Dzisiaj jest 05 lip 2025, 15:15

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Autor Wiadomość
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

no to przed nami drugi rewanż z pierwszej rundy. Turów będzie podejmował na własnym parkiecie beniaminka DBL Kager Gdynia. na pewno nasza drużyna podejdzie do tego meczu jak zawsze bardzo dobrze przygotowana kondycyjnie jak i taktycznie. od kilku dni trenuje z druzyną Scooter Sherrill - rzucajacy obronca któy jest na 2 -tygodniowym sparwdzianie u saso i będzie sie chciał dobrze pokazać. Mimo ze czarno-zieloni przegrali w Gdyni 57:60 to uwazam ze nasza drużyna jest w tym meczu faworytem, i jezeli zagramy dobrze w ataku (bo o obronę sie nie martwie) to dobrze zgorzeleczanie zaczna zimowe ferie :D
PEACE

ps. czy można dostac jakąś oficjalna godzinę meczu bo na www.ksturow.pl jest podana godz.17.00 a na plakatach 18.00

obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

matii pisze:
ps. czy można dostac jakąś oficjalna godzinę meczu bo na www.ksturow.pl jest podana godz.17.00 a na plakatach 18.00

Przepraszam za blad. mecz jest o 18:00.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Emocje po meczu z Anwilem już opadły, powoli zaczynam się nastawiać psychicznie na kolejny mecz. Choć sama nazwa tematu nie wróży czegoś porywającego, a tym bardziej nie jest szlagierem kolejki, ale warto zwrócić uwage na to co się będzie działo, a dziać się powinno. Jeszcze kilka miesięcy temu, gdy przegraliśmy mecz na wyjeździe z tym oto zespołem, głównym słowem kojarzonym z tym meczem był rewanż, rewanż za trzypunktową przegraną, takie przegrane bolą najbardziej. Po zobaczeniu Pettwaya w akcjach podkoszowych już wręcz nie mogłem się doczekac meczu w Zgorzelcu, tak jest do tej pory, bo bardzo podobają mi się jego akcje. Co prawda część wyskoków jest tzw. "Na wiwat!" no, ale wsady, od których obręcze na hali Kagera są już powyginane zawsze budzą jakieś pozytywne odczucia w naszej polskiej lidze. Tak więc rewanż, Pettway i... obecnie dochodzi dwóch zawodników, jeden z nich to Korytek, powracający do polskiej ligi zaś po drugiej stronie Scooter Sherrill, który mam nadzieje wystąpi w tym spotkaniu i pokaże się z pozytywnej strony, tego mu z całego serca życzę. Kolejnym ważnym pytaniem jakie sobie postawiłem jest to, ile minut na boisku będzie spędzał Koszarek? Czy wzmocnienie na pozycji Rzucającego obrońcy powinno być dla niego niekorzystne? Zakładając, że Petrovic zagra w pierwszej piątce, potem Saso da szanse Scooterowi, a w sytuacji tego wymagającej znów wejdzie Petrović albo Koszarek... Nie, tak żaden z nas, chyba by nie chciał. Wtedy oznaczałoby to jeszcze mniej minut dla Łukasza, który ostatnimi czasy zaczął troche ich łapać. Myśle, ze teraz, gdy już została znaleziona dwójka z prawdziwego zdarzenia możemy spodziewać się podziału minut na pozycji numer jeden dla Andresa i Koszmarka. Nie wiem, jak Filipovski, ale ja w sytuacjach, gdy Rodriguezowi nie idzie dawałbym pograć Polakowi. Czasem szaleństwa Andresa nie wychodzą nam na dobre. Domagam się sprawiedliwego podziału minut, a w zależności od dyspozycji w danym dniu więcej czasu dla tego, któremu będzie się bardziej układało, jeżeli będzie to w danym dniu Andres to oczywiście należy mu się piłka do ręki. Rodriguez ma już spore doświadczenie, ale nie zawsze doświadczenie i ogranie idzie w parze z "dobrym dniem". No, ale co ja moge, jestem tylko kibicem, gdybym to ja rotował składem potem to ja bym obrywał, tak więc niech właściwi ludzie pozostaną na właściwych miejscach. Jednakże oczekuje miłej niespodzianki w postaci ok 20:00 min przy nazwisku Koszarek :D

