Dzisiaj jest 12 maja 2025, 0:20

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

Zaryzykuje stwierdzenie,że ten watek jest najszybciej rozwijajacym się.
A o kim dysputa,o moim faworycie Mirosławie Fiedorowicz,burmistrzu z tradycjami.LPR,LPR,LPR lol.lol.lol.lol.rotfl.rotfl.
Jazda

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Alex ty widzisz co na forum się teraz dziejesz i nie grzmisz

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

tom77 napisał:
Cytuj:
wiecie że skończył sowiecka akademię polityczna sił zbrojnych ZSRR - niezła uczalnia zagraniczna jak pisze na swoich ulotkach

Uczelnia jak uczelnia, nazwa, która daje do myślenia i tyle.
Przestańcie czepiać się szczegółów, bo zaraz zniżymy się do poziomu dziennikarzy z "Faktu" :\

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Tylko czemu policja nie wylegitymowała malujących. Czyli jak np. będe malował na jakimś bloku to policja nie powina mnie zatrzymać bo moge mieć zgode właściciela

Tytuł:
obserwator
obserwator

A wracając do tematu malunku kibiców. Widząc, że kolejna grupa społeczna popiera MF - można przepuszczać że nasz młody Gronicz traci szansę na wygraną w tym meczu. Bowiem jutro rano okaże się że menele podziękują MF za łańcuchy w centrum miasta, na których mogą się pobujać. Narkomani podziękują za zaniedbane parki, w których mogą spokojnie grzać, bo nikt do niech nie chodzi. I w ten sposób ziarnko do ziarnka a poparcie rośnie.
To się nazywa chwyt!!!

Tytuł:
VIP
VIP

Renegat pisze:
Alex ty widzisz co na forum się teraz dziejesz i nie grzmisz

No to zagrzmiałem, nikita czy jakoś tak wyleciała z hukiem. Jak wróci to znowu wyleci bo poważnie intelektem szoruje po podłodze i nie ma szacunku do tych co wiedzą więcej od niej.

To zaskakujące ile może się wydarzyć na forum jak mnie tylko przez 3 godziny nie było przed komputerem...

Następny w kolejce do wypadu jest Czak Noris Dżunior, jak nie przestanie się powtarzać z tekstem pt. Fiedoroficz musi odejść. Wszyscy znamy już twoje zdanie w tej sprawie i nie musisz nas z każdym postaram uświadamiać o tym. Mam nadzieję, że zrozumiałeś co mam na myśli.

Aha... wracamy do tematu, bo ktoś stwierdził, że to była nieoficjalnie legalna akcja sponsorowana komitetu... czy jakoś tak...

Ostatnio zmieniony 24 lis 2006, 9:36 przez aleksander, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
obserwator
obserwator

tom77 pisze:
Durnota dziękowac za stadion który wybudowano juz dawno temu , a modernizacja ciagnie sie przez kilka lat.

Stadion jest na zdjeciach/planach Goerlitz w 1934 roku:)

Trochę latek on już ma.... ;)

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

dokładnie, to było w dzien, po drugie napewno za zgoda włascicieli tych lokali wiec czemu miałby sie ktos przyczepic??

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Renegat pisze:
...Po drugie przecież są kamery którymi szcicił się Burmistrz więc czas je wykorzystać

Żadna kamera z zamontowanych w mieście nie nagrała ludzi którzy to namalowali, ponieważ na Okrzei kantor zasłania ściane na ktrórej jest napis, a koło NOE nie ma kamer!

Tytuł:
obserwator
obserwator

Aleksander Twoje metody pozbywania się dyskutantów pachną trochę zamordyzmem :) W ten sposób zabijasz wolność słowa i demokrację, z której nie wszyscy (niestety) nauczyli się mądrze korzystać.

Tytuł:
VIP
VIP

re s1wy: moze to nie głupi pomysł i warto otworzyć dla takich osobne forum ?

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

@alex

No jestem, na przyszłość proszę nie manipulować przy bazie ;).
Co to za wątek poza tym, gdzie ja jestem? :)

A, MF musi odejść! :)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

s1wy pisze:
Narkomani podziękują za zaniedbane parki, w których mogą spokojnie grzać, bo nikt do niech nie chodzi. I w ten sposób ziarnko do ziarnka a poparcie rośnie.
To się nazywa chwyt!!!

Siwy czy Ty przypadkiem nie dorabiasz u Marcinkowskiego i spółki :)
wczoraj w "czas na zmiany" wyczytałem, że anonimowy psychiatra stwierdził:

Plakaty wyborcze w oknach placówki publicznego ZOZ-u to psychiczny gwałt na osobach uzależnionych, które otrzymują w niej pomoc. Narkomani są osobami chorymi ale jak każdy posiadają wyborcze prawa. Mają oni ogromną trudność w prawidłowym rozpoznawaniu rzeczywistości a plakat w takim miejscu mógł być przez nich odebrany jako sugestia, ze będą otrzymywali pomoc jeżeli osoba umieszczona na plakacie wygra wybory. To zachowanie uważam za karygodne i szkodliwe dla pacjentów.

żeby nie było wątpliwości oczywiście chodzi o plakaty Fiedorowicza :-)

Tytuł:
VIP
VIP

no to może kilka słów wyjaśnienia :) Kubek to Cube w nowej postaci...

AP - na pewno zostanie !

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

neandertalski pisze:
Plakaty wyborcze w oknach placówki publicznego ZOZ-u to psychiczny gwałt na osobach uzależnionych, które otrzymują w niej pomoc. Narkomani są osobami chorymi ale jak każdy posiadają wyborcze prawa. Mają oni ogromną trudność w prawidłowym rozpoznawaniu rzeczywistości a plakat w takim miejscu mógł być przez nich odebrany jako sugestia, ze będą otrzymywali pomoc jeżeli osoba umieszczona na plakacie wygra wybory. To zachowanie uważam za karygodne i szkodliwe dla pacjentów.

Ten akurat wątek mnie rozbawił niemalże do łez. Z drugiej strony nie znam nikogo z tych kręgów "metadonowych", ale wątpię, czy aby kręgom tym zależało na pójściu na wybory i spełnieniu swojego obywatelskiego obowiązku. Mogę się mylić, zresztą.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.