andrzejz pisze:
Alex, czy mógłbyś zamknąć ten temat? dyskusja zeszła już dawno od tego o czym miała być i nie tylko;)
a koszmarki i inne picodecimale poprosiłbym o założenie tematu w nowym lepszym portalu..
Pytał cię ktoś o zdanie ... Więc widzisz piturek tym razem ty nie masz racji a ja ja ma jeśli dana nazwa domeny nie została zarejestrowana wykupiona to jest to wolna nazwa i każdy wolny człowiek ja może wykorzystać co do katalogu firm słyszałem ze tez o to poszło ze twój katalog firm jest planty a na zi***.pl jest za darmo i ponosisz straty heh eh masz wala ktoś pomyślał i lepiej na tym wyszedł... no i powiedz co ci dało ze przedstawiłeś ten artykuł nic nowego nie wniosłeś tylko to samo wiec sądzę że ten artykuł to bzdet nudziło ci się i chciałeś w jakiś sposób odegrać sie na konkurencji ( nie zaprzeczaj bo każdy to wie ) ale jak widzisz było minęło i za kilka miesięcy każdy o tym zapomni ... więc może zacznij pisać coś ciekawego a nie zajmujesz sie bzdetami i kopiowaniem tego co piszą gazety .. bo marny z ciebie dziennikarz a nawet cię tak nazwać nie można bo do tego daleka droga przed tobą
Sadzisz ze on zakapował no widzisz i tutaj nie ładnie kłamiesz mam kolegę w policji i spytałem sie kto złożył i zakapował konkurencje to byleś ty a i powiem ci ze jak wszedłeś to każdy sie z ciebie nabijał bo przychodzisz z takimi błahymi sprawami ze oni nawet cię już poważnie przestali traktować a do tego śmieją sie tego ze gadasz coś a nawet nie wiesz co prawa nie znasz a rzucasz artykułami mowie ci śmiech na sali ...