neandertalski nie moja wina, że są na świecie ludzie, którym się wszystko z d... kojarzy tylko dlatego, że ich wiedza historyczna co do pewnych gestów czy symboliki jest na poziomie ... neandertalczyka
namruf : zgodnie z Twoją teorią Tusk albo Kwaśniewski, Wałęsa czy Kaczyński powinni wstydzić się za bezzębnego wieśniaka, śmierdzącego tanim winem, mieszkającego w jakiejś zabitej dechami popegeerowskiej wsi, który głosował na nich specjalnie nie wiedzieć czemu ... albo z jakiegoś idiotycznego powodu typu "a bo obiecał nam"
Skoro dla Ciebie to czy ktoś skończył studia czy nie - jest sprawą kluczową to jestem spokojny o NOP. Większość ludzi idzie na studia i spokojnie je kończy. Zapewne zaraz poprosisz o skan mojego dyplomu mgr... albo wywiedziesz teorię o tym, że skoro nacjonaliści kończą studia to tym gorzej świadczy o poziomie szkolnictwa wyższego
Żeby doprecyzować - ja też wolałbym, żeby wszyscy ludzie byli oczytani i poszerzali swoje horyzonty, ale nie ma to wbrew pozorom związku z tym jakim ktoś jest człowiekiem i jak odnosi się do pewnych fundamentalnych zasad -np. etycznych. Są profesorowie, którzy są za prawem do zabijania dzieci nienarodzonych i są równie wykształceni ludzie przeczący takiemu barbarzyństwu.
Nie raz przerabiałem takie pier.... na forum, bo dyskusją tego nazwać się nie da. Trudno powiedzieć, żeby bezzasadne zarzuty o brak wyszktałcenia czy dresowy ubiór uznać za mocny argument w merytorycznej debacie.
Nie wiem ile procent ludzi na uczelniach nas popiera. Ty zapewne wiesz dzięki swojej szklanej kuli - tej samej, która ukazała Ci nas w dresach...