Dzisiaj jest 14 maja 2025, 5:27

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

A może mianowana pani Prezes nie orientuje się jak stoi jej firma finansowo, jakie ma problemy organizacyjne i co zrobiono by wizerunek centrum był inny. A może jest po to, by o tym nie mówić i nie grzebać zbyt głęboko

Żeby asystentka zarządu nic o firmie nie wiedziała to jest kpina albo ignorancja,wszak chyba ona zajmowała się sprawami organizacyjnymi itp. Nie mieści mi się to w głowie ,naprawdę żadnego wytłumaczenia takiej sytuacji nie ma . Dlaczego nie dajecie kompetentnych ludzi na stanowiska tylko nieudaczników , bez charakteru ,polotu .Dziwne decyzje które nic dobrego temu miastu nie przyniosą ,czarno to widzę .Tyle lat był nieład w jednostkach miasta ,może czas to zmienić.

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

jeżeli BIP Miasta jest aktualny to:

Mariusz Namielski - Przewodniczący Rady Nadzorczej spółki

Wojciech Patelski - Sekretarz Rady Nadzorczej

Zbigniew Zdanowicz - Członek Rady Nadzorczej

a jak widac nie bardzo:
Zarząd:

Skład osobowy:

mgr inż. Jan Michalski – Prezes zarządu spółki

Absolwent Politechniki Wrocławskiej. Funkcję prezesa pełni od momentu powstania spółki

Tytuł:
rekrut
rekrut

Kto ma wpływ na peronalia CS i czy pracuje tam Dobrzyński?

Tytuł:
rekrut
rekrut

:smt026

Ostatnio zmieniony 05 sty 2007, 9:28 przez darsyl, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Bog180 aktualny skład, do tego na BiP-e też dotarłem.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Raczej nie jest aktualna, zarząd jest stary ,z resztą trudno wnioskować bo brakuje rejestru zmian a w aktualnościach pusto :shock:

Tytuł:
rekrut
rekrut

Jednak jest ten rejestr zmian i ostatnia naniesiona zmiana nastąpiła w dniu 07-08-2006r. w majątku spółki .

Tytuł:
pismak
pismak

Idalka pisze:
A może mianowana pani Prezes nie orientuje się jak stoi jej firma finansowo, jakie ma problemy organizacyjne i co zrobiono by wizerunek centrum był inny. A może jest po to, by o tym nie mówić i nie grzebać zbyt głęboko

Żeby asystentka zarządu nic o firmie nie wiedziała to jest kpina albo ignorancja,wszak chyba ona zajmowała się sprawami organizacyjnymi itp. Nie mieści mi się to w głowie ,naprawdę żadnego wytłumaczenia takiej sytuacji nie ma . Dlaczego nie dajecie kompetentnych ludzi na stanowiska tylko nieudaczników , bez charakteru ,polotu .Dziwne decyzje które nic dobrego temu miastu nie przyniosą ,czarno to widzę .Tyle lat był nieład w jednostkach miasta ,może czas to zmienić.

Idalka czy wiesz czegoś czego my nie wiemy? Bazując na zawartości tego forum nie śmiałbym w ten sposób oceniać panią Prezes. Nikt jak dotąd nie dał jej szansy udowodnienia swoich kompetencji. Alex napisał, że obecnie jest na etapie sprawdzania całej dokumentacji. Nie wiem jaki zakres obowiązków miała jako asystentka ale zakładam, że nie miała wglądu i pieczy nad wszystkimi dokumentami, za które jako prezes obecnie odpowiada. Więc nie dziwi mnie fakt, że chce sprawdzić w jakiej kondycji jest CSR i obiekty za które obecnie będzie odpowiadała.
Zanim spiszesz ją na straty daj jej szansę na wypowiedź - obiecała wywiad, poczekajmy.

Marko,
Nie wiem jak dogadywałeś się z poprzednim prezesem CSR, teraz masz szansę na nawiązanie współpracy z obecną pani Prezes i dzięki temu realizację swoich tajemniczych "pomysłów" dotyczących halii na Traugutta, o których wspominałeś podczas debaty przedwyborczej http://zgorzelec.info/forum/viewtopic.p ... sc&start=0 (ostatni post na stronie) Nie wyjaśniłeś wówczas na czym dokładnie ma polegać przemiana. Liczę na konkrety :!:

Tytuł:
rekrut
rekrut

"Idalka czy wiesz czegoś czego my nie wiemy? Bazując na zawartości tego forum nie śmiałbym w ten sposób oceniać panią Prezes. Nikt jak dotąd nie dał jej szansy udowodnienia swoich kompetencji. Alex napisał, że obecnie jest na etapie sprawdzania całej dokumentacji. Nie wiem jaki zakres obowiązków miała jako asystentka ale zakładam, że nie miała wglądu i pieczy nad wszystkimi dokumentami, za które jako prezes obecnie odpowiada. Więc nie dziwi mnie fakt, że chce sprawdzić w jakiej kondycji jest CSR i obiekty za które obecnie będzie odpowiadała.
Zanim spiszesz ją na straty daj jej szansę na wypowiedź - obiecała wywiad, poczekajmy. "

Nie wiem czy wiem czego wy nie wiecie :D ale wystarczy spojrzeć na schemat organizacyjny Centrum a można wywnioskować kto zajmował się sprawami organizacji .Czego do końca mogła nie wiedzieć to spraw księgowych gdyż w strukturze wyodrębniony jest główny księgowy ale przepływ dokumentów zazwyczaj odbywa się przez sekretariat . Także nadal tej sprawy nie rozumiem .
Wcale nie spisuje jej na straty tylko chciałabym wiedzieć co było przyczyną tej niewiedzy . Dziwne to.....

Tytuł:
pismak
pismak

darsyl
to, co napisałeś nadaje się do sądu. Jest to zwykłe pomówienie, a moja cierpliwość może się szybko skończyć.

menelopa

masz racje pisałem o hali na Traugutta i z tematu nie rezygnuję. Jak Wiesz gruntowne zmiany wymagają czasu, musi też zaistnieć odpowiednia sytuacja do zaprezentowania swojego pomysłu. Zamierzam go w pierwszej kolejności skonsultować z grupa radnych, posłuchać uwag a później oficjalnie rozpocząć starania. Mój pomysł związany jest z młodzieżą, którą naprawdę w Zgorzelcu musimy zająć się poważnie i nie tylko na bazie szkół.

Jeśli chodzi o współpracę z nową Panią Prezes to nie mam nic przeciw temu. Ja nie krytykuję Prezesa, ale pytam o koncepcję funkcjonowania centrum, przesłanki związane z mianowaniem i wskazuję na obecny stan. Interesuje mnie czy dalej będzie prowadzona liga pływacka, co z dobrą współpracą ze szkołami i co z turniejem koszykówki ulicznej. To osiągnięcia głównie Ani, która całość rozpoczęła i rozwinęła, choć też nie było jej łatwo.

Centrum interesuje mnie jako osobę uprawiającą sport, jako kibica, jako Prezesa UKS Zapasów, jako naczelnika oświaty i jako mieszkańca. Widzisz na ilu płaszczyznach współpracuję z centrum. W wielu przypadkach dogadywałem się bez problemu również z poprzednim prezesem. Liczę teraz na dalszą współpracę.
Widzę też potrzebę wielu zmian, rozszerzenia oferty i przejęcia niektórych działań dochodowych dla prywatnych organizatorów a nieopłacalnych dla Centrum.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Marko, jak te nie prawda to przepraszam , ...

Tytuł:
pismak
pismak

Nie ma sprawy, przeprosiny przyjęte

Tytuł:
pismak
pismak

krytyczny pisze:
Czy Centrum Sportowe jest zadłużone, jeśli tak to na jaką sumę ?

Warto jest czasami sięgnąć do archiwum i przypomnieć sobie stanowiska ludzi ..
Ciekawe, jak się teraz ocenia ostatniego byłego prezesa Centrum Sportowego?

P
G

a wiecie, że ...

Tytuł:
gaduła
gaduła
Awatar użytkownika

Grzegorz pisze:
krytyczny pisze:
Czy Centrum Sportowe jest zadłużone, jeśli tak to na jaką sumę ?

Warto jest czasami sięgnąć do archiwum i przypomnieć sobie stanowiska ludzi ..
Ciekawe, jak się teraz ocenia ostatniego byłego prezesa Centrum Sportowego?

A czego się Grzegorzu konkretnie spodziewasz ?

Tytuł:
pismak
pismak

PiotrArcimowicz pisze:
A czego się Grzegorzu konkretnie spodziewasz ?

W zasaaaadzie ...

Ze strony głównej"
Gra w cztery ognie
2009-11-16
Sławomir Zawada (PiS), Artur Bieliński (PO) oraz Marek Wolanin (SLD) oraz Szymon Pacyniak (radny niezależny Rady Powiatu, dawniej Horyzonty{to już nie Komuch?})

Może być ciekawe .. jak sesja.

Aleksander mam pytanie:
Czy jest możliwe zrobienie skrótu video ze spotkania?

Ot tak dla tych, co nie mogą uczestniczyć w spotkaniu.
Sądzę, że byłoby ciekawie opublikować obszerne fragmenty po kilku dniach, jak wrzawa pisana opadnie.

Mogłaby to być jedyna szansa na błysk kultury politycznej dla tych, którzy nie mieli na to szansy przewodnicząc naszej lokalnej społeczności.

P
G

w końcu ..

Ostatnio zmieniony 16 lis 2009, 15:27 przez Grzegorz, łącznie zmieniany 2 razy

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.