Dzisiaj jest 12 maja 2025, 14:32

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Nie czuję się stary ale myślę, że mam kilka lat więcej od osób tu piszących i w związku z tym nasunęła mi się taka refleksja. W latach mojej młodości bawiłem się przy muzyce patrona waszej imprezy i chciałbym bawić się i teraz i w związku z tym mam propozycję aby zaprosić ekipę grającą utwory tego słynnego Boba, którego imię nosi wasza impreza.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ja spróbuję się wybrać w końcu na słynne w naszym mieście Marleyki. Myślę że tym razem się uda:P Bardzo podobają mi się takie akcje... tym bardziej że wstęp jest darmowy:D Także do zobaczenia 12 maja:)

Tytuł:
obserwator
obserwator

Janek, a moze by tak z troche innej beczki i zaprosic, Kapele ze Wsi Warszawa - to dopiero by bylo.

Tytuł:
pismak
pismak

Janek?? :shock: Jasiu!! :D

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

s1wy pisze:
Janek, a moze by tak z troche innej beczki i zaprosic, Kapele ze Wsi Warszawa - to dopiero by bylo.

Oooo... jestem ZA! :smt026 :smt026 :smt026

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Moje Marleykowe typy jeśli chodzi o kapele:

-TABU,bo są fajni i dobrze dorzucają do pieca;
-IZRAEL po reaktywacji,bo to żywa legenda jest i basta!;
-MALEO REGGAE ROCKERS,bo to w końcu Maleo;
-HURT,bo punky reggae party i mają blisko;

a ze sceny sound systemowej na pewno:

-JOINT VENTURE SOUND SYSTEM,bo wieki z chłopakami nie gadałem,a jeszcze nie przyjadą...;
-FERMIN MUGURUZA SOUND SYSTEM,za całokształt /od Kortatu po czasy obecne!!/ i może komuś uda się ściągnąć człowieka do Polski i może to będzie Jasiu? :roll:

[ Dodano: Pią Lut 02, 2007 8:16 am ]
Zapomniałbym o wrocławskiej FAZIE http://faza.boo.pl/ ,bo te dziewczęta i chłopcy potencjał mają i muzyczny i integracyjny,a i może zagraliby "Żwirka i Muchomorka" :lol: skoro w Bogatyni nie dali się namówić :) /Simon,Piotrek,Tomek i reszta crew pozdrawiam mocarnie!!!/;

Tytuł:
rekrut
rekrut

Baaardzo fajne typy zapodal nasz kolega zza winkla :) . Pamietajmy jednak ze to MARLEYKI a nie jakis tam "open festival " . wiec duuuuzo klasycznego roots reggae !!!! Chociaz i tak niestety mnie tam nie bedzie cialem , to uwierzcie mi , duchem bede napewno :lol: .
Co do FAZY to nie znam ale lubie ]:->

A fanom Adriana Sherwooda polecam film "JOHNNY WAS" . Najlepsza sciezka dzwiekowa ostatnich czasow jaka slyszalem .
Pozdro .

Tytuł:
rekrut
rekrut

a moze niech gwiazdy z REGALIZACJI nam zagraja - przeciez to sami profesjonalisci - kooorwa plakac sie chce jak se ich przypomne - ze smiechu i moze zalu troche - tym nie mniej pozdrawiam wszystkich czlonkuffff tej zje-banej kapeli zgorzeleckiej

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

a ja trochę pofantazjuję;)
myśleliście może kiedyś o zaproszeniu kapeli takiej jak MATISYAHU ?
ja wiem, ze kapela ze stanów i w ogóle hajlajf ale może coś tak egzotycznego jak koncert w Polsce dla nich byłoby samo w sobie atrakcyjne, kiedyś Makenowi udawało się ściągnąć tu sporo kapel zdaje sie na tej egzotyczności bazując, ludzie w stanach cały czas myślą, że my tu mieszkamy w ziemiankach, więc może spróbować chociaż....
impreza w skali polskiej jest już znana
?

