Idalka pisze:
A może mianowana pani Prezes nie orientuje się jak stoi jej firma finansowo, jakie ma problemy organizacyjne i co zrobiono by wizerunek centrum był inny. A może jest po to, by o tym nie mówić i nie grzebać zbyt głęboko
Żeby asystentka zarządu nic o firmie nie wiedziała to jest kpina albo ignorancja,wszak chyba ona zajmowała się sprawami organizacyjnymi itp. Nie mieści mi się to w głowie ,naprawdę żadnego wytłumaczenia takiej sytuacji nie ma . Dlaczego nie dajecie kompetentnych ludzi na stanowiska tylko nieudaczników , bez charakteru ,polotu .Dziwne decyzje które nic dobrego temu miastu nie przyniosą ,czarno to widzę .Tyle lat był nieład w jednostkach miasta ,może czas to zmienić.
Idalka czy wiesz czegoś czego my nie wiemy? Bazując na zawartości tego forum nie śmiałbym w ten sposób oceniać panią Prezes. Nikt jak dotąd nie dał jej szansy udowodnienia swoich kompetencji. Alex napisał, że obecnie jest na etapie sprawdzania całej dokumentacji. Nie wiem jaki zakres obowiązków miała jako asystentka ale zakładam, że nie miała wglądu i pieczy nad wszystkimi dokumentami, za które jako prezes obecnie odpowiada. Więc nie dziwi mnie fakt, że chce sprawdzić w jakiej kondycji jest CSR i obiekty za które obecnie będzie odpowiadała.
Zanim spiszesz ją na straty daj jej szansę na wypowiedź - obiecała wywiad, poczekajmy.
Marko,
Nie wiem jak dogadywałeś się z poprzednim prezesem CSR, teraz masz szansę na nawiązanie współpracy z obecną pani Prezes i dzięki temu realizację swoich tajemniczych "pomysłów" dotyczących halii na Traugutta, o których wspominałeś podczas debaty przedwyborczej
http://zgorzelec.info/forum/viewtopic.p ... sc&start=0 (ostatni post na stronie) Nie wyjaśniłeś wówczas na czym dokładnie ma polegać przemiana. Liczę na konkrety :!: