Już niedługo wybory więc mam nadzieję, że pomoc jaką nam Pan Gronicz zaoferował nie pozostanie tylko rządkiem czarnych literek na białym tle :wink: ...być może razem coś wspólnie wymyślimy
Mówie w imieniu grupy osób - musiałem to napisać bo za chwilę Kona napisze, że ja coś sam robię na własną rękę, do tego w celach zarobkowych...
...z tego co zdążyłem już zauważyć to bardzo dużym problemem w naszym mieście będzie stworzenie swego rodzaju współpracy wśród młodych ludzi
Organizując Progressive Night naprawdę wiele zaobserwowałem, moi przyjaciele nagle się odłaczyli od nas bo ich wspolpraca ze mna byla zapewne malo owocna, Kona do dnia dzisiejszego próbuje nas jak najbardziej pograżyć (wystarczy przejzec tematy na forum)
Przykra prawda o Zgorzelcu i młodzieży tutejszej...
Pierwsze co to trzeba stworzyć grupę młodzieży, która potrafi się dogadać między sobą i razem coś stworzyć - jak to zrobimy to dalej będzie już z górki...
bombas3 pisze:
No i ktoś ich może powinien jeszcze zachęcić i namówić do inwestowania właśnie tu a nie gdzie indziej. No i stworzyć atrakcyjne warunki

Żeby wypromować miasto i region pod wzgledem rozrywek to trzeba zaczac wkoncu cos tutaj robic, zapraszac artystow, nie 3 razy w roku, ale 3 razy w miesiaacu :!: