Saso:
saso pisze:
Oglądanie w kablówce kosztuje ponad 40 zł miesięcznie to mało ?? Jak kogoś stac na takie miesięczne opłaty to spokojnie te kilka razy do Liberca może pojechać .
jasne - 14 zł przejazd i 20 zł wejściówka, to faktycznie daje parę razy za 40 zł - brawo za umiejętność liczenia.
saso pisze:
Nie znam takiego przypadku nigdzie na świecie ZABAWNE. Za to znam odwrotną elementarną zasadę „jak jest drużyna, która wygrywa, zdobywa coraz ważniejsze trofea, to wtedy są kibice i to coraz więcej. Druga oczywista oczywistosć: jak drużyna notorycznie przegrywa to i kibiców nie ma. Jak sam wiesz kibiców na dobre i na złe jest malutko.
nie mówisz źle, ale zdziwiłbyś się ilu jest tych wiernych...
Cytuj:
Czy Ty Grengo naprawdę nie zauważyłeś że dopiero ten człowiek zaczął budować profesjonalny klub w Zgorzelcu ?? Przypomnij sobie co było profesjonalne w tym klubie. 30 lat do tyłu nie ma się sensu cofać ale np. 2 lata temu profesjonalne to były chyba tylko zarobki graczy i co z tego ??
... a dlaczego uważasz, że nie należy się cofać? Słyszałeś kiedyś o takim trudnym słowie jak TRADYCJE KLUBOWE? Np.Śląsk non stop powraca do swoich 17-tu tytułów mistrzowskich i gdybyś kazał patrzeć im na ostatnie dwa lata, to trzeba by uznać ich za "ogony" ligi, a wiesz dobrze, że tak nie jest... Ja 28 lat temu, gdy zaczynałem trenować koszykówkę, wierzyłem w nią i nie chcę aby jakiś "najemnik" niszczył moją i nie tylko WIARĘ w tę dyscyplinę...
saso pisze:
ktos z zarzadu to może "zakodować fonie" tylko swoim a na hali jeszcze prawie 3 tys. ludzi siedzi.
... o ile chodzisz na mecze, to powinieneś pamiętać jaka głośna była cisza na hali kilka sezonów temu, gdy KK nie dopingował. Słychać było tylko nieliczne oklaski z sektora VIP i fruwające muchy. Uwierz mi, że przy takim dopingu, to co usłyszysz ze strony kibiców Wałbrzycha, to będzie coś czego w życiu nie słyszałeś, a Pan Krygier - no cóż - chyba musi się przekonać jak głośna jest cisza w naszej hali. Szkoda tylko zawodników, bo nie są niczemu winni, ale skoro nie można inaczej, to cóż...
[ Dodano: Sro Sty 16, 2008 10:21 pm ]Poza tym...
saso pisze:
Tu nie ma żadnego wielkiego problemu, którzy dostrzegają tylko nieliczni. PROMOCJA W REGIONIE JEST DUŻA . Jest nią po prostu gra i sukcesy drużyny. O tym się mówi i pisze , tysiące ludzi na meczach. Mecze w ULEB w TVPWrocław to jak najbardziej promocja kosza w regionie.
... o ile dla Ciebie promocja to jest uniemożliwianie oglądania meczy przez najbardziej zainteresowanych, to gratuluję... wg Twojego sposobu myślenia jesteś kibicem Śląska, bo dociera do Ciebie ich sygnał..
Pozdrawiam i nie odpisuj, bo się ośmieszasz.