Dzisiaj jest 13 maja 2025, 5:42

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Fajna sprawa, ale mało rozreklamowana to po pierwsze. Po drugie małe rozczarowanie z mojej strony, sądziłam ze będzie to lepiej zorganizowane. Ktoś był?? Widziałam, że YELLO fotki strzelał to pewnie jakieś wrzuci. :)

POZDRAWIAM

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Zaaaaaaaaapomnialem :(

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

No i moim zdaniem nie masz czego żałować.

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Jagna pisze:
Widziałam, że YELLO fotki strzelał to pewnie jakieś wrzuci.

Ale to tylko "pewnie" ;)

Jagna pisze:
nie masz czego żałować.

Też tak uważam - o 11.00. były tylko 2 beemki , 11.15. podobno 5 szt. Koło 12.30. (gdy ja byłem) stało kilkanaście - same 8-10 latki ;) Zlot był lipną imprezą (chyba) lokalnych chłopaków - nie zachwyciło mnie nic , a auta były brudne do tego. Wstyd wg mnie. Nie będę im reklamy robił i fotki zachowam na pamiątkę - mam słabość do tej marki ;) Poza tym musiałem znajomym się tłumaczyć z faktu , że o 11-tej były tylko 2 auta i że to chyba podpucha jakaś...

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ja byłam wtedy kiedy Ty robiłeś fotki akurat.

Zgadzam sie z tym co napisał YELLO auta brudne, kilkanaście koło 12:30 tylko było, żadnej rewelacji/. Same dzieci po 10 i 12 lat hehe plus moje :):):)

Wyciągneliśmy znajomych i wstyd trochę nam było ze to taaaaka lipa była.

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Jagna pisze:
wstyd trochę

No niestety...

Tytuł:
rekrut
rekrut

Witam wszystkich bioracych glos w tym poscie.

Jako ze bylem glownym organizatorem tego przedsiewziecia - czyli zlotu BMW 7 Klub Polska w Görlitz / Zgorzelcu - dodam cos od siebie.

Zlot byl juz III impreza tego typu - w rocznej dzialalnosci naszego Klubu - dzialajacego od roku - na terenie Polski i nie tylko.

Impreza zaczela sie juz 9 Maja w piatek a skonczyla w niedziele miedzy godzina 11 a 14 wlasnie pod Stadthalle Görlitz.

Impreza byla kierowana glownie dla czlonkow klubu - a nie dla mieszkancow Zgorzelca czy Görlitz.

Zjechaly sie auta z roznych stron - od Krakowa, Warszawe, Elblaga, Bialegostoku poprzez Slask i Niemcy.

Glownymi punktami tego zlotu byla sobotnia wycieczka do Drezna (25 Samochodow - okolo 40 osob) w trakcie ktorej zwiedzilismy starowke miasta, odbylismy rejs statkiem po Elbe a na koniec - w milej atmosferze odbyl sie Grill nad brzegiem Elbe. Pogoda dopisala - nastroje tez.

W sobote wieczorem odbyla sie zamknieta impreza w winiarni restauracji Kaprys - ktora trwala do bialego rana .....

Ustawienie sie pod Stadthalle bylo uklonem w kierunku mieszkancow Görlitz i Zgorzelca - aby mogli zobaczyc ze cos takiego sie tutaj wogole odbywa.

Wiecej informacji na temat calego zlotu - mozna bylo uzyskac pod mailem - podanym w info na zgorzelec.info - mozna sie bylo takze zarejestrowac do udzialu w zlocie.

Zamiast sie cieszyc wy marudzicie - stare auta (bo nie przyjechal zaden synalek 7mka za pol miliona - bogatego tatusia ) tylko prawdziwi pasjonaci marki - a brudne bo dzien wczesniej zrobily 300 km a wlasciciele bawili sie do bialego rana ....... i spoznili sie prawie godzine :smt082

Nie wiecie nic kokretnego na temat tego Klubu, tego zlotu - ale krytykowac potraficie - ale tutaj jest to dozwolone ......

Do nastepnego razu - tylko juz na pewno nie w Beverly Hil ..... sorry Zgorzelcu

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ostatnio zmieniony 15 maja 2008, 11:25 przez sebek, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Z tego wiec wynika, ze niepotrzebnie ludzie sie zainteresowali tym zlotem, bo byla to impreza zamknieta. Trzeba bylo po prostu od tego zaczac i nikt by nie marudzil.