Kolejna sprawa to wykorzystywanie Roszyka, po meczach z Czarnymi i Anwilem licze na kolejną sporą ilość minut Krzysia na parkiecie. Ostatnio rzucił bodajże 7 punktów, spudłował dwa ważne osobiste, ale nie będe mu tego wypominał, bo przecież Turów wygrał. Myśle, że jeszcze nas pozytywnie zaskoczy w tym sezonie, jeżeli oczywiście dostanie szanse pokazania się. O walke na tablicach się nie martwie, co prawda nazwiska Korytek i Pettway mówią wiele, ja myśle, że nasi dadzą im rade. Kelati po ostatnim występie we Włocławku, gdzie grał pierwsze skrzypce zyskał sobie pewnie kilku nowych fanów. Ja licze po prostu na jego dobry mecz, z dobrymi procentami.

Zespół Kageru widziałem w akcji raz, może dwa. Nie moge zbyt wiele powiedzieć, ale myśle, że mądrze grający Kuebler, dobrze rzucający i doświadczony Kadziulis, wszechstronny Cielebąk, efektowny i silny Aaron Pettway i staro-nowy zawodnik w DBE, czyli Kordian powinni dostarczyć nam na hali przy Maratońskiej sporo emocji. Najprawdopodobniej nagram kilka akcji na meczu, tak więc upload gwarantowany.

Niech wygra lepszy. Oby był to Turów. (heh standardowy tekst) :P

P.S Szkoda, że prawie nikt tutaj nie chce się wypowiadać obszernie odnośnie meczów.

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Na ten mecz czekam już od jakiegoś czasu. Moja uwaga będzie przedewszystkim zwrócona na Kueblera, Pettwaya no i oczywiście na naszego Scootera(o ile zagra). Mecz, który wydawał by się spacerkiem tak naprawde takim być niemusi i raczej niebędzie. Tak jak pisał Greg, Kager jest niedoceniany i zlekceważenie go może prowadzić do porażki. Ostatnio ten zespół w akcji widziałem w meczu ze Śląskiem. Pamiętam poskakał wtedy Air Aaron i tak będzie raczej jutro. To dobrze, bo od czasu wyjazdu Pinkneya ze Zgorzelca, niewidziałem podobnych dunków :smt050 O ile pamiętam, Śląskowi troche krwi napsuł Kuebler. W końcówce spotkania wzią ciężar gry na siebie.
krzywus$ napisał/a:
Cytuj:
wszyscy mowia w kontekscie Kageru o Pettwayu, teraz o Korytku,a zapominaja o Kueblerze. To taki maly psotnik, co potrafi napsuc krwi gdy sie go dobrze nie pilnuje. Wchodzi, rzuca z dystansu. Nie gra tak efektownie jak Pettway czy Elridge ale uwazac na niego trzeba.

Dokładnie trzeba na niego uwarzać i to cholernie. Ja widze tylko jedno wyjście Petro? Może nie, bo jest jeszcze Kadziulis :P
Pierwszy mecz przegraliśmy 3pkt. i tą stratę trzeba odrobić. Może i w koncówce sezonu znaczenia to miec niebędzie, ale lepiej dmuchać na zimne.
skyline_mts napisał/a:
Cytuj:
Jednakże oczekuje miłej niespodzianki w postaci ok 20:00 min przy nazwisku Koszarek

O to jestem jakoś dziwnie spokojny
Let's Go Turów Let's Go
Peace

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

Teraz jest zupełnie inna sytuacja jak na początku sezonu. Strefa już nie sprawia naszym najmniejszego kłopotu. Miałem znowu nie być na meczu ale będę :smt082 , żeby zobaczyć nowych grajków w akcjii. Zarówno Scooter jak i Williams będą na ławce Turowa, więc spodziewam się, że zaprezentują się nam w meczu --> info.

