Dzisiaj jest 12 maja 2025, 23:01

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

tadam pisze:
o czym ty człowieku piszesz?!

Toż mówię że to stary Tomków on ma taki film..przytaczanie przysłów tudzież inne zajawki..patrz Aleksander Wileki,,,Józef Fisiarionowicz etc...

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

konkretny pisze:
Może zostań - zamiast Aleksandrem - Józefe Fisiarionowiczem .... bardziej pasuje .

Fisianoriowiczem?

:smt082

http://pl.wikipedia.org/wiki/Stalin

Tytuł:
VIP
VIP

prosto z mostu pisze:
jaro28 pisze:
Ale się Ojciec Dyrektor zdenerwował...ten ton.....kogoś mi przypomina....zwykły odbiorca telewizji...jasne...oj nieładnie panie Janku nie ładnie

JARO - ty chyba wszędzie wietrzysz podstępy - no cóż może taka twoja natura .
Może to twój ojciec dyrektor , bo napewno nie mój .
Mam co prawda podobne imię ale z końcówką "...usz" - wiec nie trafiłeś kolego .
Więcej luzu . Nie wszyscy to intryganci .
Pozdrawiam
Janusz

JANuszu, to ciekawe, że Ty nazywasz się JANuszem, a konto masz zarejestrowane na niejakiego Marcina Wiatra (patrz na e-mail) Moim zdaniem kręcisz...

dalej:
mrbyte pisze:
O, i mamy trzeciego "świeżego" dyskutanta. A wiecie co jest identyczne dla tych trzech jakoby różnych osób? Interpunkcja :)

Gdybym był Aleksandrem, to bym sprawdził czy te trzy osoby czasem nie nadają spod tego samego IP. Niestety, nie jestem.

Sprawdziłem: prosto z mostu, konkretny i prawnik axsel piszą z jednego adresu IP należącego do TV Tomków. Oczywiście może to być zwykłym zbiegiem okoliczności i mogą to być wyłącznie klienci internetu tej telewizji, ale interpunkcja i sposób wysławiania się wskazują na jedną osobę i być może jest nią sam JANusz.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

aleksander pisze:
Sprawdziłem: prosto z mostu, konkretny i prawnik axsel piszą z jednego adresu IP należącego do TV Tomków. Oczywiście może to być zwykłym zbiegiem okoliczności i mogą to być wyłącznie klienci internetu tej telewizji, ale interpunkcja i sposób wysławiania się wskazują na jedną osobę i być może jest nią sam JANusz.

BUUUAAAAHHAAAAAAAAA........ale lach...to JANuszku...z którego roku wróciłeś z Wrocławia
Nie no..Panie Janku...masz Pan wyobraźnię...

Ja nie mogę...a jednak miałem rację..ten ton..te klimaty...przysłowia...jakieś teksty jak po dobry jaraniu...

Jezu..muszę się dziś napić..pierwszy toast za zdrowie naszego Admina..który Ojca Dyrektora jana rozstrzelał w jednym poscie :-)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Hmmm,...swoją drogą takie pisanie "na kilku nickach" stało się ostatnio bardzo modne tutaj. :cry:
Zwłaszcza w sytuacji, kiedy chce się kogoś pogrążyć, wypisując mniej lub bardziej pokrętne, sfabrykowane i,...niesamowite bzdury???

Czy autorom brak cywilnej odwagi na pisanie wprost, na jednym nicku postów, które później pozostają tutaj i które to w jakimś stopniu stają się oficjalnym stanowiskiem jednej i tej samej osoby??
Niewygodnie,...??? Umiłowanie taniej "konspiracji" ??? Lęk przed konsekwencjami???

Czy można zapanować nad tego typu procederem?? (pyt. do Alexa!!!)

Może warto porozmawiać na temat tego typu działań pod kątem etyki??
Kim są ludzie którzy w ten sposób postępują???
Czym się kierują, co chcą osiągnąć???

Może w nowym temacie??? 8)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Przekorny dobrze prawisz :) Takie zachowanie jest porostu tchórzostwem.

Tytuł:
VIP
VIP

przekorny pisze:
1 - Czy można zapanować nad tego typu procederem?? (pyt. do Alexa!!!)

2 - Może warto porozmawiać na temat tego typu działań pod kątem etyki??
3 - Kim są ludzie którzy w ten sposób postępują???
4 - Czym się kierują, co chcą osiągnąć???

Może w nowym temacie??? 8)

Odpowiadam:
1 - Można i czasem nawet staram się zapanować co nawet czasem widać, ale zazwyczaj po prostu nie ma sensu.

2 - Nie wiem ile to ma wspólnego z etyką a ile ze zwyczajnym strachem przed opinią publiczną, dlatego nie będę rozwijał tematu.

3 - Jeżeli zakładamy, że jedna osoba pisze z kilku kont to moim zdaniem to schizofrenia

4 - Chca w kilku postach innych userów, wprowadzić potwierdzenie często skrajnych poglądów pierwszej zarejestrowanej osobowości, która się wypowiedziała. Zazwyczaj kończy się to tak jak teraz - wykryciem procederu.

Wracamy do tematu.

Tytuł:
pismak
pismak

No to mamy komplet wypowiedzi i pani Sabiny i pana Jana(usza). Ale dla nas odbiorców telewizji kablowej najważniejsze jest czy usługi będą nadal świadczone i czy na takim samym poziomie jak dotychczas? A to kto i ile ma udziałów w firmie i czy słusznie czy niesłusznie je nabył to sprawa dla sądu. Jeżeli cena wzrośnie a jekość spadnie to ja podziękuję za współpracę bez względu na to czy właścicielem będzie J. Tomków czy S. Tobiasz. Myślę, że szkoda "odgrzewać" temat, my abonenci nic na tym nie zyskujemy, a czas sam rozwiąże problem własności TVK Tomków.

Tytuł:
rekrut
rekrut

axsel pisze:
Jestem ¶wierzo po prawie i jak umiem czytaæ

po Twojej składni i wypowiedzi wynika, iż świeżo po „prawie” jesteś ale chyba na kursie dla sekretarek w Radzimowie

Tytuł:
rekrut
rekrut

axsel pisze:
Jestem świerzo po prawie i jak umiem czytać

zgadam sie z falinem123 koleś jest chyba po uniwerku imienia Andrzeja Leppera
:smt044

Tytuł:
rekrut
rekrut

aleksander pisze:

Czy właściciel portalu może podawać publicznie adresy IP .
To legalne ?
To że nie trafiłeś z tożsamością innych piszących i moją - pomijam .
Chyba jednak coś z tym naruszaniem prywatnosci danych trzeba zrobić .

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo
Awatar użytkownika

Cytuj:
Czy właściciel portalu może podawać publicznie adresy IP

A gdzie podał ? Bo jakoś nie zauważyłem. Stwierdził tylko do jakiego operatora IP należą. Nic więcej.

Tytuł:
VIP
VIP

Prosto z mostu: jak już zauważył krytyczny nie podałem adresów IP tylko stwierdziłem do kogo należy IP, z którego pisali użytkownicy. Nie stwierdziłem także kim są owi użytkownicy, a jedynie wysunąłem przypuszczenie i zaznaczyłem "Oczywiście może to być zwykłym zbiegiem okoliczności i mogą to być wyłącznie klienci internetu tej telewizji" więc zwracam uwagę na czytanie ze zrozumieniem.

Tytuł:
pismak
pismak
Awatar użytkownika

prosto z mostu pisze:
Czy właściciel portalu może podawać publicznie adresy IP

publiczne? :smt082 no jak są publiczne to tak :smt044 ale jak są prywatne to już nie ]:->

raz czytanie ze zrozumieniem, a dwa pisanie z sensem, bo na razie go w postach tych trzech użytkowników nie widać, więc pasujecie do siebie jak ulał :D

OSZ KURNA, jestem tutaj już trochę czasu (tzn. na forum :P ) a dopiero 500 mi stuknęło :grin:

Tytuł:
rekrut
rekrut

aleksander pisze:
więc zwracam uwagę na czytanie ze zrozumieniem.

Dopiero dzisiaj mogę Ci zwrócić uwagę , że to pewnie Ty nie rozumiesz co znaczy tajemnica zawodowa .
Nie musisz sie wiećej tłumaczyć - ot wpadka przy pracy - sprawdzę , czy możliwe są jakies konsekwencje za takie etyczne działanie .
Przecież o etyce było tu ostatnio dużo - nieprawda

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 86 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.