Jak widze zlot sie udal - gratulacje. Mimo,ze nie lubie BMW ze wzgledu na wiekszosc kierowcow tej marki, to chyba do Was zjechaly wyjatki od reguly:)

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

YELLO_35 pisze:
były tylko 2 beemki

???????

Tytuł:
rekrut
rekrut

gobo007 pisze:
Z tego wiec wynika, ze niepotrzebnie ludzie sie zainteresowali tym zlotem, bo byla to impreza zamknieta. Trzeba bylo po prostu od tego zaczac i nikt by nie marudzil.

Jak widze zlot sie udal - gratulacje. Mimo,ze nie lubie BMW ze wzgledu na wiekszosc kierowcow tej marki, to chyba do Was zjechaly wyjatki od reguly:)

Ostatni dzien - gdy auta staly pod Stadthalle - byl dniem otwartym. Piatek i sobota byla to impreza zamknieta - z mozliwoscia dolaczenia do nas po kontakcie mailowym - wszystko bylo opisane na zgorzelec.info.

Nasz Klub zrzesza ludzi powaznych - brak u nas piskow i palenia opon ......

Dla wszystkich zainteresowanych - www.7er.pl !

Sebek

Tytuł:
nałogowiec zinfo
nałogowiec zinfo

sebek pisze:

To się zawiodłem.

Jednakże życzę owocnej walki ze stereotypem właściciela bmw.

Czyli łysego\nażelowanego, wydziarganego pozerka z ładną blond blacha obok.

A do Beverly Hills to my zapraszamy za zlot Bentley Club Zgorzelec w komitywie z Maybach Club Osiedle Zachód, oraz Aston Martin Club Słoneczne.

U nas klubów pełno, także nawet gdyby był to zlot BMW 8er, to i tak wrażenia na nas nie zrobi.

Trzeba było zrobić sobie zlot w Dreźnie, a nie w Beverly Hills .

Nie pozdrawiam , bo nie lubie ani aut tej marki,ani 99% osób poruszających się tym bawarskim szmelcem.
Czy jest czysty czy brudny czy to 120D czy 750iL.
Po Twoim poście szanowny Sebku raczej nikt o was sobie na nowo zdania nie wyrobi.
Zwykłe buractwo, nic nowego spod znaku śmigła się nei zrodziło.

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

sebek pisze:
Zamiast sie cieszyc wy marudzicie - stare auta (bo nie przyjechal zaden synalek 7mka za pol miliona - bogatego tatusia ) tylko prawdziwi pasjonaci marki - a brudne bo dzien wczesniej zrobily 300 km a wlasciciele bawili sie do bialego rana ....... i spoznili sie prawie godzine

Spóźnianie się jest ewidentnym przykładem lekceważenie innych - gratuluję podejścia do tematu ;)

sebek pisze:

Wobec powyższego wygląda to na żart ;)

Ernesto pisze:
Po Twoim poście szanowny Sebku raczej nikt o was sobie na nowo zdania nie wyrobi.
Zwykłe buractwo, nic nowego spod znaku śmigła się nei zrodziło.

No niestety...

Nie róbcie nam na przyszłość łaski - zbędna to rzecz.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Sebek skoro było to zamkniętą imprezą to po jakie licho pojawiła się informacja na stronie głównej i po jakie licho zapraszaliście na 11 po czym olaliście wszystkich tych którzy z niego skorzystali?? i niby więcej BMW 7 miało jeździć po Zgorzelcu - sorry ale ja różnicy nie zauważyłam.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

zobaczyliby co to znaczy zlot Hondy Civic. to nie kilka sztuk aut tylko dziesiatki.

http://picasaweb.google.com/tonzi82/ZlotCKPLBednary2007

do tego proby sprawnosciowe i sponsoring Honda Polska z prezentacja nowosci. to jest zlot :p

Ostatnio zmieniony 15 maja 2008, 18:36 przez yARO_81, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
pismak
pismak

Oho, temat zmierza w kierunku internetowych napinanek kto ma lepsza taczke, a zlot? Zlot jak zlot, interesuje tylko specyficzna grupe posiadaczy pojazdow i (przede wszystkim) przystankow rodem z monachium :lol:

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 49 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.