+12 dla czarnozielonych

P :smt023 zdr :smt023 .

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Oczy wszystkich beda z pewnoscia zwrocone na trzech debiutantow w DBE. O tyle, o ile, wystep Korytka jest niemal pewny, to nie wiem, jak bedize ze Scooterem i Williamsem. Sherrill mimo wszystko powinien zagrac, bo od kilku dni trenuje z zespolem, natomiast watpie, ze Lance zagra prosto z samolotu. No chyba, ze nie daj Boze, bedziemy przegrywac zbiorke, a Dragisa nie bedzie sobie radzil (co jest nierealne 8) ), to bedzie musial wejsc. Tylko jak u niego z brakami kondycyjnymi?

Swoja droga, to po meczu musze przeprowadzic wywiad z Korytkiem, Sherrillem jeszcze raz i z Williamsem. Ma ktos jakies pytania do nich?

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

No to mamy oficjalne potwierdzenie, że wszystkie formalności zostały dopełnione i obaj zawodnicy zasiąda na ławce rezerwowych. ciekawe czy obaj zagrają...

Co do meczu to jestem spokojny, wygramy !!!

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

No to to ja rozumiem. Wygrać w takim stylu to sie nie spodziewałem. Najbardziej zaskoczył mnie Stimac. A nie mówiłem, że on jeszcze nam wszystkim pokaże jak umie grać?? Piotrek Pluta, z całym szacunkem ale on u nas nie pogra więcej. Scooter jest zajeświetnym defensorem, a Lance wygląda w tym momencie jak Szybilski. Ale Saso zrobi z niego gracza. Bezapelacyjnie MVP Thomas Kelati

Za tydzień jedziemy do koszałkowa po kolejne zwyciestwo.

P :smt026 zdr :smt026 .

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Czarno-zieloni pokazali kagerowi jak się gra w Zgorzelcu ]:-> , ukazuje to wynik spotkania 82-51, nikt nie spodziewał się tak łatwego meczu, koszykarze ze Zgorzelca udowodnili ze nie przez przypadek są na szczycie tabeli :lol: . Miłą niespodzianko była dla mnie wspaniała gra A. Stimaca który grał jak w transie :grin: przechwycał, zbierał, rzucał, a co najważniejsze trafiał. Jednak T. Kelati pokazał że on jest najlepszym strzelcem Turowa po zdobyciu 29 punktów pochował wszelkie nadzieje na zwycięstwo gdynian. S. Sherill grał ostrożnie wolał podawać niż rzucać, ale niema co się dziwić nie chciał podpaść nowemu trenerowi, ale myślę ze znajdzie w Zgorzelcu swoje miejsce.
peace

Tytuł:
obserwator
obserwator

Hmmm

Przychodząc na mecz spodziewałem się ciekawego widowiska i emocji przynajmniej do 3 kwarty. Patrząc na Pettwaya, który na żywo jest dwa razy większy niż w TV zapowiadało się ciekawe show. Williams wygląda jak Ryan Randle, takie pierwsze skojarzenie. Gośc jest spory, bardzo spory. Nie dziwie się, że ma braki kondycyjne, raczej nie spodziewałem się tego, że wystąpi, była tam jakaś nadzieja, że w końcówce, przy wysokim prowadzeniu, ale jednak go nie zobaczyłem w akcji. Na rozgrzewca cośtam powsadzał, porzucał, spudłował pare razy spod kosza, ale myśle, że gość powinien nam się przydać jako zmiennik Drobnjaka do przepychania. Scooter sprawia bardzo pozytywne wrażenie. Orientuje się w tym co się dzieje, zasuwa jak szalony, pilnuje swego (kurcze widze kolejnego czarnucha porządnie broniącego, to jest coś) może nie jest wielki wzrostem, ale za to wielki duchem. Ma wole walki i nie odpuszczał tak łatwo. Przechwytując piłke nie bał się pojedynku z Pettwayem i poszedł w góre wymuszając faul, to się ceni. Myśle, że na 99% zostanie w Turowie i będzie przydatnym wzmocnieniem.

