Autor Wiadomość
mieszczuch
Cytuj:
Zacytuję siebie;
Cytat:
Nie tracę wiary, bo to cuda potrafi zdziałać.
A właściwe działanie o wiele więcej. Brawo menelopa.
Więc weź się w końcu do roboty,..z całym szacunkiem,..ale od krytyków aż się roi tutaj,..
Dość może pieprzenia w rodzaju, cyt. " w mojej ocenie,..", "oceniam" , " itp. farmazony,...przestań gadać,..weź się za coś konkretnego,...to w mojej ocenie zasługuje na miano,.."zaangażowania",...a nie pieprzone klikanie na forum. Pochwal się, proszę, dokonaniami,..bo jakoś nie dostrzegłem ich tutaj,..będąc czynnym uczestnikiem forum. To uwaga nie tylko do Ciebie, lecz również do innych, tzw. " mężów zatroskanych,..". Wskazujecie palcem na każde źle zaparkowane auto, na puste butelki, smieci,..walające się po parkach.
Wszyscy płacimy podatki,..ale,..do cholery, wszystkich nas również obowiązuje dbałość o nasze wspólne miasto.
Kto Waszym zdaniem zaśmieca to miasto,..??? Przyjezdni,..ludzie "z poza" obszaru,..?? Panowie,..sami śmiecimy, śmiecą nasze dzieci, nasi sąsiedzi,...Póki nie utrwali się w nas samych poczucie odpowiedzialności za nasze wspólne miasto,...będziemy sobie tutaj narzekać w nieskończoność,...
Pozdrawiam,...choć szlag mnie trafia,...