Dzisiaj jest 12 maja 2025, 14:10

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

SanChin pisze:
ale moim skromnym zdaniem już zaczyna sam sobie zaprzeczać, bo z tego co kiedyś tutaj wypisywał to miała to być strona niekomercyjna, a już pojawiają się na niej reklamy :/

...ja zadnych wyrzutow sumienia z tego powodu nie mam :smt082 Stalo sie co sie stalo, cos sie ruszylo :) i wszystko idzie w bardzo dobrym kierunku 8)

<zmodyfikowano - regulamin punkt 6>

" no to sobie zagramy :) " (Alex, ten Alex) :lol:

Ostatnio zmieniony 01 kwie 2007, 15:22 przez Admin.ZINFO, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

Doskonale wiem kto jest twórcą strony zinfo.pl . Nadal jednak uważam ,że nagonka na Aliena jest zbędna, zinfo jest potoczną nazwą i nie widzę problemu aby ktoś nie miał prawa jej wykorzystać. Takie jest moje zdanie i wcale nikt nie musi się z nim zgadzać...ja po prostu uważam, że zamiast go krytykować powinniście poczekać i zobaczyć jak portal będzie się rozwijał, bo krytykować jest łatwo, ale dostrzec coś dobrego już gorzej.... :|

Tytuł:
obserwator
obserwator
Awatar użytkownika

Admin.ZINFO, Nasty, doceniam inicjatywę jaką jest Zinfo.pl, jednak jeśli ktoś wychodzi z założenia że strona będzie niekomercyjna, to niech się tego trzyma... a konkure4ncja między portalami jak najbardziej się przyda... tylko niech to będzie zdrowa konkurencja... tak samo ze strony Olka Pitury jak i Wojtka Krzeszowskiego... jak już pisałem, nie ważne jak się co nazywa... ważne jak działa... chociaż nie zaprzeczę... jeśli sam bym wypracował sobie jakąś markę na lokalnym rynku to nie chciałbym żeby potem ktoś z tego korzystał... czy to pod oficjalną nazwą czy też pod nieoficjalną... no ale... domeny wykupuje się na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy", chyba że aleks bedzie chciał od domenę walczyć, do czego ma prawo...

Ostatnio zmieniony 01 kwie 2007, 13:12 przez SanChin, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
rekrut
rekrut

Nasty :) dziekuję :) :) :) :)

Niektorzy widza tylko te zle strony, niektorzy nigdy nie zauwaza dobrych stron tego projektu, nigdy ludziom nie dogodzisz :) Wygra(ł) silniejszy... :) wygrala "banda przedszkolakow" (Alex, ten Alex) :lol:

Alex :smt058 dziękuje :D hehehe.... zebys widzial jak fajno staty przeskakuja 8)

Podoba mi sie tez pomysl z baza skradzionych telefonow :smt044 Robie swoja baze telefonow :lol: Ale ja potrafie zlokalizowac telefon z dokladnoscia do 20m :D Ciekawe prawda? ...to sie nazywa konkurencyjnosc! 8) Aha, moja baza jest projektem nonprofitowym ;)

[ Dodano: Nie Kwi 01, 2007 2:19 pm ]
SanChin, ale po prostu jak ktos nie robi tzw. badania rynku, to pozniej takie sytuacje sie zdazaja. A prawda jest taka, ze jakbym mial stronke lokalna to bym wykupil wszystkie domeny, ale jak sie nie mysli to sie ma :) Czy to moja wina ze on nie kupil sobie tej domeny? :lol: Moze ja mialem za niego pomyslec? Moze czas sie zapisac na kurs racjonalnego myslenia ? :smt082

I po raz kolejny mowie, ze nie ja jestem wlascicielem portalu ZINFO.pl !! Ja kupilem ta domene ale juz nie jest moja :P hehe :grin: I to jest najpiekniejsze :smt044 Piekne staty i to ze z kazdym dniem nasz zespol sie powieksza 8) :smt044

Tytuł:
rekrut
rekrut
Awatar użytkownika

SanChin co do tej komercji to już się wypowiedziałam i jak mówiłam ta inicjatywa dotyczyła zgolek.pl a nie zinfo.pl chyba, że mi o czymś niewiadomo... Jeżeli chodzi o potoczną nazwę jaką jest zinfo to uważam, że jeżeli Alexowi zależałoby na tym aby nikt nie posiadał takie domeny to po prostu by ją wykupił, skoro jednak była do sprzedania to nie widzę potrzeby aby robić z tego taki wielki problem. Wydaje mi się, że z osądami na temat zifo.pl powinniście poczekać, a może was jeszcze pozytwnie zaskoczy... :roll:

Tytuł:
VIP
VIP

Moje stanowisko jest takie: konkurencji nie niszczymy, tylko wyprzedzamy. Wojtek jak już pokazał w przypadku zinfo.pl a także bazy telefonów potrafi tylko kopiować pomysły, a nie kreatywnie myśleć, dlatego zakładam, że trudno nie będzie.

Portal powstał, a teraz do roboty.
Temat zamykam.

ps. RSS działa już od ponad roku www.zgorzelec.info/rss

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+1godz.