Co do samego meczu. Pierwsza kwarta była wyrównana, nawet Kager objął prowadzenie i spodziewałem się sporych nerwów. Zawiódł mnie w tym meczu Rodriguez, na początku był tak jakby poza grą. Nie trafił trójki, szybko wrócił, głupio sfaulował, potem przechwycił i nie wykorzystął akcji podkoszowej. Od akcji 2+1 kilka minut później nastąpiło przebudzenie i cośtam pograł. Jednakże lepiej od niego na tej pozycji radził sobie Koszarek, spełniło się moje życzenie i dziś Łukasz zagrał 20 minut :] Jak zawsze podobało mi się jego wyczucie rytmu, waleczność, zaangażowanie i kreatywność. Mam nadzieje, że gra na jedynce będzie tradycją, przynajmniej te 15 min na mecz. Kelati, ten to jest gość, dzisiaj nie było na niego mocnych, zagrał podobne spotkanie jak z Anwilem. Wchodził pod kosz i to skutkowało, na obwodzie także skutecznie. Mam filmik jak robi Dunka z kontry. Super. Oby tak dalej! Kolejny zawodnik zasługujący na poświęcenie mu kilku minut to Stimać... Dzisiaj nie wierzyłem w to co on wyprawiał. Jego ruchy nóg są nieco paralityczne, ale statystyki pokazują co on dziś wyprawiał. Wreszcie trafił za trzy, ba! nawet dwa razy. 4/4 za 2. Zbierał, przechwytywał, podawał, wchodził pod kosz. Waleczność i skutecznosć, tak moge skomentować jego dzisiejszy występ. Nie wiem czy to jest zapowiuedź jego dobrej gry, czy też po prostu dobry występ przeciwko słabszemu zespołowi. Oby to pierwsze. Kto następny? Dragisa Terminattor. Dzis zawodził tylko w osobistych, bo w walce z Pettwayem i Kordianem Kononowiczem był niesamowity. Zagrał na swoim poziomie. Aaron może zebrał więcej piłek, ale nie kleiła mu się piłka w zbiórkach w ataku, gdyż leciała przeważnie w trybuny. 2/7 z osobistych nie wygląda zbyt dobrze, ale za tydzien musi byc lepiej :]
Kolej na Petrovicia. Zagrał tak jak zawsze, 2 punkty po elegancim wjeździe pod kosz, obrona, obrona i jeszcze raz obrona. Ten to ma kurde wyczucie. Szkoda tylko, ze po dwóch przechwytach od razu tracił gałe i w tym elemencie wyszedł na zero. Witka dziś był widoczny głównie w faulach, choć trójka elegancka. Słabiutko Robert, słabiutko. Reszta naszych zawodników była mało widoczna, choć trzymałem kciuki za trójki Pluty i Roszyka to piłka jakoś nie chciała przelecieć przez to czerwone kółeczko zwane obręczą. To co mi się dziś podobało to podział minut na zawodników, Rodriguezowi nie szło to Koszarek podciągnął, Witka faulował to godnie zastąpił go Stimać i jakoś tak się wszystko uzupełniało. Ciekawe jak nowym podobał się doping na hali w Zgorzelcu, ciekawe też czy boją się śniegu :D

Zespół Kageru był dziś troche zagubiony, mieli kilka ładnych akcji, Pettway polatał tu i ówdzie na poziomie pierwszego piętra, ale oprócz tego nie można niczego ciekawego powiedzieć. K. Kononowicz swego debiutu nie może zaliczyć do udanych. No, ale trafiając na Drobnego trudno dobrze wypaść w pierwszym meczu. Turów był dziś innym zespołem niż w pierwszej rundzie w pojedynku z Kagerem i udowodnił to co miał do udowodnienia.

Za Kager będe trzymał kciuki, bo bardzo lubie Air Aarona, życze im awansu do PO. Myśle, ze już w następnym meczu będą o wiele lepsi na parkiecie.

