Dzisiaj jest 13 maja 2025, 5:35

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
obserwator
obserwator

Czy prawdą jest, że w najbliższym czasie Cebula dostanie wreszcie kopa ze stanowiska?

Jeśli to prawda, to bedzie to, wg mnie, pierwsza mądra decyzja obecnych władz licząc od chwili objęcia w użytkowanie czasowe lukalu przy ulicy Domańskiego. :grin:

pozdrawiam
Ball Kani
:lol:

Ostatnio zmieniony 27 lis 2007, 23:53 przez Ball Kani, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
VIP
VIP

ja również pozdrawiam, czyżbyś się szykował na objęcie schedy po Architekcie? Miałeś tyle pomysłów na zmianę oblicza miasta? :grin:

Tytuł:
obserwator
obserwator

A czy to źle, że najpierw ukazałem delikatnie rzecz ujmując błędy, niedociągnięcia i brak wiedzy klejenta, a potem ja pokażę, że będę lepszy.

Co do zmiany oblicza miasta, to oczywiście twierdzę, że brak jest tutaj gospodarza, więc chyba zlożę ofertę naprawy tego, co zepsuł ten klejent.

Mam nadzieję, że nie będziemy konkurować o miejsce?

dalej
pozdrawiam
Ball Kani

Tytuł:
VIP
VIP

Cytuj:
czy to źle, że najpierw ukazałem delikatnie rzecz ujmując błędy, niedociągnięcia i brak wiedzy klejenta, a potem ja pokażę, że będę lepszy.
dobrze
Cytuj:
Mam nadzieję, że nie będziemy konkurować o miejsce?

jesli masz zamiar, koncepcję i umiejętności wprowadzenia zmian na lepsze, to tylko mogę wesprzeć.

------------------

http://www.zgorzelec.info/foto/thumbnails.php?album=16

Tytuł:
obserwator
obserwator

W ten właśnie sposób doszło do porozumienia mądrości i stateczności, jaką reprezentuje Bombas3, ze mną reprezentującym wiedzę i żywiołowość.

Napewno z takiego połączenia charakterów i działań pozytywnego coś z tego wyjdzie.
I napewno nie będę twierdził, że wszystko wiem najlepiej a zanim podejmę decyzję skonsultuję ją z masami.

One najczęściej wiedzą co im potrzeba. :grin:
Najlepiej o tym pamiętać, kiedy się już nie jest masą ... zwłaszcza szarą :grin:

pozdrawiam
Ball Kani

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ball Kani - krowa, ktora duzo ryczy malo mleka daje. Na razie slyszymy Twoje przechwalki, bo skormnosc nie jest Twoja mocna strona. Jestem ciekaw, czy w przypadkach porazek Twoj zapal rownie szybko jak sie pojawia nie znika.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Gobo ależ ja się chwalę - ja po prostu mam talent.

Jestem nieskromny. I co z tego? Jeśli reprezentuję oczekiwany poziom wiedzy i umiejętności, to komu to przeszkadza? Chyba tylko zazdrośnikom, nieudacznikom i mącicielom.

A jeśli chodzi o temat, to ja zapytałem tylko czy wreszcie niejaki ..... ....... [ustawa o kontroli widowisk] odszedł wreszcie ze stanowiska.
To. że Bombas3 momentalnie wykorzystał swoje znajomości i podczepił się pode mnie to nie ma nic do rzeczy. Dla Ciebie Gobo już u mnie miejsca nie ma. Musisz czekać.

Pamiętaj jeszcze to, że nie można każdego człowieka utożsamiać ze schematami oraz przypisywać mu prawdy ludowe naszych babć.
Krów już dawno nie ma :grin: , pastwiska zarosły rzepakiem, rolnicy wyciągają grabie po dopłaty unijne, a w mieście bezwład i nieudaczniki na stołkach.

Trzeba działać.
Działanie rozpoczyna się od ryku, szczekania i wytykania będów rządzącym. Potem przyjdzie przedstawienie programu działania.

Brzmi jak deklaracja programowa :) :lol: :grin: :smt026

pozdrawiam
Ball Kani

I uwaga do administratora.
Może pozostawmy wątyek ale już jako "ARCHITEKT MIEJSKI"
Nazwiska się zmieniają - sprawy i problemy pozostają. :grin:

Tytuł:
VIP
VIP

Ball Kani: jak tylko uda mi się potwierdzić oficjalnie tą informację, to na pewno zmiany na forum zostaną poczynione.

Tytuł:
obserwator
obserwator

Admin .... potwierdzam informację.

Osoba, oo której rozmawiamy, nie jest architektem miejskim :lol: :) :grin:

Uważam, że nagłówek wprowadza w błąd czytających i niesłusznie nobilituje osobę niezasługującą na to stanowisko.

Proszę o zmianę tematu, w przeciwnym wypadku będę musiał zastosować inne środki przymuszające do zamieszczania informacji prawdziwych. :grin:

No chyba, że jesteś zwolennikiem niejakiego Cebuli i chciałbyś aby otrzymał stanowisko architekta miejskiego a z posiadanych przeze mnie informacji nie jest nim i chyba już nigdy nie będzie.

Mylę się??
Jeśli tak sprostuj mnie.

Jeśli nie popraw swój błąd.

pozdrawiam
Ball Kani

Tytuł:
VIP
VIP

Z tego co słyszałem, ale nie udało mi się jeszcze potwierdzić, Adam Cebula sam podjął decyzję o rezygnacji ze stanowiska, czym zaskoczył swojego przełożonego. Ponadto stosunek pracy jeżeli został wypowiedziany zakończy się dopiero z ostatnim dniem wynikającym z terminu wypowiedzenia umowy o pracę, dlatego do tego czasu Adam będzie pracownikiem UM.

Więcej z mojej strony w poniedziałek.

Tytuł:
pismak
pismak

nn

Ostatnio zmieniony 30 sty 2012, 17:37 przez mieszczuch, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
VIP
VIP

pewnie dostał inną, atrakcyjną propozycję, o co, przy atrakcyjności dotychczasowego stanowiska, nie było widać trudno :-?

Tytuł:
obserwator
obserwator

bombas3 pisze:
pewnie dostał inną, atrakcyjną propozycję, o co, przy atrakcyjności dotychczasowego stanowiska, nie było widać trudno :-?

A o to już niech się martwi ten, który go będzie miał pecha zatrudnić.
Ja już się cieszęże byyć moze Zgorzelc wróci do normalności.

Bardzo chciałbym.

pozdrawiam
Ball Kani

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Ball Kani - podoba mi się jak ujmujesz sprawę.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ball Kani pisze:
być może Zgorzelec wróci do normalności.

a kiedy to było? ja jeszcze młody jestem i, ja przynajmniej, normalności nie pamiętam :-?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 42 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.