PO roznosi plotki, natomiast Alex mówił o zwolennikach. Skoro nie widzisz różnicy,..?? :roll:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
Cytuj:
HAU HAU

Czytaj ze zrozumieniem w końcu. Krytyczny stwierdził, że to PO roznosi plotki, natomiast Alex mówił o zwolennikach. Skoro nie widzisz różnicy,..?? :roll:

tia ci zwolennicy to pewnie SLD i z PO nie mają nic wspólnego, kolejna szara sieć

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

neandertalski:
Cytuj:
tia ci zwolennicy to pewnie SLD i z PO nie mają nic wspólnego, kolejna szara sieć

Zwolennicy R.Gronicza mogą pochodzić zarówno z pozostałych grup prawicowych jak i z kręgów wogóle nie związanych z jakąkolwiek partią.
Mam nadzieję, że tym razem dotarło,... :roll:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
neandertalski:
Cytuj:

Zwolennicy R.Gronicza mogą pochodzić zarówno z pozostałych grup prawicowych jak i z kręgów wogóle nie związanych z jakąkolwiek partią.
Mam nadzieję, że tym razem dotarło,... :roll:

jasne a świstak siedzi i zawija w sreberka... i dlatego Gronicz nie debatuje bo go PiS prosił... choć jeśli pokazał się tak jak piszecie, to wcale się nie dziwię, że prosili aby się już nie pokazywał, ale te "kręgi wogóle nie związane z jakąkolwiek partią" to Ci się udały, kręgi :-) chyba zbożowe :-)))

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Cytuj:
Sugeruję, że to Twoja kolejna nieudana próba ośmieszenia PO, nic ponadto.

A debata i tak się nie odbędzie.

A niby dlaczego plotka miała dotrzeć do Ciebie szybciej niż do mnie, używanie takiego argumentu jest dziecinne. Nawet nie próbuje zgadnąć ile plotek dociera do Ciebie a o których ja nie mam pojęcia.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

krytyczny:
Cytuj:
A niby dlaczego plotka miała dotrzeć do Ciebie szybciej niż do mnie, używanie takiego argumentu jest dziecinne.

A dla mnie dziecinne jest posługiwanie się plotkami w celu wywołania pożądanego efektu. Załóż może temat: Słyszałem, że,..., albo...Doszły do mnie plotki...
Myślałem, że poważniej traktujesz swoją własną osobę i nie wspierasz się w dyskusji zasłyszanymi pokątnie "wieściami" :!: :twisted:
A wracając do debaty,..Masz tutaj na forum kolejnego jej zwolennika, niejakiego neandertalskiego. Skoro tak je razem uwielbiacie, sami sobie zróbcie własną debatę. Miałeś chyba taki pomysł, prawda?? Debata forumowiczów, czy jakoś talk... :lol: :lol: :lol:
Obaj pewni siebie, nieomylni, nafaszerowani ogromem "wiedzy" i "doświadczenia", wspaniali prognostycy, ...to byłoby coś :!: :!: :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

przekorny pisze:
A wracając do debaty,..Masz tutaj na forum kolejnego jej zwolennika, niejakiego neandertalskiego. Skoro tak je razem uwielbiacie, sami sobie zróbcie własną debatę. Miałeś chyba taki pomysł, prawda?? Debata forumowiczów, czy jakoś talk... :lol: :lol: :lol:
Obaj pewni siebie, nieomylni, nafaszerowani ogromem "wiedzy" i "doświadczenia", wspaniali prognostycy, ...to byłoby coś :!: :!: :lol: :lol: :lol:

tia, powiedział skromny, omylny, niedoświadczony, nienafaszerowany i niewiedzący :-)

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Oj, przekorny. Brak argumentów zaczynasz nadrabiać osobistymi wycieczkami. Nieładnie. :?

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

przekorny pisze:

tia... poproszę o następny zestaw rzeczowych argumentów, wyjaśniających dlaczego druga debata się nie odbędzie.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Kilka dni temu byłe zwolennikiem drugiej debaty, a tak na marginesie, pomysł pierwszej debaty zrodził się na spotkaniach czwartkowych w Beście, a więc byłem za. Obserwując jednak zaciekłość niektórych forumowiczów i dodając do tego doświadczenie z pierwszej debaty ( za mna siedziała siostra MF, zachowująca sie bardzo głośno, wzosząc okrzyki, i tumult w czasie wypowiedzi Gronicza),powtarzanie czegoś takiego nie ma jednak sensu.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

W sumie sama jeszcze nie wiem, czy druga debata jest potrzebna. Chętnie bym na nią poszła i posłuchała. Ale i tak pewnie przyszliby tylko ludzie już przekonani do jednego bądź drugiego kandydata.

Natomiast argument, żeby nie robić debaty przez siostrę MF, która wznosząc tumult na sali pozbawia sensu spotkania - jest hmmm delikatnie mówiąc - dziwny.... przecież tak samo, jeżeli nie głośniej zachowywali się ludzie siedzący z przodu po lewej stronie podczas wystąpień MF.
No, ale przecież zawsze warto zrzucić winę za porażkę podczas pierwszej debaty na kogoś z widowni, a nie na kandydata....

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Cytuj:
W sumie sama jeszcze nie wiem, czy druga debata jest potrzebna
potrzebny jest nowy burmistrz

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

może należy wziąć pod uwagę inny argument.
Pierwsza tura - mocne uderzenie na Gronicza
Druga tura - inni odpadli, Gronicz w cień
a Fiedia górą

Tak to widzę, tymbardziej że Gonicz zaczyna unikać debat itp.

Cóż brak determinacji klubowi albo kandydatowi.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+1godz.