Pora na filmiki:

Na pierwszy ogień trójka Kelatiego
http://www.wrzuta.pl/film/7sSbqyooZm/kelati_3

Wsad Kelatiego w szybkiej kontrze
http://www.wrzuta.pl/film/ih10ueYpSr/kelati_wsad

Tak wygląda Scooter na parkiecie (miałem ostatnie 2 sekundy nagrywania i jakoś trzeba było to wykorzystać)
http://www.wrzuta.pl/film/8is7CgufNT/sherrill_scooter

Nie moge wrzucić filmiku jak Stimac trafia trójke, bo wyskakuje:
Cytuj:
"MOV01392.MPG": Naruszone zostały reguły bezpieczeństwa serwisu.

Kurcze, nie wolno publikowac jego trójek? :D

Reszta filmików jutro, bo dziś już nie mam czasu.

P.S Najlepszy był tekst komentatora: "Jesteśmy ze ślaska i nieładnie jest się cieszyć z przegranych naszych sąsiadów, ale Śląsk przegrał z Polpharmą 72-66" (czy jakoś tak) i oklaski.

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

no chyba zawodnicy wzieli sobie do serca ze mecze troche nudza i dzisiaj zagrali wspaniały mecz i bardzo ciekawy. wsad Kelatiego - jak tak biegł myslalęm że zrobi normalny dwutakt a tu taki dunk. szkoda ze Witka nie wsadził jak pojechal w powietrzu Arona. no co do arona to fajnie sie znalazl z tym dobiciem od tablicy ale więcej sie spodziewałem po tym graczu - ale tu nalezy przypomnieć jak bronił dzisiaj Turów - świetnie !!!!
co do postawy Kagera to antykoszykówka dzisiaj - nie wiem jak moglismy z nimi przeghrać na początku sezonu. chaos w ataku, mnóstwo strat rozgrywających i przy wybijaniu piłem.
po prostu Turó dzisiaj grał prawie na jeden kosz jak w pewnym momencie było 70:35 !!!
PEACE

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Hmmm... i cóż by tu napisać. Mimo przed meczowych obaw z mojej strony o wynik, Turów gładko pokonał Kager. Czarno Zieloni zrobili poprostu swoje i pokazali, że nielekceważą nikogo w DBE. Tak jak pisali moji przedmówcy Kager był w grze tylko w I kwarcie. Od II kwarty Turów przydusił Gdynian do parkietu ostrym kryciem (czasami na całym parkiecie) i skutecznie wykonywał rzuty z półdystansu, dystansu jak i z pod kosza. Wielki popis strzelecki dał Tomek Kelati. Przypomniały mi się trójki A.Pluty z zeszłego sezonu. Dziś pokazał, że nienadarmo mówi sie o nim drugi Pluta. Dał sygnał, dla organizatorów / kibiców MG we Wrocławiu, że warto uwzględnić go/głosowac na niego przy wyborze uczestników konkursu trójek :finger: Thomas dziś znów pokazał pare penetracji, nazbierał troche przechwytów, trochę zbiórek... aaa i ten dunk. O ile wiem skyline_mts go uwiecznił :) Na plus zasłużyła cała drużyna. Każdy zrobił to co do niego należało. Wielkim zaskoczeniem dla mnie, była dyspozycja Andreja Śtimaca. Morgoth czy mówiłeś, że on sie jeszcze obudzi? Morgoth Andrej Śtimac not sleap :D Wiem wiem, mówiłeś :beer: Śtimac przechodził dziś samego siebie. Nawet Saso podskakiwał po jego trójkach, szepcząc coś pod nosem :D Brawa dla Andreja choc jeden mecz niezmaże całej plamy, ale jej cześc napewno. Jeżlei o debiutantów chodzi to:
Kordian Korytek: takiego Kordiana zapamiętałem z TV. Jego gra w eliminacjach wyglądała podobnie. Zagubiony, wolny... Ogółem słaby występ, choć ratuje go oczywiście czas jaki spędził z zespołem.
Sherrill Scooter: Dziś niecała kwarta. Widac było, że wacha sie szarżować. Dużo podawał, gdy musiał rzucać rzucał. Nietrafiał, ale myśle, że to sie zmieni. Będa zniego ludzie. Biegał trochę zagubiony, ale spokojnie. Zawodnik godny uwagi, jest szybki.
Lance Williams: Saso niedesygnował go do gry, ale jakieś przemyślenia na jego temat mam. Trochę taki tłuściutki. Na rozgrzewce z półdystansu trafiał. Szybko się zmęczył ;-) Nienarzekajmy chcieliśmy mięska to mamy. Najważniejsze, że odrywa sie od parkietu. Saso zrobi mu kuracje, i na play-off będzie jak ta lala. Od dziś powinien przyjąć ksywkę Zgorzelecki Baby Shaq :>
Kończąc, cieszmy sie z 2 pkt Turowa i z porażki Śląska(bez uarazy). Im Ślask dalej tym lepiej (patrz bilans punktowy dwumeczu).
P.S Czekamy na akcje od Skylina :baloon:
Peace

