Sprawozdanie ze spotkania dnia dzisiejszego

(dodam że przed chwilą wróciłam

) :
Obecni w kolejności od mojej lewej ręki

: bombas3, mieszczuch, Wice Burmistrz Radosław Baranowski który przez prawie całe spotkanie ukrywał swoje spojrzenie pod ciemnymi okularami co dla mnie jako jednego ze współrozmówców było lekkim objawem lekceważenia, BELUSHI, YELLO_35 opalony po wakacjach, Przewodniczący Rady Miasta Artur Bieliński, gojac, Prezes MPGK w Zgorzelcu Jacek Szymański, krytyczny, przekorny, na chwilę zaglądnął także nasz zgorzelecki poeta Pan Żak, gospodarze Kaktusiarni no i oczywiście była także moja skromna osoba
Tematy poruszane na spotkaniu to przede wszystkim bałagan w naszym mieście, jak go sprzątnąć ile kasy potrzeba na to i kto jest za niego odpowiedzialny (i nie jest to tylko przes MPGK jak wielu sądzi), po raz kolejny temat podwyżki wynagrodzenia dla burmistrza jak również dla innych urzędników( za i przeciw) a także wiele innych pośrednich temacików które cieżko było wyłapać w natłoku wypowiedzi. Ktoś na pewno doda za mnie to czego nie dosłyszałam
A Ci którzy szybko ucielki niech żałują, gdyż były także piosenki przy akompaniamencie gitary.
Frekwencja jak na moje oczekiwania była zbyt marna i zabrakło także Alexa który ponoć zapowiadał swoją obecność.