Dzisiaj jest 07 lip 2025, 16:03

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 354 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 24  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
rekrut
rekrut

Gorąco polecam Dom Weselny "Czarnecki" w Zgorzelcu. Kuchnia przepyszna, organizacja sprawna a obsługa bardzo miła. Jako kamerzystę polecam Artura Biłousa z ul. Sienkiewicza w Zgorzelcu natomiast na fotografa Sebastiana Klebaniuka z agencji fotograficznej 6x6 w Zgorzelcu. Nikt z nich nie zawiódł i sprawdził się w 100%.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Witam!
Planuje wesele na przyszły rok i czy ktoś mógłby mi poradzić jakiś zaje... zespół na wesele? Mam na oku zespół MUNDERS!! Czy ktoś słyszał coś o tym zespole? Będę wdzięcczna za jakąkolwiek pomoc :lol:

Tytuł:
obserwator
obserwator

Jak na przyszły rok to ciężko będzie o dobry zespół, terminy od czerwca do października większość ma już pozajmowane, a o MUNDERS nie słyszałem.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Nie tak do końca :P Dzwoniłam juz do kilku i powiem Ci ze jadnak na październik maja wolne. Tylko wogóle sie nie orientuje jaki zespół jest dobry. Moze mógłbys mi dac jakies namiary na zespł weselny :)

Tytuł:
obserwator
obserwator

Myślałem o zespołach o których wcześniej już była mowa na tym forum i przy których miałem przyjemność się bawić: DIAMAND (mieli jeden termin na wrzesień, ale to było 3 tygodnie temu), ALABAMA (na październik, też 3 tygodnie temu, mieli jeden termin), nie wiem jak zespół PARADISE nie bawiłem się przy nich na weselu, ale na studniówce dobrze zagrali, nie kontaktowałem się z nimi bo ALABAMA będzie u nas grać. Numery muszę poszukać w domu i prześle na PW jak coś.

Tytuł:
zinfoman
zinfoman
Awatar użytkownika

Ja bawiłam się przy PARADISE i powiem ze bardzo fajni są. Tylko to była stódniówka a nie wesele.

Tytuł:
rekrut
rekrut

a może ktoś słyszał o zespole MOMENT?
Bo ja właśnie wybrałam z narzeczonyn ten zespół. Oglądałam płytę jak grali na weselu i spodabali się nam :lol:

Tytuł: Ślub i wesele
rekrut
rekrut

Piękne patery na torty są w cukierni u wnuczki Świątka. Torty zamawiam u Świątka albo u Kaczmarka, zawsze bez zastrzeżeń.

Tytuł:
rekrut
rekrut

Ja jako już zaślubiona dwa miesiące temu:) polecam Hotel pod Orłem: jednym słowem perfekcja i klasa. Wszystko dopięte na ostatni guzik :lol: Pani Kierownik hotelu naprawdę pomagała i radziła co i jak w przygotowaniach przyjęcia:) i czuwała do ostatniej chwili żeby wszystko grało :smt050 Tort i ciasto zamówione u Nitarskiego: super pycha... paterę trzeba jedynie zamówić wcześniej tak z 3 m-ce, bo im dalej, tym mniejszy wybór. Miłych przygotowań przyszłe Panny Młode!

Tytuł:
obserwator
obserwator

mako pisze:
Ja jako już zaślubiona dwa miesiące temu:) polecam Hotel pod Orłem: jednym słowem perfekcja i klasa. Wszystko dopięte na ostatni guzik :lol: Pani Kierownik hotelu naprawdę pomagała i radziła co i jak w przygotowaniach przyjęcia:) i czuwała do ostatniej chwili żeby wszystko grało :smt050 Tort i ciasto zamówione u Nitarskiego: super pycha... paterę trzeba jedynie zamówić wcześniej tak z 3 m-ce, bo im dalej, tym mniejszy wybór. Miłych przygotowań przyszłe Panny Młode!

Osobiście popieram. Słyszeliśmy wiele złych opinii na temat tego organizatora ale sie zdecydowaliśmy. Szefowa jest kompetentną osoba i widać że nie stara się zarobić 'za wszelką cenę'. Tort od tego samego dostawcy. Polecam!

Tytuł:
rekrut
rekrut

Jeśli chodzi o fotografa polecam pana Auksztulewicza ze Zgorzelca. Nasza sesja odbyła się w niedzielę do południa na szczęście pogoda dopisała :grin: Wśród przyjemnych rozmów powstawały NASZE FOTY - niesamowita pamiątka :lol: to był naprawdę dobry wybór :smt026 . Polecam!

Tytuł:
rekrut
rekrut

Dzieki za informacje na temat cukierni .... moge jeszcze tylko prosic o jakies namiary na Nitarskiego? pierwszy raz slysze ze taki cukiernik jest w Zgorzelcu ;)

My organizujemy swoje wesele w Zawidowie w Oplimpii, super ladna i wysoka sala, takze mam nadzieje ze pekajacy balon zrobi super wrazenie, zdjecia u Bilousa - to chyba jedyny fotograf w Zgorzelcu z ktorym profesjonalnie, konkretnie, rzeczowo i milo mozna porozmawiac - i nie robi polusmieszkow na nasze pomysly, kamerzysta z Telewizji Tomkow - ma rewelacyjny sprzet i podlacza sie bezprzewodowo ze sprzetem orkiestry, takze jakosc dzwieku jest nieporownywalnie lepsza, a orkiestre mamy z Boleslawca - trojka chlopakow ktorzy graja i dla starych i dla mlodych, wymiataja ze nie wiem co, a za 2300 graja przy blogoslawienstwie, na weselu i poprawinach.

pOZDRawiam

Tytuł:
rekrut
rekrut

Numeru telefonu do Pana Nitarskiego niestety nie posiadam, cukiernia mieści się w Zgorzelcu koło sklepu modex naprzeciwko graniczanki. Super mila obsługa konkretne ustalenia. Jesli chodzi o fotografa: koleżanka, która tez brała ślub była średnio zadowolona z Bilousa... Same ujęcia fotek z daleka i jakieś takie jakby od niechcenia robione :( . Pozdrawiam i miłych przygotowań życzę!

Tytuł:
obserwator
obserwator

my tort też zamawialiśmy u Państwa Nitarskich - rewelacyjny smak :) wszystkim smakowało :) Polecam!

Tytuł:
VIP
VIP
Awatar użytkownika

Maslanka pisze:
to chyba jedyny fotograf w Zgorzelcu z ktorym profesjonalnie, konkretnie, rzeczowo i milo mozna porozmawiac - i nie robi polusmieszkow na nasze pomysly,

Słabe masz rozeznanie w tym temacie skoro tak twierdzisz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 354 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 24  Następna

Strefa czasowa UTC+1godz.