--------E D I T--------
Zauważyłe błąd w statystykach na plk.pl
Panowie, Krzysiek Roszyk rzucał dwa wolne i oba trafił!!

Tytuł:
rekrut
rekrut

Napisze tylko tak... WSTYD !! to jak sie zachowują ludzie utożsamiający sie z Turowem jako klubem swojego życia i miasta.. niektórzy są nawet tak zakłamani że ich myśli zmieniają sie jakby to było nic. WSTYD!! brak mi słów gdy słyszę "śląsk przegrał! cieszmy się!" zapytam więc. przypomnijcie sobie jak było kiedyś. to co łączyło ludzi związanych z KK TUR z Wrocławską SZLACHTA (obecnie KOSYNIERZY) ja sam wkładałem w ten związek dużo. jeździło sie na wyjazdy. wspólne piwo czy rozmowy. spiewanie pieśni. i co? nawet co niektórzy z was o tym zapomnieli. obłuda i durnowate podejście do tej sprawy. WSTYD! niektórzy zachowują się jak dzieci! obrażacie się tylko nie wiadomo dlaczego. oślepia was to że Turów jest w tym sezonie ważnym zespołem ale zapomnieliście o swojej historii. dzięki bogu już sie nie łącze z "kibicami" turowa na papierze.. zawsze dla turowa, nigdy dla pseudo kibicowania.

i łezka mi sie w oku kręci jak widze to jak wielcy kibice turowa zawierają "przyjaźnie" z kibicami innych zespołów. Ostrów? Wódki wam dali i piwa za darmo to już są spoko. Polpharma. nie mam nic przeciw. nawet co niektórzy pokochali AZS! takich to do psychiatry.

to przykre, zwłaszcza że praca wielu osób poszła na marne. nie wiem co sie stało. ale może ludzie nie tacy? hmm a może tacy? może to ja i moja opinia o tym wszystkim jest głupia. mam prawo na nawet tak ostrą krytykę. jestem jednym z tych którzy starali sie aby ta układanka ze śląskiem trwała. widać nie wszyscy rozumieją tego "co było".

życze wszystkim którzy zmienili swoje poglądy aby wspomnieć a tym którzy się "znają" aby nie zabierali głosu w tej sprawie.

Ostatnio zmieniony 28 sty 2007, 0:28 przez acher, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Cóż tu pisać o meczu... dominacja Turowa po prostu !

