kasiek pisze:
Kilkakrotnie już zauważyłam, że Pani odpowiedzialna za rezerwacje jest osobą niekompetentną. Rezerwuje się miejsce, a potem albo okazuje się, że nie zapisała, ale zapisała za dużo osób, tak jak w środę gdy wracałam do Zgorzelca. Pan Kierowca wykazał się jednak dużą przedsiębiorczością. Dogadał się z Panem który wiózł innym busem ludzi do Lubania, aby nas [pozostałych z rezerwacji] wziął do siebie. W Zebrzydowie, bus Bielawy lekko się przerzedził i przesiedliśmy się z lubańskiego.
W sumie winne jest kierownictwo i Pani od rezerwacji a dostaje się zawsze kierowcom

To co to jest, rosyjska ruletka? uda się albo nie?
Pekaes odjechał 15 minut wczesniej, ja musialem byc we wroclawiu o 10 (sprawy służbowe).
dobrze że mam własne 4 kółka, wsiadłem i pojechałem, chociaż i tak będę musiał się tłumaczyć przed pracodawcą z braku biletów do rozliczenia delegacji, a finansowo i tak tyły.
nie wyobrażam sobie sytuacji że ktoś ma umówioną wizytę u lekarza specjalisty 3 miesiące wcześniej i mu ta wizyta przepadnie bo jakaś firemka aspirująca do miana przewozowej ma bałagan organizacyjny. Albo położy ważny egzamin w sesji bo nie będzie w stanie dojechać 'bo bus nie zabrał'
Dla mnie ta firma jest spalona i dopilnuję żeby nikt z mojej rodziny tym dziadostwem nie jeździł i obiecuję że nie zapomnę odradzać wszystkim znajomym.
Kolejna sprawa - kierowca sprawdza nazwiska w komórce, na sprawienie notesu pracownikom właściciela tego przybytku nie stać? w komórce chyba łatwo przeoczyć albo coś pokręcić
Stara zasada w handlu - niezadowolony klient zrobi 10krotnie skuteczniejszą antyreklamę niż zadowolony klient - reklamę.