BELUSHI
Nie wiem kim jesteś podobnie jak i Ty nie wiesz nic o mnie.
Zarzucanie mi "klaskanie pod publiczkę" świadczyć może w tym wypadku o próbie ubliżenia mi podjętą przez człowieka, o którym nie wiem w zasadzie nic. A to z kolei o braku elementarnych podstaw wychowania.
Nie trawię, podobnie jak i Ty, jałowych tekstów. Ale jeszcze gorzej trawię bezpodstawne oszczerstwa którymi Twój post aż opływa.
Jeśli Twój post nie jest tym właśnie "odszczekiwaniem się", to chyba obaj inaczej rozumiemy ten termin.
Jeśli nie godzę się na różne, często bezpodstawne formy krytyki, to oznacza właśnie, w moim mniemaniu, ze posiadam własne, odrębne i całkowicie prywatne zdanie na ten czy inny temat.
Znam osobiście ludzi których owe "krytyki" dotykają i możesz mi wierzyć lub nie (zarówno pierwsza jak i druga opcja są mi obojętne), większość z nich to najnormalniejsze w świecie
BZDURY!!!
Cytuj:
Chłopcem to mogę nazwać ciebie, ironia jest sztuka, do której nie dorosłeś!
Być może, choć jak widzę od Ciebie jej się również nie nauczę.
Cytuj:
Metoda strusia. Może nie dostałeś wytycznych, jak bronić swoich pogladow, gdy zostaną wystawione na próbę? Jeśli masz WŁASNE poglądy, to powinieneś umieć je obronić.
Nie wziąłeś widzę pod uwagę, że mnie najnormalniej nuży już tłumaczenie ludziom dlaczego nie zostało jeszcze zrobione to i owo po
aż,... 3 miesiącach sprawowania władzy przez obecnego burmistrza.
Moje poglądy na tyle często przedstawiałem i broniłem ich, że,...cykliczne ich powielanie jest chyba pozbawione sensu.
Cytuj:
Co innego, gdy jest się zwykłą chorągiewką, a nie meteorologiem, i gdy nie wie się, skąd będzie wiał wiatr za parę lat.
To zdanie świadczy jedynie o tym, że jesteś jednak nie tylko złośliwy, ale wręcz do granic przyzwoitości bezczelny.
Znam osobiście wielu z uczestników tego forum (tych z opozycji również), i jestem pewien, że nikt nie może mi zarzucić, że "ustawiam się z wiatrem".