Pierwsza kwarta była jeszcze jako tako wyrównana, Kager dobrze bronił tak jak Turów.
Jednak od 2 kwarty zaczęły się zawody Turowa.
Pettway - nie pofruwał sobie, o nie ! Był odcinany od podań i podwajany - dobry sposób na tego skocznego i długorękiego centra, dzięki temu swoje 1 punkty (z półdystansu o deskę) trafił bodajże dopiero w 2 kwarcie! Natomiast jego zbiórki to głównie efekt 4 kwarty, gdy nie było Drobnjaka,a Ljubotina, delikatnie mówiąc, sobie nie radził...
Kadziulis - przyzwoity występ, lecz turoszowska obrona lekko go zgasiła...
Kelati - nie trafił swoich 2,3 pierwszych rzutów i zapowiadało się dla niego nieciekawie, ale tak się nie stało - jego evaluation: 32 :P
Korytek - słabizna, tak jak się spodziewałem. Wzrost i masa jedynie - co on robi w reprezentacji ?!
Koszarek - dobry występ i dziś grał na 1.
Petrovic - jak zawsze "plaster" ,poza tym ten chłopak ma technikę - jego piwoty i zagrania były niezłe.
Rodriguez - co najwyżej średnio, 1 asysta i głupie "nerwowe" faule (w stats 3, a były 4 !)
Stimac - nie najgorzej, choć te jego punkty były już w 4 kwarcie, gdy było po ptokach - może po tym meczu zacznie w końcu grać ?
Sherrill - widać po nim było, że jest spięty, zagrał średnio, Filipovski najlepiej z pewnością będzie wiedział co on jest wart.
Williams - na rozgrzewce lał się z niego pot, ma lekki "brzuszek" i koszulka była lekko za mała na niego. Saso zapewni mu jednak kurację odchudzającą :grin:

Na koniec zobaczyłem ciekawy obrazek - Prabucki z Jankowskim siedzą załamani na ławce i analizują statystyki. Z pewnością obmyślali co tu powiedzieć na konferencji pomeczowej :grin:

PS acher: po 1 spiker nie powiedział "cieszmy się". Po 2 uważam, że jak ktoś teraz się mega cieszy z porażek Śląska, a wcześniej był za nimi to jest coś nie tak. Jednak (po 3) nie zabraniaj innym mieć obojętnego lub innego stosunku do tej drużyny i cieszyć się, że oddala się od nas w tabeli !!! KK "Tur" (do którego nie należę) sam sobie wybiera "przyjaciół" i nie musi w tej kwestii patrzeć na preferencje klubu z Wrocławia !!! Takich plemiennych antagonizmów to sobie szukaj w piłce kopanej. Po 4 - jeśli "winę" w stosunkach zgorzelecko-wrocławskich upatrujesz tylko po naszej stronie to gratuluję znajomości tematu !!!

Ostatnio zmieniony 28 sty 2007, 2:24 przez paawlus, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut

Siemanko ,
tak na goraco , to wynik mowi sam za siebie .I poniewaz tylko znam wynik :( to kilka refleksji :
1. Serdeczne dzieki tym co szczegolowo opisuja mecze no i te filmiki :grin: ...Zawsze to cos wiecej niz tylko na plk.pl ( faktycznie zdarza sie sporo bledow w stat.) . No i dzieki BROTHER za wersje telewizyjne .Zawsze , nawet opznieniem warto popatrzec na chlopakow .
2. Stimac to chyba forum ostatnio czytal ;-) .Bo z tego co widac i czytac to zaczal wreszcie grac .I bardzo dobrze bo tak czy siak miejsce ma chyba pewne , a lepiej przeciez miec w druzynie dobrego Stimac-a niz slabego .Tak trzymac.
3.Bardzo fajnie ze Koszar dostaje szanse i je wykorzystuje . Ze tez nie mozna tego zobaczyc :(
4.Kelati , no coz MIODZIO !
Co do nowych to mysle ze w nastepnym meczu pograja dluzej , a co do pana misia , to po tym co piszecie mam obawy czy gosciu wytrzyma pierwszy tydzien "normalego" Sasovskiego treningu i czy czasami sie nie wycofa ...

Piszta wiecej a ja spadam na zalegly mecz z Anwilkiem .Wlasnie przyszedl poczta :) .A za godzinke Bullsi z Miami .Pozdrawiam kibicow !!!!

Aha w kwestii kibicow to przegrana sasiada z tabeli ( tym bardziej mocnego sasiada ) zawsze bedzie cieszyc mnie , prawdziwego kibica BOT TUROW ZGORZELEC . A sztama z innymi klubami kibicow to zupelnie inna bajka .Panowie wyluzujcie -RESPECT!
Pozdrawiam

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.