Przekorny moim zdaniem powinieneś iść do lekarza od pamięci. Niech Ci ją wydłuży albo poproś kogoś, żeby Ci przeczytał forum w kolejności chronologicznej a przekonasz się że moja sugestia jest słuszna. To w stosunku do niektórych poprzednich idiotycznych wypowiedzi. A moze Ty poprostu nie rozumiałeś poprzednich niektórych wypowiedzi? Dobra. Koniec z darmową poradą lekarską dla Przekornego.
przekorny pisze:
Rozumiem Twoje rozgoryczenie,...biorąc pod uwagę wcześniejsze posty dot. Pana Cebuli i zajmowanego przez Niego stanowiska,...
Nie rozumiesz nic ale nic to nie szkodzi. Ty jesteś Przekorny a ja nie staram się być złośliwy.
Przekorny, mnie Cebula interesuje tyle, co przedwczoraj zjedzone truskawki. Poprostu od czasu do czasu klient daje ciała swoimi posunięciami albo brakiem tych posunięć, że żal ściska moją ulubioną część ciała. Dla mnie on może być, ale na swoim. Za moje pieniądze nie powinien błaźnić urzędu. I tyle. Wyrażam jasno swoje zdanie i będę wyrażał w myśl demokracji opinię o jakości wykonywanej pracy przez klienta postawionego nieopacznie na stanowisku urzędniczym.
przekorny pisze:
Jeśli akceptujemy fakt istnienia demokracji, wszelka cenzura, w tym znaczeniu blokowanie wypowiedzi, która jest również,..wypowiedzią, jakkolwiek rozmaicie interpretowaną,...jest z gruntu jej łamaniem!!!
Tu znowu nic nie zrozumiałeś.
Jeśli ktoś ma mnie w pupie (a przyrząd ten nie jest wulgarny) to zaproponowałem, żeby miał takie same prawa, jak każdy z nas.
To, że admin ułatwił mu odpowiedzi na zadawane przez nas pytania, to wydawało mi się doskonałym posunięciem. Potwierdził to zresztą sam zainteresowany.
Trzeba nam jednak wiedzieć, że tak samo jak słomiany ogień został rozpalony, tak samo szybko wygasł.
Demokracja nie ma tu nic do rzeczy. Nikt mu nie blokuje dostępu do forum. Mnie co najwyżej można zablokować dostęp ale z zupełnie innych powodów.
Niejaki Gronicz, chwilowo zwanym burmistrzem, olał nas zupełnie.
Nie jest tłumaczeniem, że nie ma czasu.
Przekorny Ty nie chcesz zrozumieć, jakie zadanie ma urzędnik wybrany przez ludzkość i co znaczy jego słowo i jego obietnica.
Jak będą wybory, to zobaczysz cudowne wydłużenie doby.
Nagle znajdzie się czas na załatwienie spraw mieszkańców (znowu jakiś chodnik wyremontują albo postawią jakieś durnowate latarnie oświetlające niebo a nie ulice i chodniki) znajdzie czas na chodzenie po forum i nie tylko tym forum ale i pozostałych. NIE WOLNO PRZECIEŻ ZADNEGO WYBORCY POMINĄĆ !!!!
Każdy może przecież postawić krzyżyk przy danym nazwisku.
Niech się wypowiada na tym forum, jak każdy inny.
Trzymanie wątku pod tytułem i zgodne z poniższą instrukcją :
Cytuj:
Jeśli Rafał Gronicz - pytania i odpowiedzi
zasady wypowiedzi na tym dziale: konkretne pytanie. Każde pytanie ma mieć osobny temat. Pytania niepełne będą usuwane.
stają się, po przerzeanalizowaniu idiotyczne.
Banda oszołomów najpierw zadaje pytanie, później inne oszołomy odpowiadają. Prowadzona jest dyskusja przez osoby merytorycznie nieuprawnione do odpowiedzi.
A miały być tylko PYTANIA ......
Przekorny wiesz co to jest pytanie?
Jest to zdanie zakończone znakiem zapytania ... o takim ? a jak żle widzisz, to masz
? .
Widzisz, jak się poświęcam?
Wniosek.
Zmienić instrukcję do wątku. Wprowadza w błąd uczestników liczących na wypowiedź zainteresowanej osoby a dostaje głupkowate dyskusje forumowiczów.
W takim wątku nie chciałbym innych odpowiedzzi widzieć niż zainteresowanego.
W takim wątku powinny pozostać tylko nasze pytania.
Wg mnie wątek zatracił swój sens przez wpisywanie się z odpowiedziami bandy.
Likwidacja, lub zablokowanie tego wątku ma być karą za czcze obietnice.
Zrozumiał????
I nie tłumacz "władzuni". Dzień bez wazeliny, jest dniem straconym?
Kasowanie moich wypowiedzi nie należy całe szczęście w myśl demokracji Przekorny do Ciebie.
Nie chce mi się robić wycieczek osobistych. Nie to forum
A poza tym, to ja się nie boję.
pozdrawiam
Ball Kani
ps.
Czy mnie się wydaje, czy uczestniczę w teatrze marionetek?
znowu się przez Was spóźnię