Dzisiaj jest 11 maja 2025, 8:00

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
VIP
VIP

zubek:
Cytuj:
jego niefortunna wypowiedź jest jedynie skutkiem blędu

Nie było żadnej 'niefortunnej wypowiedzi', co wyjaśniłem wyżej.
natomiast co do tej kwestii:
Cytuj:
starszym ludziom ten naturalny "zapas" aktywności często sie już wyczerpal ( choć znam takich, którzy mnie biją w aktywności na glowę), ale czy z tego powdu mamy ich pozbawić prawa wyborczego? albo wyrzucić poza nawias? a może to co teraz mamy dostalismy dzieki ich niegdysiejszej aktywności wlaśnie?
kto tu mówi o pozbawianiu prawa wyborczego, czy o wyrzucaniu kogokolwiek poza nawias :?: :shock:
zubek, prześpij się, potem wróć do komputera i czytaj uważnie oraz ze zrozumieniem, nie przekręcaj czyichś wypowiedzi, bo mnie naprawdę zdenerwujesz, a wtedy przestanę pić piwo Przy Jakubie :!: :lol:

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

zrozumiałeś jak chciałeś. jak zawsze.

Tytuł:
obserwator
obserwator

zubek pisze:
zrozumiałeś jak chciałeś. jak zawsze.

Nie.
To ty sobie niejedną wypowiedz NADinterpretujesz.
Sam sobie dopowiadasz treści, których nie ma w tych wypowiedziach.
Wyhamuj, a bedzie dobrze.

Tytuł:
VIP
VIP

zubek napisał:
Cytuj:
zrozumiałeś jak chciałeś. jak zawsze
nie i jeszcze raz: nie. To nie kwestia tego jak chcę, to Twój problem, że nie potrafisz ustąpić ze swojej racji, jeśli jej nie masz, wolisz wykasować swoje posty, tak jak to zrobiłeś w wątku 'głosujac na PO-głosujesz na PiS i na Porozumienie Prawicy!'
Dobrze Cię podsumował złośliwy:
Cytuj:
Sam sobie dopowiadasz treści, których nie ma w tych wypowiedziach.
:cry:

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Wywołuję wilka z lasu,parę dni temu pokazałem się publicznie na forum i mam pytanie czy ten temat dzieci i młodzieży, który przedstawiłem jest bez pytań, czy jest taki zły,lub ktoś ma jakieś zastrzeżenia,jakieś uwagi, jakieś inne propozycje promowania harcerstwa i takiego stylu życia lub czy jest taki superi nikt nie ma pytań?, czy są inne pomysły pracy z młodzieżą? I jeszcze jedno, widzę, że znacie się z,, ksywek’’ a ja jestem świeży, jeśli ktoś będzie odpowiadał to proszę o przedstawienie się.

Tytuł:
pismak
pismak

Robert
Widzisz Robert, są tematy, które na forum kończą się bardzo szybko i są takie, które trwają i trwają. To prawo forum i jego uczestnicy o tym decydują.
Sprawa dzieci i młodzieży wraca, co jakiś czas, rozmawialiśmy o Romaturze, ale nie skończyliśmy tematu, który wpuścił w kanał tysiące młodych ludzi, przewijał się dużo wcześniej temat agresji i on też zakończył się niespodziewanie szybko, a życie trwa dalej i przynosi ciągle nowe niespodzianki. Mówiliśmy także o wychowaniu, podejściu rodziców do dzieci oraz dzieci do rodziców, nauczycieli itp.
Poznałem nawet kilka dziewczyn, których podejście do dzieci jak do najwyższej wartości bardzo mi się podobało. Wypowiadałem się w tych tematach wielokrotnie.
Wiesz, że uważam od dawna, że metodyka pracy harcerskiej - jeśli stosowana przez dobrze przygotowaną kadrę instruktorską - jest jedną z najlepszych. Harcerskie formy pracy uważam za jedne z najlepszych i najskuteczniejszych. Stosowanie ich proponowałem również w pracy świetlic środowiskowych, które powinny powstać w każdej dzielnicy ( to obszar odpowiadający obecnym okręgom wyborczym), Jeśli dotrzesz do tej dyskusji na forum to zobaczysz, co było często najważniejsze. Nie formy i metody, nie potrzeby i oczekiwania tylko m.in. czy miejsca spotkań powinny nazywać się świetlicami.
Ja zgadzam się z Twoim podejściem do spraw dzieci i młodzieży. My jako komendanci Hufca ZHP im. Osadników Wojskowych w Zgorzelcu do takiego funkcjonowania przekonaliśmy się już dawno.
Wiemy też jak długo trzeba nieraz walczyć o sprawę młodych. Ale stara harcerska zasada, – jeśli wrzucą Ciebie drzwiami wracaj oknem, bo walczysz o dziecko, a większej wartości nie ma zawsze nam pomagała.
Gratuluję Ci wspaniałej imprezy wręczenia hufcowi nowego sztandaru.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Marko to samo napisałeś w innym temacie

Tytuł:
pismak
pismak

Ale zaznaczyłem, że jest tp przeklejone.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Program programem, ale niektore plakaty wolaja o pomste do nieba :P na przyklad plakat pani Alicji Sosniak, na ktorym to widnieje napis "Prosze, zaglosuj na nas"- automatycznie mialam przed oczami kota ze Shreka :D to tak, jakby byl pawilon ze sklepami- w kazdym wisialy by plakaty reklamujace jakis produkt a w innym ekspedientka mowila by do potencjalnych klientow" prosze, kupcie cos ode mnie" :P

Tytuł:
pismak
pismak

Plakaty to jedno. Jaich dziwnych informacji można dowiedzieć się z ulotek niektórych kandydatów. Przeczytałem dzisiaj kolejna porcję i okazało sie, że niektórzy nie znaja nawet podstawowych zasad funkcjonowania samorządu. Przypomina mi się nasza dyskusja, czy kandydaci nie powinni przechodzić wstępnej weryfikacji? Tylko kto miałby to robić i jak?

Tytuł:
VIP
VIP

Cytuj:
czy kandydaci nie powinni przechodzić wstępnej weryfikacji?
może jakiś kurs przysposabiający :?: :? przynajmniej dla tych, którzy wejdą do Rady :roll:

Tytuł:
pismak
pismak

Witam. Myślałem, że o tej godzinie tylko ja przesiaduję przy kompie.
Jeśli chodzi o kurs ta w minionej kadencji organizowałem dla obecnych radnych szkolenia. Wiem, że w przyszłości należałoby rozszerzyć zakres tematyczny. :roll:

rekrut
rekrut

mietek pisze:
Reszta kandydatów chyba nie ma programu i pomysłu dla Zgorzelca, albo tak są zainteresowani wystąpieniem na forum publicznym :?
Raczej zainteresowani są załatwianiem spraw dla siebie.
Troszeczkę szkoda!!!!!
oczywiście...liczy się dla nich tylko prywata.... :evil: :evil: :evil:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3

Strefa czasowa UTC+1godz.