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

maroonyo pisze:
Baaardzo fajne typy zapodal nasz kolega zza winkla :) . Pamietajmy jednak ze to MARLEYKI a nie jakis tam "open festival " . wiec duuuuzo klasycznego roots reggae !!!! Chociaz i tak niestety mnie tam nie bedzie cialem , to uwierzcie mi , duchem bede napewno :lol: .
Co do FAZY to nie znam ale lubie ]:->

A fanom Adriana Sherwooda polecam film "JOHNNY WAS" . Najlepsza sciezka dzwiekowa ostatnich czasow jaka slyszalem .
Pozdro .
[glow=darkred][/glow][glow=darkred][/glow][glow=darkred][/glow]

Nasz Maroonyo???!Boga w sobie nie masz!?!A kto mówi,że Marleyki to "open fest"?Ja podałem moje typy,które chciałbym zobaczyć a przede wszystkim usłyszeć live na tegorocznej edycji!Nigdzie nie napisałem,że wszyscy wymienieni przeze mnie wykonawcy mają tu zagrać,bo to byłby mega festiwal,choć może kiedyś... ;) A co powiesz na propozycję kolegi powyżej-MATISYAHU???Bardzo lubie tego wykonawcę i owszem czemu nie!!!!
Czy na poprzednich Marleykach słyszałeś tylko roots reggae???To coś Ty za świństwo palił,że byłeś nie obecny??? :lol:
FAZĘ Tobie polecam...i pozdrawiam ciepło...

Tytuł:
rekrut
rekrut

Na 10-cio lecie na pewno warto by zaprosić jakąś większą gwiazdę. Trzeba by już teraz posprawdzać kto koło tego terminu gra w okolicach (w Niemczech lub w Czechach) i czy nie dałoby się wkomponować zgorzeleckie Marleyki w jego trasę. Już Ty Jasiu wiesz o co chodzi. Wiadomo, że nie da się ściągnąć jakiejś gwiazdy extra tylko na ten koncert. Inna sprawa to koszty. Czy wiadomo już na jakie fundusze może liczyć ta impreza?

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Jako kolejną kandydaturę i myślę w zasięgu ręki i forsy proponuję sosnowieckiego SKANKANA-grają już tyle lat,są na fali wznoszącej i nigdy nie wymiatali w Zgorzelcu,to chyba już czas najwyższy!!!
Poza tym już są odzewy w pajęczynie...
http://www.soundcrazy.pl/forum/viewtopic.php?t=2059

PS.Dla zainteresowanych jeszcze jeden pożyteczny link:
http://www.soundcrazy.pl/forum/viewtopic.php?t=2060

Tytuł:
rekrut
rekrut

knot'es pisze:
a moze niech gwiazdy z REGALIZACJI nam zagraja - przeciez to sami profesjonalisci - kooorwa plakac sie chce jak se ich przypomne - ze smiechu i moze zalu troche - tym nie mniej pozdrawiam wszystkich czlonkuffff tej zje-banej kapeli zgorzeleckiej

stary, ale musisz mieć kompleksy skoro pamiętasz takie rzeczy sprzed tylu już lat;-))) spoko

co do Marleyek, chętnie zobaczyłbym JVSS. Do tego jeden dubowy skład i reszta już niech bedzie jaka sobie tam chcesz Jaśko;-)

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Z wiarygodnych źródeł wiem,że jak nie wybuchnie III wojna światowa to na Marleykach zagra jednak wrocławska FAZA!!!!
Jasiu!!!!Ulica mówi,że BAKSHISH chce się zainstalować na scenie w tym dniu!!!Wiesz coś o tym???Maczałeś w tym paluchy???No i jak wygląda sprawa z MANAGGA???

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Można by było zaprośić [shadow=black][/shadow]Natural Dread Killaz, [shadow=black][/shadow]Vavamuffin[shadow=darkred][/shadow],[shadow=black][/shadow] Jamal, Maleo Reagee Rocets
Szkoda że nie można byłoby zaprościć Culcha Candela, wtedy to by była jazda

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.